Перед моєї машини впертий в дерево, горад красногвардейск, більше місць не було
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шось на фото вона ніфіга не червенаLiuskywalker писав: Jarevych, червена , а що не так ?
то між мною і ним смарт влізеBlack писав: пока ты видишь его задние колёса
машина попереду аж впрілаBlack писав:Слов нет просто красаваLiuskywalker писав: я вкурсі, просто там реально тільки так, і крім того мені не влом лишній раз крутанути рулем і переключити передачу,
ну і не сподівався такої падлянки![]()
тю...вся Іспанія і І талія так паркується,причому позаду так само припирають...зранку ти то все розсуваєш бампером і їдеш собі спокійноtjey писав: машина попереду аж впріла
Сумнівно, що це правильно клеїти на чужу власність такі наклейки. Хай з водієм ДАІ розбирається і евакуаторщики забирають.Vito писав:сфоткано 10хв назад![]()
![]()
просто в соборі Юра зараз перебуває "хустина Вероніки" , з папського закритого фонду , от тому і бажаючих глянути купа .g0nzales писав: Щось дивне робилося по обіді біля церкви Юра: правий ряд запаркували весь від повороту.
та хай розбирається....я тут до чогоAndriy01 писав:Сумнівно, що це правильно клеїти на чужу власність такі наклейки. Хай з водієм ДАІ розбирається і евакуаторщики забирають.Vito писав:сфоткано 10хв назад![]()
![]()
А наклейки - псування чужої власності і повернення в кам’яний вік.
Тим більше, що наклейки містять слова "хло, бидло, мудак". Пишуть таке люди не далекі. Це за 5 хвилин майже самосуд в центрі Львова.
у мене бензиновий пижик який безшумно працює на відстані 150 метрів від мого будинку та гімном не ваняє так як регулярно миється і підтримується в чистотіAndriy01 писав:Vito, а завтра вам наліпить якась баба-сусідка на лобове наклейку "я смерджу як гавно" через те, що ви, на її думку, задовго прогріваєте своє дизельне Віто під її вікнами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей