з формулюю затитання по інакшому що дасть машині (двигуну) нормальний прямоток(повний не тільки баняк) з нормальним нульовим фільтром наприклад к&mvitalik2107i писав:хочу пставити прямоток на свою 2107і підскажіть який краще поставити з(pro-sport)і де дешевше взяти(кривчиці зелена чи володимира великого)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПРЯМОТОК??????
-
- Ім'я:vitalik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: ПРЯМОТОК??????
машині дихати буде однозначно легше, але особливого ефекту на класиці без інших доробок від такого не доб'єшся. Хіба для себе будеш знати шо вона скорше їде
а, і ше страху додасть сусідам по потоці
або в деяких випадках навпаки 

-
читав в неті шо додасть 3-5 кобил???mysha писав:машині дихати буде однозначно легше, але особливого ефекту на класиці без інших доробок від такого не доб'єшся. Хіба для себе будеш знати шо вона скорше їде а, і ше страху додасть сусідам по потоці або в деяких випадках навпаки
- vladumur
- Ім'я:Володя
так воно і є, але за то бабло що маєш зробив би голову ефекту в кінських силах буде більшеvitalik2107i писав:читав в неті шо додасть 3-5 кобил???
Якщо у кожної людини є ангел-охоронець, то мій або десь спить...або забухав по-чорному...
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
во-во, паук 150$ + сер.частина 50$ + банячок 100$ + фільтр 100$ = 400$. (Приблизно) За 3-5 кобил?! Добре подумай. Роби голову і будеш без прямотока шустро їздити, а так то хіба гудіти файно будеmikyjan писав:так воно і є, але за то бабло що маєш зробив би голову ефекту в кінських силах буде більше

vitalik2107i, прямоток своїми руками тоже зробити можна
.....але то такий варіант, який ще років 20-ть тому робили
.....просто з вихлопної викидуєш всі бінки + робиш розточку вихідного колектора(щоб легше викашлювало)
.....тай по всьому, але в такому випадку машина буде як танк або як Дніпро-11(пго звуку вихлопа).....з нульовим фільтром це всьо добре але на мою думку лібше зробити два карбюратора(десь на форумі є опис до того)
.....

-
1 Я покишо нехочу чіпати мотор бо пробіг 10250. 2 машина гарантійна обслувуэться на "пластику" і мяко говорячи недовірю їм свій мотор!!!
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Став банку любу і заспокойся. За все остальне з гарантії знімуть. Хоча Я і за банку б перепитався.
П.С. Гарантію в топку. Тюнінг в масси.
П.С. Гарантію в топку. Тюнінг в масси.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
-
Вихлоп можна і в них ставити а гарантія закінчується через 9 місяців. за той час хочу назбирати білше інфи тай бабла тому звертаюсь до вас як до профі за порадами а такі відповіді як (став баняк і заспокійся) невлаштовують,кому неподобається невідповідайте.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
vitalik2107i, А если Ты сделаешь мотор, откуда они (гарантия) про это узнают?
Смотри сколько людей пишет, купи нормальный вал, перенастрой блок управления и будешь ездить быстрее, чем просто жужжать за эти вложенные день. Конечно, после таких переделок мотора можна и жужжалку ставить
Смотри сколько людей пишет, купи нормальный вал, перенастрой блок управления и будешь ездить быстрее, чем просто жужжать за эти вложенные день. Конечно, после таких переделок мотора можна и жужжалку ставить

Dynamic Sport Latvia
-
Гарантійщікі взнають там пломби.Може хто знає чи чув чи робив тюнінг двигуна на на "пластику".Бо моє враженя шо вони там невміють нічого ремонтувати,розбирати тільки заміна агрегатів.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
vitalik2107i, Какие там стоят пломбы? Маразм!!! И что собрался менять у них по гарантии? И что Ты хочешь сделать с мотором у них? Тебе доступно написали, так ТЫ в соседней теме место найти себе не можешь. Не нравиться, купи на базаре любую перделку и будет Тебе спортивное счастье
А если прочитаешь темы и поймешь, что Тебе написали, то пойдет совсем другая беседа 

Dynamic Sport Latvia
-
пломби і меткі там є,не погарантії ав гарантійщиків,вал і всьо шо треба після установки настроїки ітд...(ти хочеш підняти потужність в жигулю і не лізти в мотор бо машина на гарантії - ну так небуває. постав тоді дійсно так званий "прямоток", настрой нормально програму і катайся.. потужності особо не прибавить, зато в мотор не прийдеться лізти. в твоїй темі я давав координати де можна конкретніше поговорити про тюнінг мотора на жигуль.)там мене вцепили я відповів ти уажніше читай21043 SW писав:vitalik2107i, Какие там стоят пломбы? Маразм!!! И что собрался менять у них по гарантии? И что Ты хочешь сделать с мотором у них? Тебе доступно написали, так ТЫ в соседней теме место найти себе не можешь. Не нравиться, купи на базаре любую перделку и будет Тебе спортивное счастье А если прочитаешь темы и поймешь, что Тебе написали, то пойдет совсем другая беседа
-
ти хочеш підняти потужність в жигулю і не лізти в мотор бо машина на гарантії - ну так небуває. постав тоді дійсно так званий "прямоток", настрой нормально програму і катайся.. потужності особо не прибавить, зато в мотор не прийдеться лізти. в твоїй темі я давав координати де можна конкретніше поговорити про тюнінг мотора на жигуль.
причому то в тій темі
причому то в тій темі

vitalik2107i, не на то дерево лаешь. это раз. два - тебе люди нормально написали что делать но ты видимо понять не в состоянии. хотя все понятно из названия и оформления теми. никогда не понимал людей которые ставят десять восклицательных знаков. какой нужно быть блондинкой что б это тупо натайпать 

-
1 кожен судить по собі яшо ти лаєш уви
2 згідний написали нормально но чучуть не в тему
3 даже тупа"блондинка" всьо думаю шо пойме з назви теми.
п.с взагалі шо то за тупа бакланка
2 згідний написали нормально но чучуть не в тему
3 даже тупа"блондинка" всьо думаю шо пойме з назви теми.
п.с взагалі шо то за тупа бакланка
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
vitalik2107i, Якшо Тобі дісно цікаво - прийди в пятницю на пиво, або в неділю на покатушки. Шукай там когось з клубу і поясни хто Ти і шо ти хочеш. Тобі попробують пояснити на пальцях. Тема закрита. З чимось незгоден - в приват.
П.С. А взагалі перечитай все пару раз ше...
П.С. А взагалі перечитай все пару раз ше...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей