На фотках ніби непогано виглядає.
http://auto.ria.com/auto_audi_100_14950865.html
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та це зрозуміло. просто я б хотів обміняти рено http://auto.ria.com/auto_renault_19_13962387.htmlT5-R писав:шрот![]()
краще за ті гроші+ чуть докласти 500-700у.е. і купити С-4
Брат на такій катається,каже шо в 10 вписується,недавно робили голову і я міняв кільця вкладиші і гідрики.шо здивувало,шо кільцям дупа а гільзи з мінімальною виробіткою,зч вийшли дешевше як на ланос...і взагалі мотор простий як дверіSpeedo писав: Походу 1,8 карб, якщо нормально настроїи по місту 9 мав би хавати
Bogdan.lviv писав:Speedo писав: з заду місця чуть маловато...
І всю ЗП на ауді віддавав биT5-R писав:тоді зустрічайся з ним і дивись. рено на ауді я б і сам поміняв
+100500!T5-R писав: шрот
краще за ті гроші+ чуть докласти 500-700у.е. і купити С-4
Кто тебе сказал такую глупость?Misterpanda писав: І всю ЗП на ауді віддавав би
а С3?diesell писав:+100500!T5-R писав: шрот
краще за ті гроші+ чуть докласти 500-700у.е. і купити С-4Кто тебе сказал такую глупость?Misterpanda писав: І всю ЗП на ауді віддавав биауди С4 в обслуживании ДЕШЕВА ЯК БОРЩ!!!
ше дешевшаFanateG писав: а С3?
andriy320e30 писав:ше дешевшаFanateG писав: а С3?головне не брати з мех інжектором і турбою
і таке може бути ,там свій ресурс.коли інжектор ломиться то толком і капот не будеш закриватиFanateG писав: один знайомий мав 2.0, то каже, що 6 років від'їздив, толком навіть капот не відкривав.
кватро це супер.......якщо він є........справний.......після нормальних рук..............інакше, замахаєшся все впідряд міняти. від сайлентів до муфти, приводів іт.д......FanateG писав: а повний привід як себе показує?
так, але добру і збережену в житті ніхто не ставить на обмінT5-R писав: добра та машина, яка збережена.
та да..andriy320e30 писав:так, але добру і збережену в житті ніхто не ставить на обмінT5-R писав: добра та машина, яка збережена.
Писав і думав про вісімдесяткуFanateG писав: в 100ці малувато?
IgorkoSLviv писав: 2.3 бенз
Я йому співчуваю, ще й КВАТРО і легендарнйи 5 цил. 2,3 бензиновий дизельЙосип писав: сусід має 2.3 то там запсчастини зашкалюють,але в нього правда кватро
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість