Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
GaGaRIN, тут йдеться не про заправщика, а про чистоту. Чистота це частина сервісу, а він включений у вартість. Чи мені потім прати куртку, гаманець та чистити салон бо на заправці бруднючі пістолети?
- diesell
- Ім'я:Денис
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ОККО
GaGaRIN, я плачу деньги и хочу за єти деньги получить ОБЕЩАННЫЙ СЕРВИС ! Кто платит-тот и заказывает музыку! если ты привык обслуживаться в хлеву-там и обслуживайся! Я вообще пративник ОККО, я уже много лет пользуюсь WOG, там такие нюансы устраняют практически моментально, и бенз у них норм.Как в теме про АПЕКС писать, что там персонал хамовитый или в туалете грязно- так сразу куча людей возмущается, а тут написали правду, а вам видите ли норм... Ну так и заправляйся с грязными пистолетами, вонючими руками и отмороженным безразличным персоналом! Я не на столько богат, чтоб покупать дешовые вещи... 

050-430-99-66 Денис
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
на науковій біля кожої колонки висить пачка одноразових рукавичок.shaman писав: Чистота це частина сервісу
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ОККО
- Контактна інформація:
Доброго дня! Талони можна придбати у будь-якому регіональному відділені.Igor2011 писав:Доброго вечора! Де можна придбати талони на газ від окко? Яка ціна? Номінал? Дякую.
Ціна фіксується в момент їх придбання. Є талони номіналом 10, 20 і 50 літрів.
Більше інформації.
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
MAECTP0, а до чого тут наукова? Я щось про неі говорив? Йшлося про бруд на тернопільській 21 і брудні пістолети, представник компанії відповів на питання.
- ОККО
- Контактна інформація:
Розшукуємо кожного для персональних знижок від «ОККО»

З 4 березня мережа АЗК «ОККО» пропонує своїм клієнтам знижки на пальне. Унікальність пропозиції в тому, що розмір знижок та умови їх надання – персональні для кожного.
Найбільш вигідні пропозиції отримають власники зареєстрованих карток FISHKA. Інформація про знижки їм буде надіслана мейлом, смс та надрукована на чеку.
Незареєстровані та нові учасники програми FISHKA отримають інформацію про знижку лише за допомогою чеків. Збільшити розмір своєї знижки такі клієнти зможуть, зареєструвавши картку FISHKA он-лайн.
Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку з карткою FISHKA. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA.
Персональні знижки надаються з 4 березня до 3 травня 2015 року.

З 4 березня мережа АЗК «ОККО» пропонує своїм клієнтам знижки на пальне. Унікальність пропозиції в тому, що розмір знижок та умови їх надання – персональні для кожного.
Найбільш вигідні пропозиції отримають власники зареєстрованих карток FISHKA. Інформація про знижки їм буде надіслана мейлом, смс та надрукована на чеку.
Незареєстровані та нові учасники програми FISHKA отримають інформацію про знижку лише за допомогою чеків. Збільшити розмір своєї знижки такі клієнти зможуть, зареєструвавши картку FISHKA он-лайн.
Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку з карткою FISHKA. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA.
Персональні знижки надаються з 4 березня до 3 травня 2015 року.
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
мені прийшов меседж -40коп на літрі,
ОККО, це разова знижка чи постійно -40 до 3 травня 2015 року, чи після кожної заправки буде інша знижка ????
ОККО, це разова знижка чи постійно -40 до 3 травня 2015 року, чи після кожної заправки буде інша знижка ????
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Andriy01, не думаю, я взагалі не часто на окко заправляв і звичайний 95-й бенз. Мабуть вибірково
A goal without a plan is just a wish
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Мені тоже -70, хоча я там заправлявся може 5 разів за останні півроку.
Певно навіть небуду використовувати з такою ціною палива.
Певно навіть небуду використовувати з такою ціною палива.
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
В мене також 1 грн....але при заправці від 15 л і до 12 березня....Останній місяць взагалі там не запарвлявся, правда перед НР кожен день на кілька тисяч заправляв дизеля....тут очевидно вибіркова система.......

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
В принципі, радіти немає чому. Ці копійки смішні, бо окко має бути соромно, що вони ДОСІ тримають ціну 29 якщо долар 23-24. Старі відмазки тут вже не діють.
Треба опускати і так конкретно, до реальної вартості в доларах, а це біля 20 грн по курсу.
Треба опускати і так конкретно, до реальної вартості в доларах, а це біля 20 грн по курсу.
- Smith Wesson
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 1 раз
Мені ніxуя не прийшло. Але тим уйопкам жадним і так ні копійки не дам, поки адекватної ціни не поставлять. Вже через день маршруткою їзджу )))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей