Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
питання про твердрпаливні коли
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Був нещодавно на семінарі по геліоколекторах і сонячних батареях. Ше там презентував свій котел на твердому паливі один з львівських виробників. Суть така як у стропуви (вони крім своіх котлів продають і стропуву з якоі я так і зрозумів і сперли ідею) + деякі покращення. Ціна на минулу пятницю складала 25000 грн за 35 кВт. Фірма Vita Klimat, знаходиться
на Стрийській 202, офіс 301. Здається є ще котел на 20 кВт в них. Казали що стандартноі закладки вистачає на 20-24 години, хоч може бути і більше 30-40 (залежить від потрібноі температури) . З котлом додатково може бути і турбінка за окремі гроші. Горить любе і різне просто залежить скільки тепла віддасть. Навіть розказував смішну історію як людина яка займається секондом тупо спалювала в ньому не продані залишки взуття )) і іі все влаштовувало. Не прийміть за рекламу просто хочеться підтримати дійсно львівського виробника, бо тут пишуть вже і про польські котли (хоча я думаю вони нічим по суті не відрізняються крім ціни).
на Стрийській 202, офіс 301. Здається є ще котел на 20 кВт в них. Казали що стандартноі закладки вистачає на 20-24 години, хоч може бути і більше 30-40 (залежить від потрібноі температури) . З котлом додатково може бути і турбінка за окремі гроші. Горить любе і різне просто залежить скільки тепла віддасть. Навіть розказував смішну історію як людина яка займається секондом тупо спалювала в ньому не продані залишки взуття )) і іі все влаштовувало. Не прийміть за рекламу просто хочеться підтримати дійсно львівського виробника, бо тут пишуть вже і про польські котли (хоча я думаю вони нічим по суті не відрізняються крім ціни).
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: питання про твердрпаливні коли
Електрика рулить як на мене......
В нас на роботі стояв твердопаливний, площі більше 200 метрів, 2 поверхи....Цього року шефу щось стрельнуло і поставив електричний Італійський, він і воду гріє та батареї.......
Працює як клімат-контроль
поставив собі задану температуру і само включає та виключається.....НА вихідні лишаєтсья тільки сторож, в нього окрема буда з буржуйкою. Котел стави на мінімум що б вода не замерзла, а в понеділок о 08,00 ранку +23......
Я в тих цифрах не шарю, але шеф каже що дешевше виходить......
Хто скаже що як світло відключать.....так це мінус, але у нас електрика напряму від колії(залізної дороги), тому світло є завжди
........

В нас на роботі стояв твердопаливний, площі більше 200 метрів, 2 поверхи....Цього року шефу щось стрельнуло і поставив електричний Італійський, він і воду гріє та батареї.......
Працює як клімат-контроль

Хто скаже що як світло відключать.....так це мінус, але у нас електрика напряму від колії(залізної дороги), тому світло є завжди

Всё лучшее случаеться неожиданно...
-
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
oleg-energy, я такого плану котел на 40квт в листопаді купив. у львівській області є кілька виробників таких котлів )). просто треба пошукати. Як виявилось, то і теплообмінники в нашій області роблять. Хоча тернопільські мені виходили чомусь дорожче ніж німецький.
-
- Контактна інформація:
M@sTeR, електрика дорого, порівняно з дровами
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
я два місяці сидів на форумі по котлах ,зробив висновки що наші котли рулять (ціна якість)так піролізні чеські ,або німецькі крутіші але ціна космос .зараз хто має валюту на руках дуже вигідно поставити ТП котел нашого виробництваoleg-energy писав: бо тут пишуть вже і про польські котли (хоча я думаю вони нічим по суті не відрізняються крім ціни).
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
може то тепловий насос?M@sTeR писав: поставив електричний Італійський, він і воду гріє та батареї..
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ТП котли поняття розтягнуте . я ж кажу має бути типу піролізний або типу струпова .остальні не економні. всі котли звичайного горіння будуть брати в два раза більше дров і забивати комен бо вони не можуть ефективно регулювати потужність і спалювати дроваM@sTeR писав: В нас на роботі стояв твердопаливний, площі більше 200 метрів
Востаннє редагувалось Чет, 26 лютого 2015, 22:07 користувачем andriy320e30, всього редагувалось 1 раз.
TURBO -POWER
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Саме котел з двома секціями, то що воду гріє (я так поняв з баком всередині невеликим)...працює від 380Vandriy320e30 писав:може то тепловий насос?M@sTeR писав: поставив електричний Італійський, він і воду гріє та батареї..

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ясно . бо мені електрикою десь в 5 раз дорожче виходить палитиM@sTeR писав: Саме котел з двома секціями, то що воду гріє (я так поняв з баком всередині невеликим)...працює від 380V

TURBO -POWER
-
- Контактна інформація:
M@sTeR, в мене сусіди користуються такими котлами, то за місяць опалення будинку в 150кв виходить більше 1000грн, а я наразі за опалювальний сезон(від листопада) не використав дров на 2000грн, а обігріваю 2 приміщення. Якщо зроблю все, що задумав, то при теперішніх зимах мав би вкладатись в 2куба дров за зиму, але сумарна сума вкладень тільки в матеріали складе більше 5куо
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну виставити таким чином температуру можна і на любому газовому. тільки програматор з датчиком десь в кімнаті повішати.M@sTeR писав: поставив собі задану температуру і само включає та виключається.....НА вихідні лишаєтсья тільки сторож, в нього окрема буда з буржуйкою. Котел стави на мінімум що б вода не замерзла, а в понеділок о 08,00 ранку +23......
- andriy320e30
- Контактна інформація:
і в піролізному тоже так можна ,тільки автоматику потрібно взяти з кліматом.vovka писав: на любому газовому.
TURBO -POWER
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
братан, чим на тебе так вплинулиandriy320e30 писав: остальні не економні. всі котли звичайного горіння будуть брати в два раза більше дров і забивати комен бо вони не можуть ефективно регулювати потужність і спалювати дрова

комен вже кілька років, ніхто не чистив і не думає, тяга сумашедша,
потужність і горіння регулюється автоматикою(особисто на моєму 3 датчики,)+ турбіною, якої в твоєму порізнику вжитті не було

звичайний котел можна виставити так шо буде лише тліти....
про витрату дров не можу сказати, ібо з піролізними ніц не мав і не хочу...
всьо остальне то маркетинг і філасофія.....
Quattro
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ніхто не впливав ,знайомі просто поміняли пару котлів ,і комин горів(чуть хата не згоріла )а тому що коли він тліє то на комені осідає смола . ,і підкладали кожних пару годин ,короче система з ТП котлом дуже не проста .плюс розхід дров сухих майже в два раза меншийZiro-cool писав: братан, чим на тебе так вплинули
Востаннє редагувалось П'ят, 27 лютого 2015, 00:15 користувачем andriy320e30, всього редагувалось 1 раз.
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ну ти дрова не купляєш я так поняв?Ziro-cool писав: ібо з піролізними ніц не мав і не хочу...

TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
я ж кажу піролізний ефективіший як мінімум в два раза ,але при умові сухих дров.то говорю тільки по фактах в нашому районіZiro-cool писав: про витрату дров не можу сказати, ібо з піролізними ніц не мав

TURBO -POWER
-
- Контактна інформація:
та з сухими дровами завжди ефект кращий. Вони тепла дають більше
- andriy320e30
- Контактна інформація:
тепло раз,конденсату нема ,диму нема ,золи нема ітд. майстри по тп котлах радять як мін 2 роки сушити .rocker писав: Вони тепла дають більше
TURBO -POWER
-
- Контактна інформація:
andriy320e30, і комин не забивається, бо температури не 40-50градусів. Йому час від часу треба дати просратись.
- andriy320e30
- Контактна інформація:
він в мене без турбіни не горить зовсімZiro-cool писав: турбіною,

TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей