Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
santosxxx, десь тобі так вперло, я вже напевно рік тіки укрнафту (95ий енерджі) заливаю. але тіко на Перфецького і/або біля КінгКросу.
Sad, but true.
- Smith Wesson
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
Re: ОККО
Щоб менше писати та говорити, пропоную діяти. Хто орієнтується як зробити акцію проте ту? Ну типу поширити через форум та соцмережі на коли буде акція та що треба робити. Чи треба десь попереджати про то? Чи то має робити якась ГО чи просто купка людей. Я готовий виготовити якісь плакати, долучитися фінансово, перегородити автівкою в"їзд на якусь із заправок. Пропонуйте ідеї та долучайтеся, пора брати владу в свої руки, нам ніхто крім нас самих добре не зробить. Нехай або ставляться як до людей, або нафіг с пляжа, прийдуть інші адекватніші на їхнє місце. Разом ми сила, правда на нашій стороні, ми їм даємо на хліб з маслом, не хочуть по доброму нехай сосуть лапу!
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Smith Wesson, то лиш ОККО попадає під "люсрацію" чи ше "близнюк-брат" ВОГ??? в якого ціни "копійка в копійку" за звичай, але ніяких "вакцинацій" для привороту?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Smith Wesson, думаю, така поведінка окко - це наслідок поведінки нашого керівництва країни. Може, якщо є наснага, краще боротись з причинами, а не наслідками?
- Smith Wesson
MAECTP0, Звичайно, що всі хто нас дурить підпадуть під люстрацію.
Andriy01, слушна думка.
T5-R, Створи будь-ласка, бо зараз їду з дружиною та дітьми гуляти на високий замок та центр, ввечері сюди зайду.
Andriy01, слушна думка.
T5-R, Створи будь-ласка, бо зараз їду з дружиною та дітьми гуляти на високий замок та центр, ввечері сюди зайду.
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Акція не одноразова. За час дії акції клієнтам надходитиме декілька акційних пропозицій.MAECTP0 писав:Oleh Nemchinov, я раз батькові 92го залив пару літрів то теж отримував пару акцій... при тому не отримував на дизель яким постіно заправлявся. такщо тобі поввезло...
А може в тебе "гбо"дизельне :)))
ОККОMAECTP0 писав:ОККО, на пошту прийшлотобто не одноразова акція?- 1 грн/л на Pulls Diesel
на кожну заправку від 25 л з Вашою карткою FISHKA.
Якщо надійшла пропозиція на вид пального, яким Ви не заправлялись, будь ласка, напишіть приватним повідомленням: номер картки Фішка, вид запропонованого пального та вид пального, яким заправлялись весь час.
Smith Wesson, цікавий хід думок. Тобто за такою логікою, якщо з якихось причин паливних імпортерів стане менше, ви вважаєте, це піде на користь ринку та конкуренції між тими, що залишаться? Може варто боротись з причинами, а не наслідками? Вас не дивує, чому збори з пального становлять 33%, які також прив'язані до ін.валюти, а не до гривні? Чому Нацбанк для підприємств-імпортерів тримає відтермінування у закупівлі валюти? Чим викликані теперішні стрибки курсу долара? Цих питань можна задати безліч.
Розберіться досконало та вивчіть питання повністю, щоб потім не воювати із вітряками.
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
ОККО, шо ви не кажете,а чому долар вже 26 а бенза ще по 25 грн,як при такому курсі вона коштувала десь до 20 грн,що знов по високому курсу накупили товару,якщо так то вас усіх там потрібно гнати в шию,якщо при такій ситуації в країні коли долар росте то ви закуплюєте великі запаси а коли падає то ви 2 тижні везете цей товар.Долар в обід скочив а вечером ви вже ціни підняли ви що ракетами літаєте паливо закуплювати,а коли впав причому вже тиждень,ціна чомусь на ту різницю непадає так швидко.ЯК ви на це відповісте,чи треба 2 тижні чекати на відповідь коли нову байку придумаєте 

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
якщо я сьогодні заправився по акції то чи зможу і завтра якщо не буде нового СМС?ОККО писав: Акція не одноразова. За час дії акції клієнтам надходитиме декілька акційних пропозицій.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Smith Wesson
Шо страшно?ОККО писав: цікавий хід думок.
Ринок порожнім не буде, якраз ОККО, ВОГ та Укрнафта долобіювалися, маєте то що маєте.ОККО писав: Тобто за такою логікою, якщо з якихось причин паливних імпортерів стане менше, ви вважаєте, це піде на користь ринку та конкуренції між тими, що залишаться?
Чому тоді ви не організовуєте людей? Грошей мало з них настригли? Чи боїтеся що ті люди вам все скажуть, що про вас думають?ОККО писав:Може варто боротись з причинами, а не наслідками? Вас не дивує, чому збори з пального становлять 33%, які також прив'язані до ін.валюти, а не до гривні? Чому Нацбанк для підприємств-імпортерів тримає відтермінування у закупівлі валюти? Чим викликані теперішні стрибки курсу долара? Цих питань можна задати безліч.
Прошу досконало все написати, може ми тут всі не праві, а нафтотрейдер дуже розумний та нас навчить як має бути. Будь-який бізнес це готовність до ризиків, деколи собі у збиток, але з розумінням зберегти клієнтів, а так виходить що всі ризики на людей повісили, та ще й вирішили на них дурнуватих надприбутки заробити. Якщо вчасно не візьметеся за розум, то ринок все розставить на місця. Я знаю що в майбутньому на ринок зайдуть нормальні світові мережі і тоді не плачтеся, що у вас ніхто заправлятися не буде, люди все пам'ятають.ОККО писав:Розберіться досконало та вивчіть питання повністю, щоб потім не воювати із вітряками.
- Borya
- Ім'я:Andrian
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:

Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! 

- Andriy01
Так поставте збоку кантор і продавайте не бензину, а картки. Щоб можна було туди внести 8,5$ і отримати картку на 10 літрів. А ту картку можна було би здати і купити бензину. Щоб було зрозуміло всім, що вартість бензини стільки-то доларів. Якщо є така жорстка прив'язка: долари-літри. Бо виходить так, що за бензину переплачують всі: хто має долари і хто має гривні.ОККО писав:Гарна пропозиція, але спершу Вам треба з нею звернутись до КМУ, НБУ та ДФС :)g0nzales писав:Пропозиція до ОККО: зробіть акцію "Відчуй себе у США" - 1л бензіну А95 по 50 центів. Розрахунок валютою з точністю до $1.
Окко, це не жарти. Придумайте більш прозорий механізм продажі бензини. Негарно перекладати ризики коливання валют на клієнта. Тим більше в теперішній час це неморально. І я не вірю, що у вас немає аналітика, який аналізує коливання цін і приймає рішення, коли саме робити закупку палива. А якщо такий і є, то час відкривати газету оголошень і набирати нового;)
Востаннє редагувалось Нед, 08 березня 2015, 19:26 користувачем Andriy01, всього редагувалось 1 раз.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Тоді в канторі треба не долари приймати, а білоруські зайчики. Бензину ж з Білорусі тягнуть. Або ще якісь румунські фантіки приймати.Andriy01 писав: Так поставте збоку кантор і продавайте не бензину, а картки. Щоб можна було туди внести 8,5$ і отримати картку на 10 літрів.
- Andriy01
Ну суть зрозуміла. Ніхто ж тут не вимагає "ціни на бензину як при януковичі" чи "літру за 15 грн". Потрібна прозорість, щоб люди НЕ ПЕРЕПЛАЧУВАЛИ а платили рівно стільки, скільки бензина коштує!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей