Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100ugine31 писав: якби був китаєць з заднім приводом, то після доробок зміг би так теж. просто
+100ugine31 писав: тут просто пріоритети у всіх різні. і в більшості вони співпадають
Здавалося б при чому тут сімкаInfernal One писав:обоснуй?AndrewK писав: Нічим не тазік
таз тазом,
були там і 4 дверні версіі , взагалі один в один з жигулями. 1970 рік, Датсун А 510.
при чому тут любе пластмассове відро вартістю до 25 штукAndrewK писав: Точно. І при чому тут таз?
Евакуатор хоть прокачав?Infernal One писав:, чи тюнінг це тільки, те що робиться "тільки" і виключно своїми руками?Romko писав: що ти особисто, своїми рукми, мається на увазі, затюнінгував в свому Жигулю?
почнемо з того що я знаю де діставати запчастини, знаю які запчастини лажа , а які нормальні.
Саме головне шо знаю чого я хочу. І знаю те шо вже є.
Ти шось мені хочиш розповісти?
Зустрічне питання. А ти і твоя жига таке вмієте?Infernal One писав: sashanova, твій китаєць так вміє ?
вміємоaxel писав: Зустрічне питання. А ти і твоя жига таке вмієте?
Не ти не говорив про нові речі, ти говорив як в сусіда перебрати.Infernal One писав: Я говорив ціни на нові речі , а не з сосіднього гаража з чужої машини.
Давай зніми на відео.Infernal One писав: вміємо
Ти не враховуєш багато моментів. Ось декілька з них:Infernal One писав: удар в стіну він як 40 років назад був ударом в стіну , так і зараз лишився і коєфіцієнт бокового прискорення виражений в G як і тоді , зараз є смертельним коли він досягає більше 40 за раз. І вбиває людину не складання металу , а саме то бокове прискорення
Так. Бмв це компанія яка дбає про своіх клієнтів, саме тому навіть зараз можна купити практично будь-яку нову оригінальну деталь до бмв навіть 70-х років вмпуску.Infernal One писав:axel, T5-R,
БМВ випускають нові двигуни м40, м43?
БМВ випускають нові коробки до Е30? Редуктори?
Скільки коштує новий двигун, нова коробка, редуктор?
не скоро, бо наразі маю машину окремо від двигуна, а двигун в іншому містці, не раніше весниaxel писав: Давай зніми на відео.
а хоча чекай.... ти як знімеш то десь в 2018-му його сюди виладеш
класно , то чого ти не на е21? Класний тазік, походу ше меньше від жигуля. мініатюрна задньоприводна тачка.T5-R писав: Бмв це компанія яка дбає про своіх клієнтів, саме тому навіть зараз можна купити практично будь-яку нову оригінальну деталь до бмв навіть 70-х років вмпуску.
при умові своечасної заміни масла і хорошого масла.T5-R писав: Навіщо мені знати скільки коштує новий редуктор, якщо він вмирає разом із машиною, в нього ресурс огого, те саме стосується кпп.
недавно капіталилося двигла на жигуляторі , який намотав з 80 х років десь , я не знаю скільки тисячь (хай власник прийде і сам скаже) при цьому не жер масло відрами не димів, все було добре, і ше й їхав відносно нормально.T5-R писав: Двигуни м40 до 200 тисяч потребують лише заміни гідрокомпенсаторів від сили з коромислами і далі іздиш ще 200 тисяч.
Мотор жигуля на 200 тисячах відрами пє масло, не кажучи про прокладки через які сифонить мастило, зношуванни ШПГ і т.д.
Це да, випадок робить свою справу. Навіть у тарілці борщу можна втопитися, якщо доля повернеться задомInfernal One писав: Навіть на дорогій машині можна вбитися і навіть в жигулю можна вийти неушкодженим
Про середньостатистичну машину за 9 с. я не говорив не приплітайлюдина заявила шо 9 секунд , то є НІЩО і так їде абсолютно люба середньостатистична машина.
Я запитав до прикладу, за скільки їде його машина?
Якшо 9 секунд для нього Вічність, то внього або Стиха або 911й в гаражі стоїть.
тому мені абсолютно похєр скільки там до сотні їде моє автонавіть 9 секунд , то є НІЩО
9 секунд , то є НІЩО![]()
![]()
ну особисто я власними руками тюнінгую мототехніку (в основному мотори) цікавить? фотки скинути?як же так ? шо тюнінгуємо ? вонючки в салоні ? кондюки шоби шкарпетками не смердів?Браво !!!!
а взагалі Infernal One ти мене заінтригувавщо ти особисто, своїми рукми, мається на увазі, затюнінгував в свому Жигулю? якщо ти по любій дурниці тягнеш її на сервіс
Якщо все було добре, то чого двигун капіталили?Infernal One писав:ненедавно капіталилося двигла на жигуляторі , який намотав з 80 х років десь , я не знаю скільки тисячь (хай власник прийде і сам скаже) при цьому не жер масло відрами не димів, все було добре, і ше й їхав відносно нормально.
Загалом двигун виїзжає дуже багато, але зновж таки при своечасному обслуговуванню. На що зазвичай забивають жирний болт, а потім криють матом шо воно ніц не витривале. Менталітет , [цензура].![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість