а при чому мій вік і твій фінансовий стан і твої діти?Smith Wesson писав: Скільки тобі років?

Ціна літру газу була 8грн.500л то 4000грн-гроші звісно *космічні* но все таки,але на 5тис км маєш дешевий газ.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а при чому мій вік і твій фінансовий стан і твої діти?Smith Wesson писав: Скільки тобі років?
Smith Wesson писав: Я просто мислю глобальніше
УраДенис писав:Окко-14,45грн
Талони на Вог - майже закінчилися, залишилося 50 літрів.Nonsys писав:Є в наявності талони на ГАЗ, самому багато - хочу трохи продати. Всі талони купував в офіційних офісах компаній, є документи про покупку.
ВОГ - мінус, 1.5 грн, від ціни на заправках. На даний момент 14.98 - 1.50 = 13.50 (дійсні до Жовтня 2015 року)
Авіас - мінус, 1.5 грн, від ціни на заправках. На даний момент 14.00 - 1.50 = 12.50 (дійсні до кінця 2016 року).
------------------
Справжність талонів можна перевірити на заправках. Майже кожен день ввечері, я в Кінг Кроссі. Біля КінгКросса є Укрнафта і ВОГ.
Nonsys писав: Є в наявності талони на ГАЗ, самому багато - хочу трохи продати. Всі талони купував в офіційних офісах компаній, є документи про покупку.
ВОГ - мінус, 1.5 грн, від ціни на заправках. На даний момент 14.98 - 1.50 = 13.50 (дійсні до Жовтня 2015 року)
Авіас - мінус, 1.5 грн, від ціни на заправках. На даний момент 14.00 - 1.50 = 12.50 (дійсні до кінця 2016 року).
------------------
Справжність талонів можна перевірити на заправках. Майже кожен день ввечері, я в Кінг Кроссі. Біля КінгКросса є Укрнафта і ВОГ.
Я думаю шо за місяць і у Львові вже буде така ціна якшо не вищав Даунецьку газ вже по 20
Дякую,вчора заправив.Nonsys писав:Талони на Вог - майже закінчилися, залишилося 50 літрів.Nonsys писав:Є в наявності талони на ГАЗ, самому багато - хочу трохи продати. Всі талони купував в офіційних офісах компаній, є документи про покупку.
------------------
На Авіас є в наявності.
Всі хто просив, відписав в ПП
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей