детонація як була після 0.5 бара так і є. кути ті самі максимально пізні.надіюся хоть ресурс свічок буде в два раза більший

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так і зроблю ,але мені не подобається ті рисочки що на ізоляторі.та й пропуски полюбому від іскри ,бо суміш в нормі .тяга теж така як була коли нема пропусків.на хх ідеально працює .не їде тільки під тиском . а на 0.6 бара то й зовсім не їде .тупо провал .на 0.5 стріляє або з вихлопу коли даю пізніше запалювання ,або з фільтра коли раніше . і саме головне пропуски в всіх циліндрах ,думаю як би катушка то в одному би було ,або в двох . та вони появляютьсс чим раз частіше . спочатку не було на повному газу при 0.5 ,тепер єЙосип писав: їх можна на стенді провірити,чи нормально працюють
на спиртовому бензині так має бути ,хоча то може і бензин їх вбивdiesell писав: на мой взгляд-забелые они чего то
десь 500-1000км наїздив на нихdiesell писав: Они в таком состоянии, уже могут умереть внезапно все! Я бы уже заменил
суміш в мене 11-12 при нагрузціdiesell писав: Ну и качество проверь, на мой взгляд-забелые они чего то.
от так і в мене ,думаєш браковані свічки чи підробка?Fobos писав: тобто чим більший тиск тим гірша іскра, на нових свічках все було зашибісь.
я то знаю ,але на спирту вони завжди білі бо йде повне згоряння при любій сумішіT5-R писав: свічки біліють від бідної суміші.
Этанол при сгорании не образует сажи, нагара и дыма при любых режимах работы двигателя, в том числе при переобогащении смеси.Fobos писав: Ну от кажуть, що температура горіння того спиртобензу-вища,
тут видно шо суміш ідеальнаT5-R писав: свічки біліють від бідної суміші.
Не думаю що підробка, не бачив ще підробних ірідієвих свічок, якби то була підробка, там би просто електрод розвалився швидко, бо нікелевий чи мідний при такій товщині згорі би нафік швидко. Стосовно браку також хз. Реально скільки їм часу тим свічкам, бо на 500-1000 км вони не виглядають. А часом масло в колодці не тече?andriy320e30 писав: думаєш браковані свічки чи підробка?
купив в листопаді,точно то 7 листопада,зайди сторінку назад)Fobos писав: Реально скільки їм часу тим свічкам, бо на 500-1000 км вони не виглядають
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість