Неа,зроблю повнопривідну версію і буде "ЗАЗо-ВАЗік"Fobos писав:Як то, поміняєш свій супер ЗАЗ на ВАЗ 06?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Неа,зроблю повнопривідну версію і буде "ЗАЗо-ВАЗік"Fobos писав:Як то, поміняєш свій супер ЗАЗ на ВАЗ 06?
Мені [цензура] на таврію, я знаю що шоха набагато краща від таврії і я ся тішуKardan писав:Fobos, Швидше на ваших 20річних шохах забєшся! ти нової шохи краш тест дивився? А уяви шо з 20річної буде
Fobos писав: їздив на таврії і після того коли ледь не розбився (повітряним потоком
+ 1LEgEnDA писав:або тюнить свій ваз або купляє шось інше;))
ОО ну тоді зашкрєбісь.LEgEnDA писав:Fobos, для чого довіреність? в знайомого тоже так - спокійно продав по дорученню
тільки доручення на ту машину має право видавати тільки орган соціального захисту інвалідів, бо машина є власністю державиLEgEnDA писав:Fobos, для чого довіреність? в знайомого тоже так - спокійно продав по дорученню
я на 2 см ниже поэтому 2108 бралMAGYLA писав:(правда ріст 190 )
думаю погодишся, що порівняно з 08 навіть 09 і 99 то вже не то :) . тому і кажу що порівнювати таврію і славуту в плані місце в салоні теж незовсім правильноBlack писав:я на 2 см ниже поэтому 2108 брал
+ 1MAGYLA писав:в плані місце в салоні теж незовсім правильно
Це 100%. Але фішка в тому, що шоха вже 17 відкатала, а у Славути ще часовий резерв. На 90% впевнений, що на "прікол" скоріше встане 20-річна шоха ніж нова Славута.Breaker писав:Думаю Славута своє від'їздить скорше ніж та 20-ти річна шоха...
бери а потом будешь думать что с ней делать !!!!!Во всяком случае это хорошо когда есть выбор хуже когда его нет !!!!!Мне по крайней мере ни кто не предлагал выбор между 2108 и новым скай лайномandriy_zab писав:але все таки схиляюсь до нового ЗАЗа...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей