Місяць тому зауважив якийсь лишній звук під капотом, і ніби машина перегріватись почала.... так як пробігу майже 60тис...перша думка помпа...сто моторист, таки да.... помпа підшивбник, вже почала підпускати, можна сказати вскочив в останій вагон...
Замінили помпніби все ок.
МОже так і має бути , може я раніше не звертав уваги...стрілка термостату завжди стояла 1-2 мм до 90с...вентилятор я не памятаю щоб зимою включався..
Після заміни помпи, зауважив що машина ніби швидше нагріваєть....і це при теперішній погоді...
Коли постояти в пробці помикатись трохи 500м... включається вентилятор коли вже поза 90...припаркувався чекаю...за 5хв машина нагрілась на холостих поза 90 включився вентилятор...
Їхав в плай і назад...показує майже 90с находу...їхав з швидкістю80-90-100 в основному на 4 передачі
І от власне не знаю чи то так має бути просто я не звертав уваги швидше..чи таки ні

В машині поставили гбо тиждень тому, коли ставили гбо..втік їм десь тосол...вони долили свого трохи, але було мало...і впершому магазині(розширитільний був майже пустий) купив антифріз в магазині.. продавець сказав шо його можна мішати з тосолом...долив ше з 2-2.5л...за тиждень (600км пробігу)...та суміш не зварилась...однорідна.
Ну от короче така фігня