ну тіпа тогоLiuskywalker писав: А якщо видувалось - то кагбе не проблема пічки , а проблема зазорів і ущільнювачів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну тіпа тогоLiuskywalker писав: А якщо видувалось - то кагбе не проблема пічки , а проблема зазорів і ущільнювачів
обоснуй?AndrewK писав: Нічим не тазік
при чому тут любе пластмассове відро вартістю до 25 штукAndrewK писав: Точно. І при чому тут таз?
зато як голосно написав шо викинув то шо було...Infernal One писав: центральний замок і сігналка. Мухобойка і реснічки
фішка в тому шо ти спитав чи воно йому тре і чи часто він розгяняється максимально швидко. такі питання ставлять ті кому того не треба. я вже не вперше бачу з твоєї сторони подвійнв стандарти, протиріччя самому собі і тд. єдине в чому ти лишаєшся постійним, то в тому шо твоє відро просто найкраще авто. хоча воно могло б бути найкрашим тільки за свої гроші, та й то китайці вже переплюнули. хтось ше намагається до тебе то донести, але марно.Infernal One писав: людина заявила шо 9 секунд , то є НІЩО і так їде абсолютно люба середньостатистична машина.
Я запитав до прикладу, за скільки їде його машина?
Якшо 9 секунд для нього Вічність, то внього або Стиха або 911й в гаражі стоїть.
В неті сотні роликів де класіка складається як гармошка при ударах влоб чи в корму, як прогинається чи рветься при ударах в бік. Шанси вижити в ДТП на швидкостях за 60км/год в такому тюнінх спорт карі - мізерні, а на швидкостях поза 100 близькі до нуля. Часто єдиний вихід - лягати на передні крісля, забираючи ноги від педального вузла і грудну клітку від керма. Інакше потім не зберуть.Infernal One писав: А про жорсткість кузова дешевих китайців не потрібно глаголити
для чого це? він вже довів що редуктор ВАЗ2107 набагато кращий за редуктор від БМВ Е30 і рульовав в ВАЗа виграє порівняно з БМВ е30g0nzales писав: А може ти затюнінгував собі всі дискові гальма? АБС поставив? Тільки не кажи, що гальмуєш краще за електроніку )
Infernal One писав: Аєродинамічний супротив рахуеться більш критичним на швидкостях біля 160 км/ч.Тепер питпння: Як часто ти їздиш на такій швидкості? І якшо їздиш, то зразу друге питання: НАВІЩО ? Ти грубо порушуєш ПДД і після цього шось розсуждаєш про безпеку ????????Логіка?
Infernal One писав: Зразу питання №3 :як давно ти їхав чи хочаб як пасажир їхав в нормальному ВАЗ 2101-07
Їздив на абсолютно нульовій сімці з салону і ідеально відреставрованій 2106. Обидві повний сток. Після них їздив на МК, а пасажиром в СК і Емгранді. Так от, кожен китаєць з перелічених - бентлі порівняно з жигою. І тут справдіInfernal One писав: Проїдеш , потім Джили СК покажеться тобі дитячим пластмассовим горшком.
Infernal One писав: немає шо рівняти
Для кого це плюс? Може ще пічку видьорнеш і фари повідкручуєш, бо вони до рульожки не мають відношення?Infernal One писав: То, шо в ній немає напічкано новомодного лайна, частину якого я зразу зі своєї повикидав, то це тільки плюс.
1 Поняття не маюInfernal One писав: Твоя машина за скільки їде ? По місту часто так розганяєшся?
Від того вона стає комфортніша?Infernal One писав: Я скажу про ті приколи власнику атмосферної 140 сильної Пріори з 7м рядом, яка їде як турбова чёрна Октавія зі 180-190 силами
Тут ти правий. Після китайця, комфорт жиги можна порівняти з комфортом пральної машиниInfernal One писав: тоді поясни мені як? як можна заявляти про якийсь мегакомфорт якшо машина вже розроблялася як мішок пластмасси і по суті таким і являється. Комфорт порівняно з ? Пральною машиною? Ну відносно так.
Хм.... Їздять на них доти, доки хочуть їздити, або поки не збируть грошей на кращу машину. А ремонтують і капіталять їх так само як і інші машини. Трохи частіше ніж середній клас і трохи рідше ніж любий жигуль. І якщо ти не сліпий, то можеш сам подивитись який відсоток жигулів по місту їздить в стані іржавого відра з якого сипляться по дорозі запчастини, і який відсоток таких серед китайців. Чому? Думаю ти розумієш, але ніколи того не визнаєшInfernal One писав: Чері Ку-ку купляється переважно в кредит на досить не тривалий період, їздять на них до тих пір поки тупо не стане, ніколи ніхто то не робе, тим більше не капіталить, чому ? думай сам.
тому що тим жигулям по 20-30 років, а джилям-хренилям до п'яти. В віці тих жигулів ти від тих китайців куска металу не знайдеш, бо там хєрня, а не металBohdan писав: подивитись який відсоток жигулів по місту їздить в стані іржавого відра з якого сипляться по дорозі запчастини, і який відсоток таких серед китайців. Чому?
Якшо ти так впевнений у своїх словах , то влаштуйся замісь манекена на півставки. Чи , шо , китайці не складаються? Ну може сучасні вже не складаються , але ранішні - то печалькаg0nzales писав:В неті сотні роликів де класіка складається як гармошка при ударах влоб чи в корму, як прогинається чи рветься при ударах в бік. Шанси вижити в ДТП на швидкостях за 60км/год в такому тюнінх спорт карі - мізерні, а на швидкостях поза 100 близькі до нуля.
моя машина важить тонну, тих тормозів шо зараз є в наявності мені хватає позаочі. Коли буде швидший розгін, відповідно будуть і кращі тормоза.g0nzales писав:А може ти затюнінгував собі всі дискові гальма? АБС поставив? Тільки не кажи, що гальмуєш краще за електроніку )
В точкуrubilnik писав:В віці тих жигулів ти від тих китайців куска металу не знайдеш, бо там хєрня, а не метал
1- Так может даже детский велосипед, главное чтоб у того кто педали педаляет сил хватило!Infernal One писав: sashanova, твій китаєць так вміє ?
Якщо ранішня то перший амулєт - да, там відверта лажа. Але ж і в тебе не 1-ший таз (копійка).Infernal One писав: Ну може сучасні вже не складаються , але ранішні - то печалька
А де я писав про камаз чи бетонну стіну? Навіть два тазіка якщо звести в одну точку на швидкості 70км/год що від них лишиться? А якщо їм по 15-20 років?Infernal One писав: В любій легкі машині при ударі лоб в лоб з тяжчою машиною
Ага, саме тому при різкому гальмуванні тази розвертає як на льодіку ...Infernal One писав: моя машина важить тонну, тих тормозів шо зараз є в наявності мені хватає позаочі. Коли буде швидший розгін, відповідно будуть і кращі тормоза.
дійсно до чого це тут?Infernal One писав: sashanova, твій китаєць так вміє ?
Romko писав: що ти особисто, своїми рукми, мається на увазі, затюнінгував в свому Жигулю?
про редуктор я ше нічого не казав, але добре шо ти нагадав.Dexter писав: він вже довів що редуктор ВАЗ2107 набагато кращий за редуктор від БМВ Е30
Ніхто не спорить з тим шо аеродінамика діє на любій швидкості, та саме критична її дія почитається саме з 160.Bohdan писав: Аеродинаміка включається в розрахунки на любій швидкості, вчи фізику, дитино Крім опору, який тягне за собою перерозхід, зменшення максимальної швидкості, парусність, недостатню силу притискання до дороги, така форма кузова як в жиги наносить непоправну шкоду органам слуху через аеродинамічні шуми.
цікаво , чому я пересівши з тої рисовозки в 2101 74 року наче з мішку вилізBohdan писав: Їздив на абсолютно нульовій сімці з салону і ідеально відреставрованій 2106. Обидві повний сток. Після них їздив на МК, а пасажиром в СК і Емгранді.
для мене плюс , меньше кнопок -меньше зай...в. Та сигналка з тими замками мозг винесла , нарешті здихався , а якби кондюк був , то штинянина потними трусами неізбєжна, чистити то .....Bohdan писав: Для кого це плюс? Може ще пічку видьорнеш і фари повідкручуєш, бо вони до рульожки не мають відношення?
ну так візьми !!!!!!!! довиди що любий китаєць легко тюнінгується як Пріора. Тільки чогось тюнінгують саме Пріори а не М-гранд.Bohdan писав: ОК, візьми Емгранда і вклади в тюнінг стільки ж, скільки в ту Пріору, буде гірше за неї?
комфортно в труні, може в труні їздити?Bohdan писав: Від того вона стає комфортніша?
маразм. при чому людини котра сама їздить мяко кажучи на "не найдорожчому" автомобілі.Bohdan писав: Тут ти правий. Після китайця, комфорт жиги можна порівняти з комфортом пральної машини
g0nzales писав:Але ж і в тебе не 1-ший таз (копійка).
розвертає бо іде не рівномірний розподіл тормозного зусилля по відношенню до кожного колеса. адже не на всі колеса давить однакова масса в певні моменти, також грає роль регулятор тормозного зусилля між осями і між колесами , той шо "колдун" .Ніяка машина без АБС не буде тормозити ідеально рівно на поганому покриттю. А враховуючи наші дороги ..g0nzales писав:Ага, саме тому при різкому гальмуванні тази розвертає як на льодіку ...
, чи тюнінг це тільки, те що робиться "тільки" і виключно своїми руками?Romko писав: що ти особисто, своїми рукми, мається на увазі, затюнінгував в свому Жигулю?
погоди , сейчас китайцы набегут , поглядишь чо будет )))diesell писав: 3-А вообще, к чему это тут?
вопрос в том может ли китаец?diesell писав: 1- Так может даже детский велосипед
diesell писав: Чой та ты педальки попутал... Печки разные у ЗАДНЕПРИВОДНИКОВ И у ПЕРЕДНЕПРИВОДНИКОВ.....
ну що тобі розповідати? ти вже і так все знаєш по інетуInfernal One писав: чи тюнінг це тільки, те що робиться "тільки" і виключно своїми руками?
почнемо з того що я знаю де діставати запчастини, знаю які запчастини лажа , а які нормальні.
Саме головне шо знаю чого я хочу. І знаю те шо вже є.
Ти шось мені хочиш розповісти?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість