Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
монік рівно постав а то підкутом 120 дивишсяDexter писав:Yelik писав: Дружина, я, баба, дідо бачимо біло-золоте, малий каже чорне-темносинє,в мене чорне і синє
Я в шокове... Хош я тобі там рожевий найду? Знав чим визначати.BOXER писав:кароч корел чьотко каже на коричневе/золоте шо воно таким і є. точно не чорне і не синє. а от на білий - на самій фотці білий просто "брудний", з тінями і так далі, але тоже не синій. швидше сірий, але то через якість фотки і освітлення. так шо комп"ютер не наєбеш, плаття світле (біле/сіре кому як) з золотаво-коричневими полосами.
Біле з голубим? То щось нове!*Lesyk* писав:Мені коли перший раз показали, то було синє з чорним, зараз біле з голубим
Блін, біло-золоте...Fobos писав:
Біле з голубим? То щось нове!
я в загальному пройшовся, по різних зонах. шоб знайти переважаючий чорний/синій або золотисто-коричневий і білий (світлий). Ні чорного на коричневій зоні там явно ніде не було, ні темно-синього ніде нема. Знайшов де умнічатиJarevych писав: Я в шокове... Хош я тобі там рожевий найду? Знав чим визначати.
ти на пріколі?bossjara писав: кароч я тільку шо спецом спробував і побачив то плаття синьо чорним. люди, шо я можу вам сказати, мені вас шкодавключіть підсвітку на ваших екранах і дивіться на них прямо
неа. загасив підсвітку на ноуті і під кутом десь 140 градусів горизонт + 120 вертикаль. і воно реально чорно синєBOXER писав: ти на пріколі?
[цензура] після першої бутилки пива воно біло золоте,після третьої синьо золотеBOXER писав: ти на пріколі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей