Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Обережно-кидалово на OLX
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Доречі, тільки що згадав, в теорії гроші скинуті помилково на помилковий номер можна повернути, але треба уточнити в банку і в оператора
Машина не жінка , помилок не пробачає
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Обережно-кидалово на OLX
Я в шоці! Тут вже весь форум гуде про такі розводи! В мене всі знайомі шо продають щось на сландо отримували подібні дзвінки, але ніхто не повівся... Я ше писав тут, що вроді народ не дуже ведеться, на кого вони розразховують... А тут таке...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Jarevych, а якшо той номер вже виключений на який помилково скинуто,а з якого звонили то піднімає якийсь бехар з бодуна...То точно розвод...
Головне шоб остальні гроші не пропали,хоча більше того як по телефоні казали я не робив і карточки вже не пхав.а шеф поїхав в банк майже відразу.І йому не приходили смс зі зняттям грошей з того рахунку

Головне шоб остальні гроші не пропали,хоча більше того як по телефоні казали я не робив і карточки вже не пхав.а шеф поїхав в банк майже відразу.І йому не приходили смс зі зняттям грошей з того рахунку
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Петро
на тих,хто в переказах не петрає-такі як яCAT писав: на кого вони розразховують.

ТЕПЕР БУДУ ЗНАТИ

xenum.ua
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
ти ж Петро [цензура]Петро писав: хто в переказах не петрає

Sad, but true.
- BASK
- Дякував (ла): 3 рази
Jarevych писав: Незовсім гіпноз, але я особисто спілкувався з профі, дуже грамотна розмова, використовуються псих прийоми, дієві, дружина після дзвінка була як загіпнотизована, а коли вже я говорив, то замітив пару прийомчиків, пару фраз, слів і т.п., після цього почав уважно слухати і дивитись шо буде далі а там печаль... Все робиться під емоціями, і під диктовку і тоді ти перестаєш читати навіть те, що написано великими буквами.
Кароч там пацани шарющі
Плюсуюсь під кожним словом! Був дзвінок на моб начебто безпека привата, який ном карти, і т д. шахрайські операції потрібно блок. ... але, я ж з картками 5 років у банку пропрацював, і по внутр. пошті ще не таке приходило. Вивів я того психопата тим, що сказав, що нема в мене карти того банку! Через кілька хв. дзвінок дружині, вона також була трохи підкована, і після дзвінка заблокувала картку через 0 800.... але цілий день ходила як несвоя.
Петро, відволічись чимось, і переступи через це, але не забувай і молодець що вкотре описано на форумі,
Всі люди брати, але не всі брати - люди
- Петро
BASK, BASK, я більше переживаю чи не будуть ше зняті кошти з нової картки,так як стара заблокована
xenum.ua
- BASK
- Дякував (ла): 3 рази
Петро писав: BASK, BASK, я більше переживаю чи не будуть ше зняті кошти з нової картки,так як стара заблокована
Петро, без даних картки, або без картки + банкомат + пін та ще деякі операції ніц не буде.
найкраще ставити обмеження одної транзакції, якусь суму яку не перевищуєш при щоденних покупках напр. 200 грн. При більших покупках дзвониш в банк, 0800... і на кілька год збільшуєш ліміт транзакції до певної суми. ну і смс банкінг. це наразі один із найпростіших способів вберегти денешку, яка дуже тяжко на рахунку збирається, а звідти дуже швидко може зникнути
Всі люди брати, але не всі брати - люди
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
та [цензура]. Петру і так хєрово від того всьогоа, а ви ше тут виписуєте "лошара", "то ж описано всьо сто раз тут було" і т.д.
ну вже є шо є, [цензура] ше колупати...
Петро, розрахуйся з шефом, запам'ятай той урок собі та й все. в ідеалі ше попробуй якось шось пробити про тих тіпів, може шось вийде. може напиши в мєнтовку заяву. бо як ніхто писати не буде, то так воно і буде продовжуватись. а саме головне-всі живі і здорові, все нормально. я, звичайно, не знаю про яку суму йдеться, але, повір, то не саме страшне шо могло статись, так шо не переживай

ну вже є шо є, [цензура] ше колупати...
Петро, розрахуйся з шефом, запам'ятай той урок собі та й все. в ідеалі ше попробуй якось шось пробити про тих тіпів, може шось вийде. може напиши в мєнтовку заяву. бо як ніхто писати не буде, то так воно і буде продовжуватись. а саме головне-всі живі і здорові, все нормально. я, звичайно, не знаю про яку суму йдеться, але, повір, то не саме страшне шо могло статись, так шо не переживай

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Якщо гроші кинув на номер, який ще не активований (ніхто не користується), то оператор може сторнувати операцію (вернути гроші). Якщо ж гроші попали вже активному номеру, то тільки домовлятися з отримувачем щоби він сам тобі відправив.Jarevych писав: в теорії гроші скинуті помилково на помилковий номер можна повернути
Так стверджував оператор в Тримоб (Утел 3G), пояснював що то типова практика в усіх стільникових мережах України.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Петро
Хай та [цензура] подавиться
xenum.ua
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Петро, молодець, що написав тут, може той, хто перший раз про таке не прочитав - тепер прочитає. А на помилках вчаться теж..
A goal without a plan is just a wish
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
ложь 3,14здьож і провокація.g0nzales писав: Так стверджував оператор в Тримоб (Утел 3G), пояснював що то типова практика в усіх стільникових мережах України.
Для пріпейду трошки складніше, а для контракту легше. Гроші можна переинути на інший номер, в 3моб є свої нюанси, в Київстарі набагато простіше і можливостей більше

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Петро
Короч віддав шефу гроші,розказав як то було і усьо
Ну [цензура] такі махінації
А то промахав в 5раз більше ніж мав заробити

Ну [цензура] такі махінації
А то промахав в 5раз більше ніж мав заробити

xenum.ua
- Zhdan
- Контактна інформація:
Є дівчина на форумі "Дівочі посиденьки" з двома малолітніми дітьми, чоловік в АТО.
Грошей небуло, чоловік перекинув їй свої гроші з картки за службу в АТО. І вона в цей час продавала дитячі зайві речі на OLX. І вона знаючи всі ці розводи з картками (дуже багато тем на форумі), як під гіпнозом пішла і превела шахраям всі гроші

Грошей небуло, чоловік перекинув їй свої гроші з картки за службу в АТО. І вона в цей час продавала дитячі зайві речі на OLX. І вона знаючи всі ці розводи з картками (дуже багато тем на форумі), як під гіпнозом пішла і превела шахраям всі гроші

- taras_Rudno
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Мені також дзвонив якийсь псіх з Києва казав. і те ж саме пропонував до банкомату підійти. Але я на підсвідомому рівні розумів що то кидалово. Оскільки багато раз робилися різні операції по пересиланню готівки. І нічого там складного немає. І ні доякого бінкомату не потрібно підходити. Я сказав тому гусю що зараз немаю змоги. і Зателефонував на гарячу лінію банку і розпитав інформацію. Думав можливо якийсь новий спосіб оплати тощо. Вони сказали нічого подібного немає. Потім було 10 дзвінків від нього які просто ігнорилися!
Shkirynets_TEAM
- Spesh
- Ім'я:Олег
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
і мене так само хотіли розвести коли я плейстейшн продавав)))) я тіпу пропонував наложкою а він шо не хоче бо то додаткові гроші))) каже давай я тобі зразу на карточку закину))) я взяв в мамки ощадбанківську карточку на якій було по нулям та й пішов до банкомата))) та й пробую а тіп каже шо треба шоб на карточці було хотя би 300-400 ре) тоді я його послах [цензура] та й по всьому)))
-
мене хотіли розвести типу теж одразу давай заплачу з депозитного рахунку але дай всі дані картки бо там потрібно всі реквізити..
я дав термін дії а потім мене [цензура] токнуло.... і я вирубав телефон... після чого блоканув картку приватівську
я дав термін дії а потім мене [цензура] токнуло.... і я вирубав телефон... після чого блоканув картку приватівську
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей