Ростик, в тігри висота 19 см, в ланоса незнаю, але вищі, ну і в тігри жосткіші, і вагу ланоса точно витримають. Правда незнаю чи нижнє кріплення в ланос стане, але верхнє точно
Ну ось нарешті в мене ключ як у всіх нормальних іномарок
Замовив заготовку ключа VW
Взяв до рук напильника і почав пиляти жало свого запасного ключа, шоб вставити в цей корпус Пиляв бляха цілий день
Вийшло круто, мені навіть вдалось запхати плату від своєї сигналки в той ключ
Сигналка поки незадіяна, бо не співпадають кнопки, буду шось з ними мудрувати, тому далі буде
БЕНЗОБАКИ НЕ ВАРЮ!!! ЧУЄТЕ!!! НЕ ВАРЮ Я НІЯКІ БЕНЗОБАКИ!!!
Як я вже писав, що мрію про салон з СААБа в шкірі, я остаточно роздерибанив свій попередній салон з МАДЖЕНТіС.
Я наблизився на крок ближче до мрії, докупивши задній диван з тієї ж машини, що і передні сидіння.
Перше, що треба було зробити, це присобачити диван (піджопник), я помчав до кума і почалася примірка
Але так як у СААБа диван відкидний, то були виточені втулочки з яких потім зробились петлі і приварилися до кузова Ланоса
Для спинок були використані рідні металеві каркаси до яких просто прикрутились болтами спинки СААБа
а тим часом кум доварював останню петлю
У мене вийшов відкидний піджопник завдяки якому при опусканні спинок повинна получитись рівна підлога, якої в мене не було з заводу при складанні спинок
Але після першої проби опустити спинки, було велике розчарування спинки вперлися в відкинутий піджопник
Ну і наостанок кілька фото встановленого салону:
З передніми сидіннями все набагато простіше, були зрізані з рідних сидінь кронштейни і прикручені до підлоги, зверху на них поставлені сидіння СААБа і приварені до рідних ланосячих кронштейнів
-Підведу підсумок:
-Я опинився на крок ближче до мрії, а саме шкіряного салону з СААБа, всі підгоночно-обрізочно-приварювальні роботи вже проведені, залишилося тільки купити шкір-салон і перекинути оббивки, що займе не більше години з перервами.
-Після заміни я отримав два "президентських" крісла спереду і "президентський" диван ззаду які ніби обіймають кожного, хто сідає на них.
-По функціоналу мені дісталося:
- підігрів передніх сидінь і спинок
- мікроліфт водійського сидіння
- та хрінь яка тисне на спину коли втомлюєшся сидіти (рівнялка хребта)
- кишені в спинках передніх сидінь
- відкидний підлокітник на задньому дивані
- система активних підголівників (хто не знає що це можна подивитися у відеоролику нижче)
БЕНЗОБАКИ НЕ ВАРЮ!!! ЧУЄТЕ!!! НЕ ВАРЮ Я НІЯКІ БЕНЗОБАКИ!!!