На ній так і написано для ВАЗа?bossjara писав: для ВАЗа покyй.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На ній так і написано для ВАЗа?bossjara писав: для ВАЗа покyй.
ну від інженерів автовазу можна і не такого чекатиrubilnik писав: від заводу в прошивці температура включена вентиля стояла 103.
Вентилятор включается на 100-105 градусов.Чтоб повело блок надо чтоб закипело а это уже 120 и то не так сразу.bossjara писав:ну від інженерів автовазу можна і не такого чекатиrubilnik писав: від заводу в прошивці температура включена вентиля стояла 103.![]()
ну але навіть не знаючи тих даних, я включивши мозок міг додуматись, що якшо температура закипання!!! тосолу 110-115 цельсія, то включення вентіля на овер 100 - то є дуже веселий атракціон![]()
Але радіатор теплий, я на нього п\ерше подумав...шо коло на велике не перемикається..M@sTeR писав: Я б тобі порадив поміняти термостат....
тим гіршеM@sTeR писав: А взагалі чим нища температура тим краще
тосол то совкове минуле тільки антифриз, 90 градусів то є нормальна температура,в мому опелі 93-94 градусиostin777powers писав: Хоча я тижні всеодно поміняю на 100%тосол
та от хз, інструкрії написано тосол...накуя ровер придумувати...машина на тосолі 60 тис вже пройшлаDoktor писав: тосол то совкове минуле тільки антифриз, 90 градусів то є нормальна температура,в мому опелі 93-94 градуси
ostin777powers писав: стрілка термостату завжди стояла 1-2 мм до 90с...вентилятор я не памятаю щоб зимою включався..
може в цьому причина ?ostin777powers писав: В машині поставили гбо тиждень тому
Ти один сказав то шо я хотів почутиvovka писав: може в цьому причина ?
грітися може більше ще й через не ті кути запалювання, через бідну суміш і т.п. а з газом я хйз які там вимоги по регуліровці.
то як?Romko писав: карти не накатували?
то так - що ти маєш виїхати від газовщика на газу без всяких пріколів ... - типу "глохне", "дьоргається", "не тягне" і т.д. - а не по 100 раз їздити, щоб одне виправили, а вилізло 2ге...ostin777powers писав: то як?
Ясно, сьогодні поїду вкраду газовчикаRomko писав: садиш газовщика з компом в машину і накатуєте газову карту
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей