PYY писав: Буде бенза по 10грн я тоді краще продам машину,краще ходити пішки

Myself писав:Хто її тоді купить, га?PYY писав:Буде бенза по 10грн я тоді краще продам машину![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
PYY писав: Буде бенза по 10грн я тоді краще продам машину,краще ходити пішки
Myself писав:Хто її тоді купить, га?PYY писав:Буде бенза по 10грн я тоді краще продам машину![]()
яб не ризикнув таку кількість брати в такій країні в такий час... Зрозуміло чому хочуть доплату, таку кількість карток провести дуже важко, особливо коли висить прога, але якусь частину думаю провели. Яб цю частину залишив, а решта за що просять доплату повернув би.Thorn писав: я взяв 9т на авыас
ходять слухи шо буде 6 грн, в Пустомити 12 (зараз 6). То десь моя в маршрутці чула бо шодня їздитьandrew писав: Щоб маршрутки далiъздили треба, щоб проiзд був 4 грн i всi пiльговики платили..
Або 5 грн i не платили пiльговики
vovka писав: воділа має їздити за зарплату.
У влади міста нема ресурсу впливу у вигляді власного рухомого транспортуvovka писав: владі міста начхати
платити за кілометраж (колега на Фіакрі ше рік назад мені казав що їхнє підприємство тільки за таку схему), але виставляти правила перевезення на конкурс ну і гроші збирати. бажаючі їздити зі своїми маршрутками знайдуться завждиSluva писав: У влади міста нема ресурсу впливу у вигляді власного рухомого транспорту
Влада міста (читай депутати і наближені ) і є власниками того бізнесу (переважно), а самого себе обмежити в доходах трохи трудноSluva писав: У влади міста нема ресурсу впливу
Ну власники це депутати в основному одного ВОVasiliyyy писав: Влада міста (читай депутати і наближені ) і є власниками того бізнесу (переважно), а самого себе обмежити в доходах трохи трудно
добре, візьмем найпростіше. а чому то саме АТП зі всіма маршрутами яке підпорядковується меру не введено в єдину систему з ЛЕТ ? Єдиний квиток, абонементи. Воділи не рахують гроші, а працюють контролери. Штрафи підвищити і жостко зі ментами їх вибивати.Sluva писав: а АТП підпорядковується не їм а грубо кажучи меру і якби АТП мало достатню кількість своїх власних автобусів для того щоб закрити всі маршрут
andrew писав: Або 5 грн i не платили пiльговики
Тому що АТП не має навіть достатньої кількості своїх автобусів щоб закрити свої маршрути,багато автобусів вони орендують в дядьок,які відразу їм помахають ручкою па-па при спробі ввести це...це звичайно мої підозри,думаю КРАШ би то докладніше розмалювавvovka писав: а чому то саме АТП зі всіма маршрутами яке підпорядковується меру не введено в єдину систему з ЛЕТ ? Єдиний квиток, абонементи. Воділи не рахують гроші, а працюють контролери.
А з чого радіти? Попереду посівна...................t309 писав: радуйся що то весна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей