а що воно не так???pavlo09 писав: як з дизелем, що він смедить, зимою не заводиться і не їде...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а що воно не так???pavlo09 писав: як з дизелем, що він смедить, зимою не заводиться і не їде...
Там рідка фаза самотьоком(як в 4-у в редуктор) подаєтся через клапан прямо на бензиновий насос високого тиску, а другий клапан перекрмває бенз магістраль, основна проблема це тиск газу при переключенні назад на бензин, вирішуєтся як мені здаєтся датчиком тиску перед насосом і відкриванням клапана бенз магістралі по падінню цього тиску.Romko писав:t309, що за 2клапани? там насос високого тиску газу та газовий насос в балоні нє?...
Віталіку ставите?
Та все гуд з дизелем!! Просто багато людей ще досі так думає про дизель(і на цьому форумі теж). Напевно по кадетах дизельних судятьThorn писав:а що воно не так???pavlo09 писав: як з дизелем, що він смедить, зимою не заводиться і не їде...
я тоже, може через то шо ставити не в кущах в стрийському парку а на сервісі по ГБОKritik писав: блін, шо це за легендарний сморід від ГБО?чи в мене хронічний нежить чи шо, ну я від своєї машини абсолютно нічого не чую
++Kritik писав: блін, шо це за легендарний сморід від ГБО?
чи в мене хронічний нежить чи шо, ну я від своєї машини абсолютно нічого не чую
ГАЗ не смердить! По місту таке чудо пє всіх 15M@sTeR писав:Shybby писав: ГБО на volkswagen passat B6 FSI 2.0 (2006)!!! Хто ставив на таку машину
![]()
![]()
а як же безпосередній вприск палива
![]()
![]()
![]()
Скільки ж то чудо ВАГовське бере по місту, невже більше 12 літрів....
А взагалі то рахую що на таку машину(малолітражну як на сер.бізнес клас) ставити ГБО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чо ж не взяв дизельок, рох-рох-рох......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
І ще одне, хіба тобі подобаєтсья коли від такої достатньо свіжої машини ПАХНЕ.....![]()
![]()
![]()
ІМХО
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей