нiчо стан речей в краiнi то дiло поправитьjetros писав:Ну десь так і виходить, враховуючи ще моїх 97кг. ваги.sashanova писав: двухтактні японскі палтінніки брали на сотню в районі 3л

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нiчо стан речей в краiнi то дiло поправитьjetros писав:Ну десь так і виходить, враховуючи ще моїх 97кг. ваги.sashanova писав: двухтактні японскі палтінніки брали на сотню в районі 3л
Ого..нічо собіПогоджуюся, але скут в мене вже 5 років,
То вже друга поршнева на ньому і заміна кілець щосезону.sashanova писав: в мене скутер то був макс. на сезон
jetros писав:То вже друга поршнева на ньому і заміна кілець щосезону.sashanova писав: в мене скутер то був макс. на сезон
Може просто міняє по регламентуsashanova писав: Ти шо без повітряного фільтра катаєш чи наїзджаєш по 15тис. за сезон шо кожен сезон кольца міняєш?
Фільтр завжди на скуті і я його регулярно передивляюся, перепираю і промаслюю, при потребі заміна. Прошлого року скут накатав 12тис. Регулярно їздив в Раківець, Дубляни, Камянка-Бузька, Бібрка, Тарасівка, Верхня Білка. Дуже важко вгадати за якістю кільця, бувало раз, що поміняв на 700км. - стерлися до нитки і скут став.sashanova писав: Ти шо без повітряного фільтра катаєш чи наїзджаєш по 15тис. за сезон шо кожен сезон кольца міняєш?
шо за регламент такийМоже просто міняє по регламенту![]()
ну нармально катаєшПрошлого року скут накатав 12тис.
Да ужбувало раз, що поміняв на 700км. - стерлися до нитки і скут став.
да ти мотоАлігархНа даний час маю три мотоциклі: Тула, ІЖ Юпітер 5 і ЯВА 350-634.
в числі сміющихся був яХтось сміявся з ціни на мою Ямаху Джог яка два роки поїздила без ремонту і купили за 450$.
САХАР вроді дехто каже шо в реалі ти недурний чоловік і навіть шось волочиш в вагахЧас показує що дійсно не гірша,місяць їдеш ,місяць робиш))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей