шось нове, кращеб ви його чемно на хій послали...то не в його компетеніції таке вирішуватиоксана2013 писав: вікна передні тоновані

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шось нове, кращеб ви його чемно на хій послали...то не в його компетеніції таке вирішуватиоксана2013 писав: вікна передні тоновані
В новому проекті закону взагалі здається хочуть взагалі відмінити реєстрацію ГБОNonsys писав: Думаю, що через величезний попит, можуть дуже скоро ускладнити процедуру і вартість.
це як так?Sluva писав: В новому проекті закону взагалі здається хочуть взагалі відмінити реєстрацію ГБО
На понеділок записаний, бо в пацанів роботи купа...b_andriy писав:GaGaRIN, поставив вже ГБО?
купував сьогодні талони то вже було по 7.7 на укрнафтіsheva_lviv писав: Ви не рівняйте ціну газу у Польщі і Україні, в нас як "СІМЯ СКАЖЕ" така ціна і буде.
Ціна газу на аукціоні, який виготовляється в Україні це "Полтавська газонафтова компанія" та "Укргаздобування" останнє належить Нафтогазу України, підскочили на 2000грн/тонна в порівнянні з минулим тижнем.
В кого які думки з приводу цього????
Щоб не треба було вписувати в тех.паспортЙосип писав:це як так?Sluva писав: В новому проекті закону взагалі здається хочуть взагалі відмінити реєстрацію ГБОЩо тіпа щоб всі на бензі їздили,чи щоб менше гемору було з установкою
проспект Червоной Калини, 62 А (ТЦ "Интерсити", 4-й этаж)Smith Wesson писав:А на яких АЗС Укрнафти можна талони купити?
Думайте, і далі. А поки ви думаєте - ми економимо.jetros писав:А я ще думаю, чи ставити ГБО, чи ні![]()
Поки відібю обладнання, то машина зігниє!
А в Інтерсіті на Чорновола нема?Nonsys писав: проспект Червоной Калини, 62 А (ТЦ "Интерсити", 4-й этаж)
Код: Виділити все
1 г.Львов, проспект Червоной Калини, 62 А (ТЦ "Интерсити", 4-й этаж) (032) 232-66-77, 232-66-88, 232-66-99
2 г. Львов, ул. Лемковская, 9 (АЗС Авиас+) (032) 245-52-32
3 г.Львов, ул. Кульпарковская, 99 (АЗС Укрнафта) (032) 297-07-60
4 г.Львов, ул. Б. Хмельницкого - Липинского (кольцо, АЗС ANP) (032) 253-95-72, 094-994-15-72
5 г.Львов, ул. Зелёная, 151 Б, (АЗС ANP) (032) 253-95-71, 094-994-15-71
Та я так і думаю, поки відібю тих 500євро на ГБО, скільки ж треба років, в мене пробіг в рік.... максимум 5000км.Nonsys писав: Думайте, і далі. А поки ви думаєте - ми економимо.
На Кульпарківській, Укрнафта біля ДАІ, там куплялаSmith Wesson писав: А на яких АЗС Укрнафти можна талони купити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей