Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Забрали права. Порадьте що робити?
- S_V_B
- Стать:чоловік
- Номер:0990
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Joni, правду кажеш вони тепер майже завжди по базі провіряють, принаймі мене завжди 

- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
Re: Забрали права. Порадьте що робити?
S_V_B, Да ,а ти прікінь я вже рік і чотири місяці без прав їздю, і як бачу пост то аж передьоргує!Тому і кажу:
Так шо моя вам порада не тягнути і не видумувати перездачі,автошколи то все до попи, максом шо можеш домовитися в ДАІ шо права їм залишиш на три міс а будеш їздити з талоном і паспортом, то реально але треба башлянути чуток і знати до кого підійти з тим питанням!!!
Joni писав:Я в свій час з тим запоров то по сьогоднішній день не розрулив до кінця
Так шо моя вам порада не тягнути і не видумувати перездачі,автошколи то все до попи, максом шо можеш домовитися в ДАІ шо права їм залишиш на три міс а будеш їздити з талоном і паспортом, то реально але треба башлянути чуток і знати до кого підійти з тим питанням!!!
мда.... я б мовчав..., а ще, десь в яких то постах, писали, що таких треба ...., я б взагалі тему закрив, тільки для того, щоб не "паскудити" репутацію клубу. Про допомогу в тому всьому я вже мовчу.shaman писав:Ну так ДТП типа, а я був в стані![]()
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Шановний, для особливо талановитих я пояснюю- стан
це їзда після випитого пива, а не горілки. Це раз. А два- в цей момент ми знаходились далекувато від цивілізацї, тому нашкодити нікому просто не могли. А ще покажіть мені людину яка ніразу в житті не їздила після пляшки пива за кермом- таких одиниці.

Що спільного має репутація клубу, до посту учасника, який не є його членом?ваз2106 писав:щоб не "паскудити" репутацію клубу

По форуму не побачиш, є учасником, не є, але обговорюється це на форумі клубу, де інші, є вони учасниками чи не є, починають придумувати способи, легальні і не легальні що повернути права.shaman писав:Що спільного має репутація клубу, до посту учасника, який не є його членом?
а ще має значення скільки. Можна і пива стільки набратися, що ого-го. А якщо випив пляшку пива, то це не є станshaman писав: після випитого пива, а не горілки

Яке це має значення? а якщо там, далеко від цивілізації, ще хтось би відпочивав?shaman писав:в цей момент ми знаходились далекувато від цивілізацї, тому нашкодити нікому просто не могли
Якщо там не було цивілізації, то яке там було державне майно?shaman писав:аніж справа за порчу держмайна
Сумніваються, що він би брав під контроль справу, про порчу державного майна, десь далеко від цивілізації.shaman писав:голова сільради взяв ту справу під контроль
- NickS
- Ім'я:Коля
- Контактна інформація:
ще покажіть мені людину яка ніразу в житті не їздила після пляшки пива за кермом- таких одиниці. [/quote]
shaman спеціально для тебе - Я ніразу не їздив за кермом ні під пивом ні під будь-чим іншим...
shaman спеціально для тебе - Я ніразу не їздив за кермом ні під пивом ні під будь-чим іншим...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
ваз2106 писав:По форуму не побачиш, є учасником, не є
по-перше: Член тюнінг клубу має на аватаром напис "Львівський тюнінг клуб"
по-друге: харош придиратись до слів, я наприклад зрозумів shamanа, і розумію шо між станом алкогольного спяніння до стану коли вже не мож себе контролювати, що після горілки переважно і є, і між випитим пивом, різниця дуже велика...
ваз2106 писав:Сумніваються, що він би брав під контроль справу, про порчу державного майна, десь далеко від цивілізації.
ті голови беруть до своїх рук справи на яких можуть заробити, незалежно чи це далеко від цивілізації чи ні, головне щоб в межах їх юриздикції
shaman, ти міг подати на них в суд, що через неправність їх доріг ти міг постраждати, + ще поїхати на експертизу але не їхню а міську, дати пару гривень, і з правами лишився б і мож справу навіть не відкривали б
boren6ka, якшо це було місьць тому то краще вже дочекайся своїх прав, бо це треба було зразу рішати, а зара це буде просто трата часу і грошей.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
shaman спеціально для тебе - Я ніразу не їздив за кермом ні під пивом ні під будь-чим іншим...[/quote]NickS писав:ще покажіть мені людину яка ніразу в житті не їздила після пляшки пива за кермом- таких одиниці.
+1
- shaman
Саме так!Jarevych писав:я наприклад зрозумів shamanа, і розумію шо між станом алкогольного спяніння до стану коли вже не мож себе контролювати, що після горілки переважно і є, і між випитим пивом, різниця дуже велика...
Коли все устаканилось теж були такі думки, але коли приїхав в сільраду сказати про це, і потім понаїхало мусарів і канітєль закрутилась, якось не до цього було...Jarevych писав:ти міг подати на них в суд...
Молодець, став памятник! Але я написав, що таких як ти- одиниці з тисячNickS писав:Я ніразу не їздив за кермом ні під пивом ні під будь-чим іншим
Саме так, "послє драки руками не машут"Jarevych писав:boren6ka, це треба було зразу рішати, краще вже дочекайся своїх прав
- Mc
NickS писав:ще покажіть мені людину яка ніразу в житті не їздила після пляшки пива за кермом- таких одиниці.
shaman спеціально для тебе - Я ніразу не їздив за кермом ні під пивом ні під будь-чим іншим...[/quote]
+1
до речі можна провести голосування, щоб визначити чи й справді ті, що ніколи не їздять випившими аж така вже рідкість на наших дорогах? :)
biketravel.wordpress.com
- shaman
причому тут ніколи? я також неповажаю тих, хто дозволяє собі це робити, але говорив про те хоч раз були такі ситуації в кожного, що сідав за кермо післяMc писав:що ніколи не їздять випившими

- Mc
shaman, :) що, тяжко уявити таких людей? ну то я може тобі якось свої фотки скину - в мене ще швагро такий - то напевно сімейна хвороба
а якщо серйозно, то забий на ти на ту суперечку - всі не без гріха, як то кажуть.. я от може за руль п'яним і не сідав(бо не п'ю :)), але як вчився їздити то пару раз людей дуже негарно підрізав
ну і без прав їздив більше 4 місяців, що теж не є зер гут :)

а якщо серйозно, то забий на ти на ту суперечку - всі не без гріха, як то кажуть.. я от може за руль п'яним і не сідав(бо не п'ю :)), але як вчився їздити то пару раз людей дуже негарно підрізав

biketravel.wordpress.com
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
AVP_6 писав:jon, так після того як забрали права все рівно треба перездавати на нові, чи то три місяці чи три роки
незнаю я не перездавав....

мене позбавляли на рік
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- jon
- Контактна інформація:
GodDan писав:Попробуй піди (як я вже писав) в учебку !!!
Можливо домовишся..., ... буде десь 70-100 у.о. (в кращому випадку)
До прикладу, в мене знайомий вже рік без прав їздить![]()
Каже, що з даішникиками домовився, як тільки спиняють він їм касу, і все ок... (Я собі подумав тоді - ЦЕ Ж НЕ В ПРІКОЛ!!!)
3 місяці це фігня, почикаєш (якщо нікуди неспішиш) і знову здаш !!!
це дісно бажаєш їм щастя і здоровя і вони так розцвітають на свому досвіді знаю
- jon
- Контактна інформація:
такий чесний?ваз2106 писав:мда.... я б мовчав..., а ще, десь в яких то постах, писали, що таких треба ...., я б взагалі тему закрив, тільки для того, щоб не "паскудити" репутацію клубу. Про допомогу в тому всьому я вже мовчу.shaman писав:Ну так ДТП типа, а я був в стані![]()
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Тема плавно переходить на особистості і флуд... 

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Joni
- Контактна інформація:
ваз2106, Слухай а ти звідки взявся такий розумний, і якого х... ти витикаєш людині як має бути, за темою слідкують модери і вони вирішують чи доцільна тема для обговорення, Не маєш шо написати або порадити то не пиши!
Після всього вище написаного тобою, складається враження шо ти начальник ДАІ, засновник КЛУБУ і сама правильна людина на землі!!!

Після всього вище написаного тобою, складається враження шо ти начальник ДАІ, засновник КЛУБУ і сама правильна людина на землі!!!

- Joni
- Контактна інформація:
Denja, Згоден,просто дехто не розуміє шо людині потрібна допомога-порада ,а не нотації про правильність життя!!!
- boren6ka
- Ім'я:Боря
Так будьласка нефлудьте. І образи в лічку чи іншу тему. Дтп було місяць назад. Суд був .21 березня тобто тиждень назад. А права ще нездав тобто відлік 3 місяці ше непочався.
- shaman
Недуже в тому шарю, але краще віддай їх вже, як кажуть "раньше сядеш- раньше вийдеш"boren6ka писав:тобто відлік 3 місяці ше непочався.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей