А ВАЗ очевидно віднімає, судячи з твоїх опусівInfernal One писав: Від Пасата в мене скорше імп......, імпортна тенденція, почнеця ,во ))) Бо ця машина прибавляє + 20 років її власнику.

То нічо, що його продали трошки дорожче ніж коштує твоя табуретка?Infernal One писав: та мені пофігу за шо продали ше один нєвзрачний візок. Хоть за лімонбаксів. Чи це шо показник
Infernal One писав: Може по звірячому надерти дупу любому китайському засобу пересування . І не тільки.

Крім обзорності, яка в вазонках справді як в акваріумі, через унікальну аеродинамічну форму цеглиниInfernal One писав: особливо хочеться відмітити обзорність у любому випуклому китайозі з дизайном курки чи равлика і класичному вазоку. Коли я їду і нічого не бачу через направлену мені в морду стойку товщиною як каналізаційна труба. Ото комфорт )))

Це абсолютно середньо-статистичноInfernal One писав: а так 9-10 до 100, це досить прилічно.

Infernal One писав: але по ціні Пріори ти не купиш кращого китайця.

Скажи це власникам Емгранду з японським 1,8, варіатором, шкірою(ну тіпа шкірою

Все має свою ціну і своє місце в автомобільній ієрархії. Той хто купляє авто з найдешевшим пластиком знає за які гроші його купляє і чого очікувати. Власник Чері QQ знає що їздить на гамні, але купленому за свої кровні і досить малі гроші. Власник жиги знає, що їздить просто на дешевій дуповозці без претензій на комфорт, безпеку і т.д.Infernal One писав: Взагалі як можна цінити якийсь комфорт коли салон з пластмасси, тої що роблять дитячі китайські іграшки?