Просто в даний момент кожен день проїзжаю коло тої каністри де той спирт заправляють, таки економія 150 грн на баці

Вопшем хто шо скаже по даній марці бензи буду вдячний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо хочете прочистити-лийте час від часу сотий мустанг.Без пріколів) Я кожен раз коли в жигульме заливав мені завжди жикльори в карбі забивало, це значить шо всю срань по системі починає гнатиBAKS писав: можна заливати по 20 л для того щоб прочистило свічки, каталіз, лямбди-датчики
BAKS писав: Borya, заливай на укрнафті звичайний 95 і все буде ок. Його там завжди нормальний привозять і не бадяжать
ану-ану з цього місця детальніше! хочу просто зрозуміти як визначити що воно дійсно прочистило ті всі дівайси? я просто колись читав що в Європі відмовились від нього бо двигунам капут приходив, оскільки вони не пристосовані для такого пального...BAKS писав: можна заливати по 20 л для того щоб прочистило свічки, каталіз, лямбди-датчики - це два. Принаймні так стверджує мій друг - він начальник заправок укрнафта і анп в області) я на своїх машинах перевіряв - так і є. Дехто постійно їздить на тому спірту і каже що все гуд. Я би постійно не їздив, для чистки - так, супер!
В мануалі до кожного авто і двигуна вказують чи споживає він етиловий бензин. Те що, чистить - це однозначно. Кажуть майстри, що по свічках зразу видно. Зі свого досвіду - залив у Туарег 3.2 на Лукойлі якийсь 92 паршивий, бо спішив і 95 не було , від нього холостий почав мінімально гуляти. Потім за порадою залив на Анп 20 літрів спиртового 95 - і дійсно почала ідеально працювати. Получається, що помогло)CAT писав:ану-ану з цього місця детальніше! хочу просто зрозуміти як визначити що воно дійсно прочистило ті всі дівайси? я просто колись читав що в Європі відмовились від нього бо двигунам капут приходив, оскільки вони не пристосовані для такого пального...BAKS писав: можна заливати по 20 л для того щоб прочистило свічки, каталіз, лямбди-датчики - це два. Принаймні так стверджує мій друг - він начальник заправок укрнафта і анп в області) я на своїх машинах перевіряв - так і є. Дехто постійно їздить на тому спірту і каже що все гуд. Я би постійно не їздив, для чистки - так, супер!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість