звучить прямо як "скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти"Dexter писав: кажи який номер будинку і я скажу тобі який це форумчанин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
звучить прямо як "скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти"Dexter писав: кажи який номер будинку і я скажу тобі який це форумчанин
є....САХАР писав: Дайте вариант на 2 комнатную дешевле 100долл.-нету?Так зачем писать и обнадеживать кого-то?
AnGeL писав: жменці айтішніків
Тут в городе полноценная нормальная квартира?Без посредников и с адекватными хозяевами?Где?Taras:) писав:є....САХАР писав: Дайте вариант на 2 комнатную дешевле 100долл.-нету?Так зачем писать и обнадеживать кого-то?
курvа, ото я економіку тримаюAnGeL писав: на купи-продай, і на жменці айтішніків
shpila писав: курvа, ото я економіку тримаю
Досить того, що купи продай та ще й ІТ-шник)))
Тобі чесно сказати? Якщо по знайомих попитатися то можна знайти і дешевше, а так середня ціна 3000starand писав:Хто знає скільки в районі наукової коштує знімати 1кімнатну квартиру ?
Да не может быть-мне выше видал че понаписывали эксперты.Vusiko писав:Тобі чесно сказати? Якщо по знайомих попитатися то можна знайти і дешевше, а так середня ціна 3000starand писав:Хто знає скільки в районі наукової коштує знімати 1кімнатну квартиру ?
Что можна снять за меньше 2000 двухкомнатную.Все могут на словахVusiko писав: САХАР, переклади
Я знаю-или те кто на заработках и не в курсе реалий рынка.Но зачем обнадеживать ребят которые ищут-как минимум надо иметь на три месяца денег и т.д.Vusiko писав: САХАР, теоретичнто все можливо. Але в 99% випадків то або родичі, або знайомі. Ринкова ціна така як я написав, нажаль
Я уже это слышу лет 10.Застал как взлет цен на квартиры когда кредиты налево и направо раздавали и потом спад.Да сами квартиры в цене упадут незначительно и не очень быстро.Цена метра будет плюс минус 700долл в новострое в городе.Но аренда не упадет существенно это 99%.Vusiko писав: ще трошки і все накриється мідним тазом
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 17 гостей