Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Увага! Обікрали авто!
- Buts
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Мабуть, найбільший зміст у камері - спостерігати в реальному часі і наздогнати грабіжника, інакше толку з неї ?
Може вікна бронювати ? Вроді не дорого.
Може вікна бронювати ? Вроді не дорого.
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Re: Увага! Обікрали авто!
Первое-поймаете вы вора-не факт что тот же.Дадите ему тягла-а это уже вы можете поехать по статье.В лучшем случае его посадят а скорее всего выйдет под подписку.Машину потом где прятать будете свою?
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Посадят))) ти жартуеш, я коли пропонував робити засідку навіть не думав про наших доблесних, виключно самосуд, іто так щоб інвалідом лишився, 2 зломані руки як мінімум, в ідеалі розтрощені пальці правойі руки, так щоб гарантовано навіть як захоче щось вкрасти то не зміг, + роздягнути до гола і відпустити, а здавати його ментам то те саме що йім бабки в сейфі принести, вони йіх полюбому дістануть а сейф викинуть.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- t309
- Контактна інформація:
Та і яка разниця той самий чи не той самий, ці [цензура] тим що бють скло роблять шкоди на значно більшу сумму ніж коштує той сраний регік, мені коли скло розбили то сперли регік з тріснутим дисплеєм, і шо вони з ним зроблять? А я потім мав кучу гемору, знайди скло, постав, затонуй тою самою плівкою, купи новий регік.
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
це 100% я колись мав старого фіата то там замок відкривався практично любим ключем (був ЦЗ і сигналка) батя все зроби і зроби, я нашо? ну відкриють все рівно ше поламають або шкло розібють і раз приходжу..дверка відкрита бардачок відкрити..ну шо вони звідтам взяли?..10компакт-дисків ? смішноТа і яка разниця той самий чи не той самий, ці [цензура] тим що бють скло роблять шкоди на значно більшу сумму ніж коштує той сраний регік,

- BVJ
САХАР писав: Дадите ему тягла-а это уже вы можете поехать по статье.
поїде по статьї, запишуть дані, через паро днів прийде квитанція шоб зявитись в суд і оплатити штраф і всі діла. Штраф не більше 200 грн
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
1000000%. Я теж колись мав Волгу 24, стояла під будинком і відкривалася чим попало. Так само одного разу зранку виходжу - двері водійські прикриті - забрали магнітофон касетний за 70 грн. )))))) Я тоді теж тішився, що відкрили дверки, а не били скло (а ту магнітолу я би їм навіть подарував, якби попросилиsashanova писав: це 100% я колись мав старого фіата то там замок відкривався практично любим ключем (був ЦЗ і сигналка) батя все зроби і зроби, я нашо? ну відкриють все рівно ше поламають або шкло розібють і раз приходжу..дверка відкрита бардачок відкрити..ну шо вони звідтам взяли?..10компакт-дисків ? смішно зато нічо не поламали

- Pashko
- Ім'я:Павел
С Мордокниги:
Друзья, коллеги!
Сегодня, во Львове, р-н Сихiв по адресу Скрипника 12, предположительно ночью, у моего коллеги украли машину. Машина была возле дома подъезда.
TOYOTA COROLLA, цвет: темно-серый, гос. номер: СВ 95 05 АХ, 2008 года выпуска.
Прошу Львовян по возможности распространить информацию.
Телефон владельца авто: 050 430 55 88
Друзья, коллеги!
Сегодня, во Львове, р-н Сихiв по адресу Скрипника 12, предположительно ночью, у моего коллеги украли машину. Машина была возле дома подъезда.
TOYOTA COROLLA, цвет: темно-серый, гос. номер: СВ 95 05 АХ, 2008 года выпуска.
Прошу Львовян по возможности распространить информацию.
Телефон владельца авто: 050 430 55 88
"Безопасная скорость"-это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
-
Вот потом он пойдет к ментам и ты будеш иметь проблемы.Хороший выход.t309 писав:Посадят))) ти жартуеш, я коли пропонував робити засідку навіть не думав про наших доблесних, виключно самосуд, іто так щоб інвалідом лишився, 2 зломані руки як мінімум, в ідеалі розтрощені пальці правойі руки, так щоб гарантовано навіть як захоче щось вкрасти то не зміг, + роздягнути до гола і відпустити, а здавати його ментам то те саме що йім бабки в сейфі принести, вони йіх полюбому дістануть а сейф викинуть.
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Тільки, що прийшов з РВ Сихівського.
Патрулям виписували люлей бо на Сихові за день 12 розбитих вікон і нікого не зловили. Не знаю на рахунок правдивості інформації, але факт залишається фактом.
В сусіда на Хоткевича в мерседесі теж вікно грохнули, не знаю що там вкрали.
Раджу не залишати машини без нагляду!
Патрулям виписували люлей бо на Сихові за день 12 розбитих вікон і нікого не зловили. Не знаю на рахунок правдивості інформації, але факт залишається фактом.
В сусіда на Хоткевича в мерседесі теж вікно грохнули, не знаю що там вкрали.
Раджу не залишати машини без нагляду!

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
в коментах є такі, що ще б допомогли колеса спуститиmyzikk писав: вот і поповнення http://vk.com/wall-66210801_44653

A goal without a plan is just a wish
- t309
- Контактна інформація:
Вот вона правда, в місті порядок навести не можуть зато блокпостів понаставляли )))
-
Блок посты https://www.youtube.com/watch?v=QBmkAvd ... 1421914688t309 писав:Вот вона правда, в місті порядок навести не можуть зато блокпостів понаставляли )))
- Автобаня Львів
- Ім'я:АВТОБАНЯ
- Контактна інформація:
Ще одна ТЕМА- старий трюк ! В районі топольної тепер знімають двірники з авто поки вас немає. Коли сідаєте в авто - бачите знятий двірник, виходите ,щоб його одіти, а за це час з машини забирають все те що їм було потрібно !
Їздять вон на підставному авто - шкода октавія А5 червона(бордова) н\з ВС9259ІВ(або ві) - пробивали через ДАЇ - цей номер числиться за шкодою фабією білою ! Ось фото одного з тих виродків ! Будьте обережними !
Їздять вон на підставному авто - шкода октавія А5 червона(бордова) н\з ВС9259ІВ(або ві) - пробивали через ДАЇ - цей номер числиться за шкодою фабією білою ! Ось фото одного з тих виродків ! Будьте обережними !
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Не даремно у досвідчених водіїв перше правило перед посадкою в авто:
- оглянути його навколо, перевірити стан колес, чи нема "пріколів" зачіплених ззаду, чи у вихлопній.
І друге правило:
- якщо довелося зупинитися і вийти з авто, навіть на хвилинку, завжди глушити двигун, виймати із замка запалення ключ і блокувати центральний замок.
- оглянути його навколо, перевірити стан колес, чи нема "пріколів" зачіплених ззаду, чи у вихлопній.
І друге правило:
- якщо довелося зупинитися і вийти з авто, навіть на хвилинку, завжди глушити двигун, виймати із замка запалення ключ і блокувати центральний замок.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
я в себе виробив привичку коли виходиш з машини, навіть якщо просто відкрити багажник, то ключі завжди в руках.g0nzales писав: завжди глушити двигун, виймати із замка запалення ключ і блокувати центральний замок.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Забув ще третє правило, яке може вберегти авто від битих вікон:
- ніколи не лишати на видному місці будь-які речі, сумки, барсетки. Навіть якщо на 5 хв у магазин.
OKurylyshyn, деякі авто дозволяють закрити ЦЗ, а потім з кнопки відкрити лише багажник - так взагалі максимально безпечно, в салон ніхто не попаде.
- ніколи не лишати на видному місці будь-які речі, сумки, барсетки. Навіть якщо на 5 хв у магазин.
OKurylyshyn, деякі авто дозволяють закрити ЦЗ, а потім з кнопки відкрити лише багажник - так взагалі максимально безпечно, в салон ніхто не попаде.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Smith Wesson
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 1 раз
Я колись сумку через плече возив на пасажирському сидінні, але блокував двері при їзді. За останні місяці виробив правило з нею на плечі їздити, спочатку було незручно, зараз вже звик. Тепер навіть на 30 сек. якщо вибігаю, то її не забуваю.g0nzales писав: - ніколи не лишати на видному місці будь-які речі, сумки, барсетки. Навіть якщо на 5 хв у магазин.
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Я теж так роблю, навіть під куртку беру її. Як сумочка невелика, то майже не видно і максимально ефективно.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей