я очепятавсяandriy320e30 писав: це м44

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я очепятавсяandriy320e30 писав: це м44
по моторі обовязково всю електроніку і паливну треба зробити ,скоріш за все він в тебе не на повну силу їде (мало емоцій_ALEX_ писав: лямбду тре десь знайти, думаю ще почистити форсунки і поміняти свічки-хз хто шо в той мотор лив.
А де там батарейки вставляються.......?_ALEX_ писав: М44
Як воно може їхати? Мені здається, твоя 2106 їхала не гірше....._ALEX_ писав: прочухав що їде неслабо))
TIGER-NIGER писав: які можуть бути емоції як що він їздив на нормальному жигулю
я мав наувазі після м10 карбTIGER-NIGER писав: які можуть бути емоції
То ся зробе, я зараз і сам в аварійному режимі їзджу)) Кожні 10 км вискакую з машини, нюхаю-облизую всі щупи,кришки датчики і т.д.) А на рахунок емоцій тут Марік правильно підмітив, я ж не з М10 його порівнюю) Ну справедливості заради треба сказати що жигуль був +/- схожий на низах але середини і верхів таких там не було і приблизно)andriy320e30 писав: по моторі обовязково всю електроніку і паливну треба зробити ,скоріш за все він в тебе не на повну силу їде (мало емоцій ) без лямбди він в аварійному режимі їздить ,може не доливати може переливати .ну і форсунки на стенд треба кинути .я коли поставив м42 то було небо і земля порівняно з м10 інж .
diesell писав: _ALEX_ написав:
М44
А де там батарейки вставляються.......?
_ALEX_ написав:
прочухав що їде неслабо))
Як воно може їхати? Мені здається, твоя 2106 їхала не гірше.....
Жигуль це просто окрема частина історії. Це був мій stage 1 і я завжди буду ним гордитися і памятати його.T5-R писав:
знову жигулями тему засераєте
TIGER-NIGER написав:
які можуть бути емоції як що він їздив на нормальному жигулю
без образ
Поїхали на розборку на сихів і з 3-х 36-х склали 1 потрібної довжиниT5-R писав: _ALEX_ з карданом як порішав?
diesell писав: а про 2.8 рядную 6- не думал
2.8(на є30) набагато гірше рулиться порівняно.не дурно емки тільки 4 цил .хоча б могли любе поставити_ALEX_ писав: тут ставка в сторону збалансованості рульожки і прискорення а не просто аццкого моменту.
так але тільки для важких кузовів. в мене стояв м30 то машина стала зовсім не управляєма .кожен кг ваги за переднью вісь погіршує управлінняdiesell писав: просто для меня БМВ начинается с пихателя 2.8, 3.0, 3.5, 3.6, 4.0, 4.4, 5.0, 5,4... Люблю я их ..... поэксплуатировать
в мене тоже так було .то машина буксовала на 3х передачах ,а на 2гі пятаки крутив легко_ALEX_ писав: В мене зараз 80 практично на 3000 на 5-й. Буду шукати
Та ну які можуть бути обіди, всі ж свої люди)diesell писав: _ALEX_, а про 2.8 рядную 6- не думал? Я же без обид!
Ну дивися в мене 2800 на 5-й це 100 км/год. 209 максмальна швидкість з стандартною програмою, з посунотою відсічкою їхав 218._ALEX_ писав: 220 походу їхало б якби не такий короткий редуктор. В мене зараз 80 практично на 3000 на 5-й. Буду шукати якийсь 3.46S
В тебе 3.46? Я в себе дуже довго не міг роздивитись а сьогодні таки віддрапав на тому щильдику якісь цифри) Чітко видно там тільки цифру 9 тому я так розумію що в мене зараз 3.91axel писав:Ну дивися в мене 2800 на 5-й це 100 км/год. 209 максмальна швидкість з стандартною програмою, з посунотою відсічкою їхав 218._ALEX_ писав: 220 походу їхало б якби не такий короткий редуктор. В мене зараз 80 практично на 3000 на 5-й. Буду шукати якийсь 3.46S
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей