okandriy320e30 писав: то напівзалежна ,(непутати з нерозрізним мостом який важить тонну) вона досить нормальна

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
okandriy320e30 писав: то напівзалежна ,(непутати з нерозрізним мостом який важить тонну) вона досить нормальна
ніхто не каже шо то суперкар але машина красива.AndrewK писав: Да-да-да, рама, рессори і барабанні гальма. Всі прикмети суперкара на місці
зараз на вибір є які хош ричаги від самих лайтових до самих дріфтовихandriy320e30 писав:її вже не спасеш ,бо задня ходова залежна ,передні ричаги не в ту сторону вигинають колесо і кастера на поворотах нема, рульва колонка то анти спорт ,мотор 8в,кузов взагалі немає жосткості,крілення амортизаторів не в тому місці(має бути максимально близько до ступиці ) і тд . можна поставити задню ходову на балці,короче повністю іншу з редуктором і полуосями,поставити рейку ,поставити 16в,поміняти геометрію передньої ходової,вварити каркас(але то вже корч) .- не простіше (і дешевше)взяти зразу нормальну машину в якій все з заводу продумане?
дуже надіявся шо вона буде задньоприводноюwazzup писав:цього року має виїхати на дороги. ніби багато чого має бути він рено-ніссан альянсу.
балка вона і є балка, шо ти від неї хочеш ?wazzup писав:то шо в ладах застаріла балка, тут згідний.
в чому суть напівзалежності? Дівчина або вагітна , або не вагітна .....andriy320e30 писав:то напівзалежна
ну я з тобою спорити не буду ,нерозрізний міст і рульова колонка рулитьInfernal One писав: Питання в чому перевага незалежки?
то нічо шо є30м3 виграло безліч гонок дтм і тд,але жигуль всерівно кращийInfernal One писав: Їхав я по Тунельній за Е30м бумером, на повороті на горбі йому жорстоко знесло сраку. Я їхав з ним колесо в колесо на тії же швидкості
дуже ціную вклад БМВ в історію світового автоспорту.andriy320e30 писав: то нічо шо є30м3 виграло безліч гонок дтм і тд,але жигуль всерівно кращий
тому що в нас більшість з е30 лишилися тільки документи, а машини немаInfernal One писав: Та при чому тут втікаюча срака до ДТМу?
то видно така урита беемве яка навіть задрипаного жигуля під горку не вставило. ні мотора ні ходовоїInfernal One писав: Їхав я по Тунельній за Е30м бумером, на повороті на горбі йому жорстоко знесло сраку.
.... ага, почни зараз знову розказувати, що то я їхав.Infernal One писав: Їхав я по Тунельній за Е30м бумером, на повороті на горбі йому жорстоко знесло сраку.
Infernal One писав: просто сраний автоваз замісь того, шоб її вдосконалювати за скільки часу умудрився поставити один інжектор, на все решта просто забився жирний болт
про Жигули є, (була) окрема тема, яку закрили.Shpioner писав: І Слава Богу, що забив жирний болт. Немає змісту вдосконалювати ще і ще автомобіль розробки 1960-х років. Він не відповідає сучасним нормам безпеки і т.д.
можу тебе запевнити, він не задрипанийAndrewK писав: задрипаного жигуля під горку не вставило.
тоді немає чого обсирати хорошу машину якшо на томість е30 теж далеко не идеал и не шедевр технічної думки. Тим більше живих їх вже не лишилось.andriy320e30 писав: тому що в нас більшість з е30 лишилися тільки документи, а машини нема менше з тим вчи теорію про підвіску, рульове управління ,зворотні звязок,непідресорні масси .тоді будем говорити
помиляєшся живих лишилося ,але мало .менше з тимInfernal One писав: Тим більше живих їх вже не лишилось.
e30 - то є кузов ,а їде моторInfernal One писав: А на гонках хлопці на Жигах їдуть на рівні з е30
яка на твою думку хороша машина -жигуль?Infernal One писав: обсирати хорошу машину
в тої Е30 вроді 4 літра свапнули і шось Жига з класичним Нівоблоком на карбах з 1,8 літрів все рівно вигралаandriy320e30 писав: e30 - то є кузов ,а їде мотор
моя.andriy320e30 писав: яка на твою думку хороша машина -жигуль?
"я про Ивана, а ты про болвана"wazzup писав: ugine31 написав:
всеодно уродські форми лишаться)
де тут уродські форми?
А тіпа він не жигульInfernal One писав:можу тебе запевнити, він не задрипанийAndrewK писав: задрипаного жигуля під горку не вставило.
В технічному плані порівняно з жигою це таки шедевр технічної думкиInfernal One писав: е30 теж далеко не идеал и не шедевр технічної думки.
ну так ,жига з класичним блоком на карбах перемагає навіть закони фізикиInfernal One писав: в тої Е30 вроді 4 літра свапнули і шось Жига з класичним Нівоблоком на карбах з 1,8 літрів все рівно виграла
І шо з того?AndrewK писав: А тіпа він не жигуль
Я бачив як в того шедевру носить сраку і як воно гниє, як гримлять стойки з підшипниками. Колхозять його не меньше за Жигулі, а ціна комплектуючих - космос. Про тюнінг , мовчуaxel писав:
Хочеш порівняти мій жигуль зі середньостатистичною інодуповозиком?![]()
В технічному плані порівняно з жигою це таки шедевр технічної думки
ну після цього гріх говорити, шо Жигуль погана машина.andriy320e30 писав:ну так ,жига з класичним блоком на карбах перемагає навіть закони фізикиInfernal One писав: в тої Е30 вроді 4 літра свапнули і шось Жига з класичним Нівоблоком на карбах з 1,8 літрів все рівно виграла
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей