Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Немаю таких знайомих, щоб шумоізоляцію робили.Коля писав:Треба машину робити в знайомих то раз.
а во вторых надо всё таки находить время и смотреть как делают.Коля писав: Треба машину робити в знайомих
+1Коля писав:Треба машину робити в знайомих то раз
сервіс мерседес, був присутній як майстри зняли і поміняли коробки на двох однакових машинах. от і великий,людний і з високою репутацією сервісRonster писав:якщо сервіс великий і людний, то можеш сміло залишати машину! такі сервіси не ризикуватимуть репутацією заради юзаного стартера!
mytiania писав:сервіс мерседес, був присутній як майстри зняли і поміняли коробки на двох однакових машинах. от і великий,людний і з високою репутацією сервіс
Коля писав:Треба машину робити в знайомих то раз
тут ти не правий... всі мої друзі і знайомі які практикували залишати машину незнайомим майстрам потім були незадоволені з тих чи інших причин.Ronster писав:ви розказуєте про одиночні випадки, які з тисяч ремонтних випадків!
Я к своему сожалению в этом деле дятелAntipolis писав:а во вторых надо всё таки находить время и смотреть как делают
не правда, він дуже добре знав які туда подушки треба, просто рішив шо він мені поставить які є і зразу візьме за роботу і за подушки які коштують дешевше...Ronster писав:так тут вже справа в професіональності майстрів, а не в їх порядності!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей