обвязку ТА і ТТ метал, а на батереї поліпропілен, міняти все нунафікandriy320e30 писав: короче там треба від котла все металевими трубами варити .тремба майстра по утановці .

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
обвязку ТА і ТТ метал, а на батереї поліпропілен, міняти все нунафікandriy320e30 писав: короче там треба від котла все металевими трубами варити .тремба майстра по утановці .
Я так зрозумів теплообмінник там для того шоб поліпропілен не поплавився? чи для чого?andriy320e30 писав: хотя можеш ТА без обмінника брати якщо не боїшся шо закипить
щоб на ТП котлі була відкрита система ,а на батареях закрита під тиском . котел має працювати при темп мін 55 градусів ,а з бака будеш брав яку хочеш хоть 20-55 градусів .бак без тиску дає тобі 100%безпеку від закипання (вибухуb_andriy писав: чи для чого?
метал для того коли темп котла перевищить 90-100грb_andriy писав: Я так зрозумів теплообмінник там для того шоб поліпропілен не поплавився?
так якщо робити відкриту і закриту . можна робити під тиском повністю якшо ти 100% впевнений шо не кипитьb_andriy писав: andriy320e30, тобто на батереї має бути теплообмінник в ТА чи нє
ні але ккд дуже високе за рахунок конструкціїoleg-energy писав:А Стропува хіба не використовує піроліз?
можна якшо ти хочеш дрова тоннами за тиждень палитиb_andriy писав: я так поняв традиційного горіння нєфік розглядати якшо не хочеш коло нього постійно ходити і підкидати
всмислі? довжина чи шо?andriy320e30 писав: але там великий мінус - загрузка доров ,особливо в малої потужності котлах.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей