Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
-
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
ніхто й не сумнівався

- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Andriy01, pavlo09, та кому він потрібен
просто не впорався з керуванням

просто не впорався з керуванням
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
напевно ті гаїшники заблокували сторінку в фейсбуці, історія класна, гарно придумалиЧоловік розмістив оголошення про аварію на своїй сторінці у "Фейсбуці". Наступного дня її заблокували.

Work hard! Play hard!
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
не вірю.... казка...
мало того... секвою попробую ще зіштовхни.... воно ж цуко танк!
повірю тільки, якщо адміністраториха гурту оклємається і скажа "так, це правда"
мало того... секвою попробую ще зіштовхни.... воно ж цуко танк!
повірю тільки, якщо адміністраториха гурту оклємається і скажа "так, це правда"
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow+1
ще водiй зiла це мав би бачити
ще водiй зiла це мав би бачити
- MEGASinK
- Ім'я:Sergiy
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
але чогось адміністраторка (хоча вже є чутки,шо це була і не адміністраторка...ше одна загадка в цій історії) і водій молоковоза мовчать.і це трохи насторожує
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
[цензура], народ, вам проблєм бракує? То зробіть собі шоб херньою не страдати. Хуже бабок на базарі 

- DaimlerBenzE500
- Дякував (ла): 13 рази
- Подякували: 2 рази
бредятіна якась. 

Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.
- mikenat
- Контактна інформація:
Есть тысяча способов убрать неугодного человека. И тысяча - более надежных чем вот такое ДТП. Тут слишком много факторов на которые НЕ могут влиять покушающиеся. Вместо газа кто - то нажмет тормоз, кто-то задержится на пару минут... Чушь короче говоря. Говорил уже - Мочанову я больше верю чем во всяких боевых тушканчиков (напавших на Тойоту).
- AndriyLD
- Подякували: 3 рази
Міг задрімати від втоми, могло просто винести на зустрічну, в ЗІЛа могли бути виключені фари (в це швидше повірю, бо ДТП сталася близько 7 ранку, а не 8.20, як більшість ЗМІ пишуть). Але їхав би повільніше, зважаючи навіть на стан дороги, фатальної помилки можна було б уникнути!
А тітушки на хонді - явна фантазія, більшої "сенсації" з такими нестиковками ше треба пошукати.
А тітушки на хонді - явна фантазія, більшої "сенсації" з такими нестиковками ше треба пошукати.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Вчора (03.03.2015) вночі якєсь чудо вдарило мою запарковану на вул. Дорошенка машину і втікло. З пошкоджень: подряпини на передньому бампері та надбита знизу права фара.
Якщо хтось шось бачив/чув буду вдячний за інфу.
Якщо хтось шось бачив/чув буду вдячний за інфу.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
Може не в цій темі, але......... сумні цифри
Інфа взята з нета(без перекладу)
Более половины украинских водителей никогда не пристегивается. Специально для них на заправках продают заглушки для ремней безопасности - чтобы не пищало. Стоит этот быдло-гаджет около 8 грн. (около 0,7$) - именно во столько оценивается жизнь идиота. Зато у 90% - икона в авто. Имея икону и заглушку, можно не беспокоится за свою судьбу.
Нет ничего более ужасного, чем судьба водителя, который в момент дорожного происшествия оказался не пристегнутым ремнем безопасности. Вот как развиваются события, когда водитель на скорости 80 км/ч совершает наезд на какое-либо неподвижное препятствие.
Спустя 0,026 секунды после удара вдавливается бампер; сила, в тридцать раз превышающая вес автомобиля, останавливает его движение на линии передних сидений, тогда как его пассажиры — если они не пристегнуты ремнями безопасности — продолжают двигаться в салоне автомобиля со скоростью 80 км/ч.
Спустя 0,039 секунды водитель вместе с сиденьем стремительно движется вперед на 15 сантиметров.
Спустя 0,044 секунды он грудной клеткой ломает руль.
Спустя 0,050 секунды скорость падает настолько, что на автомобиль и на всех пассажиров начинает действовать сила тяжести, в 80 раз превышающая их собственный вес.
Спустя 0,068 секунды водитель с силой в 9 тонн ударяется о приборный щиток.
Спустя 0,092 секунды водитель и сидящий рядом с ним пассажир одновременно врезаются головами в переднее ветровое стекло автомобиля и получают смертельные повреждения черепа.
Спустя 0,100 секунды повисший на руле водитель отбрасывается назад; он уже мертв.
Спустя 0,110 секунды автомобиль начинает слегка откатываться назад.
Спустя 0,113 секунды сидящий за водителем пассажир — если он также не пристегнут — оказывается с ним на одной линии, наносит ему новый удар и одновременно сам получает смертельные повреждения.
Спустя 0,150 секунды наступает полная тишина; осколки стекла и обломки железа падают на землю. Место столкновения окутывает облако пыли. Все произошло менее чем за две десятых доли секунды.
Інфа взята з нета(без перекладу)

Более половины украинских водителей никогда не пристегивается. Специально для них на заправках продают заглушки для ремней безопасности - чтобы не пищало. Стоит этот быдло-гаджет около 8 грн. (около 0,7$) - именно во столько оценивается жизнь идиота. Зато у 90% - икона в авто. Имея икону и заглушку, можно не беспокоится за свою судьбу.
Нет ничего более ужасного, чем судьба водителя, который в момент дорожного происшествия оказался не пристегнутым ремнем безопасности. Вот как развиваются события, когда водитель на скорости 80 км/ч совершает наезд на какое-либо неподвижное препятствие.
Спустя 0,026 секунды после удара вдавливается бампер; сила, в тридцать раз превышающая вес автомобиля, останавливает его движение на линии передних сидений, тогда как его пассажиры — если они не пристегнуты ремнями безопасности — продолжают двигаться в салоне автомобиля со скоростью 80 км/ч.
Спустя 0,039 секунды водитель вместе с сиденьем стремительно движется вперед на 15 сантиметров.
Спустя 0,044 секунды он грудной клеткой ломает руль.
Спустя 0,050 секунды скорость падает настолько, что на автомобиль и на всех пассажиров начинает действовать сила тяжести, в 80 раз превышающая их собственный вес.
Спустя 0,068 секунды водитель с силой в 9 тонн ударяется о приборный щиток.
Спустя 0,092 секунды водитель и сидящий рядом с ним пассажир одновременно врезаются головами в переднее ветровое стекло автомобиля и получают смертельные повреждения черепа.
Спустя 0,100 секунды повисший на руле водитель отбрасывается назад; он уже мертв.
Спустя 0,110 секунды автомобиль начинает слегка откатываться назад.
Спустя 0,113 секунды сидящий за водителем пассажир — если он также не пристегнут — оказывается с ним на одной линии, наносит ему новый удар и одновременно сам получает смертельные повреждения.
Спустя 0,150 секунды наступает полная тишина; осколки стекла и обломки железа падают на землю. Место столкновения окутывает облако пыли. Все произошло менее чем за две десятых доли секунды.
Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
jetros, да-да, все так, і саме погане в цій всій ситуації що в цивілізованих країнах якщо в момент дтп ти був не прищібнутий(причому не важливо винуватець ти чи постраждалий) ти втрачаєш право вимагати відшкодування на лікування. А в нас ні.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
є і зворотна сторона медалі : погугліть ролік про подушку безпеки і гарбуз !
Я не захищаю "заглушки" і сам вже на автоматі пасок рукою шукаю , але ... Пасок - не панацея !
Хоча 80g в напрямку "спина-груди" не є таким критичним , як ,скажем , "ноги-голова" , але сіравно аллєс
Да будєт срачь

Я не захищаю "заглушки" і сам вже на автоматі пасок рукою шукаю , але ... Пасок - не панацея !

фініш! Решта всьо можна не писати ! Ібо аллєс, моментально в морє ©jetros писав: Спустя 0,050 секунды скорость падает настолько, что на автомобиль и на всех пассажиров начинает действовать сила тяжести, в 80 раз превышающая их собственный вес.
Хоча 80g в напрямку "спина-груди" не є таким критичним , як ,скажем , "ноги-голова" , але сіравно аллєс

Да будєт срачь

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
В сучасній машині:
- в момент зіткнення спрацьовують переднатяжка пасків безпеки, блокуючи тіло від руху вперед
- поки тіло тримається паском, вистрілює та розкривається подушка
- паски безпеки розблоковуються і тіло за інерцією прямує вперед, де вже є подушка безпеки
Така схема роботи систем безпеки дозволяє пом'ягшити контакт тіла з подушками та зменшити травматизм. Звичайно, можна отримати поламані ребра, але то краще, ніж поламана шия чи коли кістки лицевої частини черепу входять у мозок.
Єдине можу зрозуміти непристібнуті паски у тазоводів: в таких машинах при складних ДТП краще випасти/вилетіти з автівки, ніж лишитися пристібнутим з переламаними ногами, руками і грудною кліткою.
- в момент зіткнення спрацьовують переднатяжка пасків безпеки, блокуючи тіло від руху вперед
- паски безпеки розблоковуються і тіло за інерцією прямує вперед, де вже є подушка безпеки
Така схема роботи систем безпеки дозволяє пом'ягшити контакт тіла з подушками та зменшити травматизм. Звичайно, можна отримати поламані ребра, але то краще, ніж поламана шия чи коли кістки лицевої частини черепу входять у мозок.
Єдине можу зрозуміти непристібнуті паски у тазоводів: в таких машинах при складних ДТП краще випасти/вилетіти з автівки, ніж лишитися пристібнутим з переламаними ногами, руками і грудною кліткою.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
g0nzales писав: В сучасній машині:
Така схема роботи систем безпеки дозволяє пом'ягшити контакт тіла з подушками та зменшити травматизм.

Саме так, я коли попав в дтп, то спрацювала преднатяжка пасків і зустріч з подушкою була дуже мягкою

- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Номер:21
Сьогодні вночі в приблизно 01.00 проїжджав по Княгині Ольги в сторону Наукової і бачив ДТП - чорний Сеат Леон без пів морди грузили на евакуатор і 2 машини ДАІшників навколо.
Так виглядає шо гонщех хтів на швидкості пролетіти кільце і трошки не вписався
Так виглядає шо гонщех хтів на швидкості пролетіти кільце і трошки не вписався

- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
вот це чекає якраз неприщібнутих!!!Liuskywalker писав: погугліть ролік про подушку безпеки і гарбуз !
https://goo.gl/TcJrkr
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей