Jarevych писав: ок, чекаю
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Renault Megane RStyle
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: Renault Megane RStyle
щоб зробити якесь програмоване регулювання треба щоб датчики тиску були електронні, а вони вартують дуже дорого, а з ДПДЗ можна по напрузі запрограмуватиLEgEnDA писав: Jarevych, з датчиком положення складно, простіше буде регулювати ті речі банально тиском
MAGYLA, маєш такі 2? кіко хош?
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Ростик1
- Ім'я:Ростик
- Дякував (ла): 29 рази
Jarevych, так то ж кнопки склопідйомників з тазіка, на перфецького по 15грн здається
БЕНЗОБАКИ НЕ ВАРЮ!!! ЧУЄТЕ!!! НЕ ВАРЮ Я НІЯКІ БЕНЗОБАКИ!!!
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
на 2й іконка іншаJarevych писав: MAGYLA, маєш такі 2?
з тебе? прям незнаю, річ як не як не дешеваJarevych писав: кіко хош?

ну Ярко десь так і питавРостик1 писав: так то ж кнопки склопідйомників

Jarevych писав: Ну і шукаю кнопки склопідйомників універсальні з фішками
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Ростик1
MAGYLA, Ой, шось я той момент прошльопав 

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Ну всьо, завтра тебе наберу, десь може перестрінемся. Доречі скинь свій номер в Пп, бо я десь профтикав.MAGYLA писав:на 2й іконка іншаJarevych писав: MAGYLA, маєш такі 2?з тебе? прям незнаю, річ як не як не дешеваJarevych писав: кіко хош?якщо підходять, то будем вважати, що Миколай приніс
ну Ярко десь так і питавРостик1 писав: так то ж кнопки склопідйомників
Jarevych писав: Ну і шукаю кнопки склопідйомників універсальні з фішками
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Ітак, на днях поміняв колеса на зимовий варіант, їхати стало мягше, хоча минулого разу я такого ефету не відчував, думаю далась в знаки передня тверда гума на 17-ках. Стало набагато комфортніше, тому забираю свої слова про відсутність різниці в колесах назад, якщо минулого року я міняв 215/45Р17 з мягенькою гумою на 195/65Р15 і різниці майже не відчув, то при зміні 225/45Р17 з твердою гумою на 195/65Р15 то різницю я відчув суттєву, правда керованість суттєво втратила, але сезон ітак не для активної їзди.
Ще активував собі функцію автоматичного заривання ЦЗ при наборі швидкості 10 км/год. Функція досить корисна, просто раніше незнав я її активувати. Доречі, кому цікаво, то для активації потріно просто будучи в салоні натиснути кнопку закривання цз і потримати 10 секунд до разового сигналу, після цього при наборі швидкості цз автоматично зариються.
Ну і пару фоточок.
Доречі, диски планую продавати, якщо комусь цікаво то в ПП
Ще активував собі функцію автоматичного заривання ЦЗ при наборі швидкості 10 км/год. Функція досить корисна, просто раніше незнав я її активувати. Доречі, кому цікаво, то для активації потріно просто будучи в салоні натиснути кнопку закривання цз і потримати 10 секунд до разового сигналу, після цього при наборі швидкості цз автоматично зариються.
Ну і пару фоточок.
Доречі, диски планую продавати, якщо комусь цікаво то в ПП
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Ітак, давненько ніц не писав, що з нового.
Замінив термостат, думав що це процедура надовго, бо по регламенту там ого-го роботи, але один хороший майстер це все зробив за 40 хв без лишніх матюків. Термостат був відкритий, відповідно машинка не прогрівалась, а на трасі то взагалі остивала
Ще замінив шарові і рульову тягу, майстер сказав щоб я більше з таким не приїжджав, ато візьме вихідний в той день
Щоб замінити шарові треба зніти підрамник, і відповідно підвішати радіатор, а далі зняти ричаги і випресувати старі і запресувати нові. а тяга прикипіла так що ледь зірвали.
Заодно замінив задні тормозні колодки, ручнік тепер хапає ще краще
Тепер з рідної ходової лишились тільки опори, задні стойки і пружини, все решта замінено, не так вже і погано як для 160 тис пробігу
Але проблема одна таки залишилась, накрилась передня стойка яку міняли не та давно, але надіюсь на днях по гарантії поміняють і я знову буду кататись в повній тиші
Правда Лесик?
З доробок:
Поставив екран в панель, і підключив туди Т2, покатався так, і поняв шо воно мені [цензура] таке не треба, думав туда КарПК присобачити, але неоправдано дорого і забагато мороки, все рівно воно в Мегані не надто функціональним получиться, вирішив для себе шо планшет там буде саме оно, правда як з камерою заднього виду буде поки не придумав, та і планшет ще наразі під питанням. Присобачив ЮСБ в магнітолу, точніше не я а Олег maisteroleg, за що йому окреме дякую. Познущався в черговий раз з задніх фонарів, були діоди тільки в правій фарі, як експеримент, але мене вони схарили і я переробив все по феншую на дві, поставив резистори, за що знову ж таки дякую Олегу, і вони навіть мигають правильно. Зара ще в планах перероити габарити і задній хід, тому в пошуках лінз для діодів, але лінзи потріні 15 мм в діаметрі, бо ті що продають тільки 21-22
Так як видалось трохи часу і захворав на ЛЕД манію, то одразу поставив діоди в підсвітку номера і в багажник. Кароч критикуйте, радьте, і т.п.
П.С. Пневма не вмерла, на неї наразі нехватка часу і троха фінансів, а ще треба когось хто зварганить мені кріплення для подушок задніх, фактично все маю, треба тільки зняти пружини, відміряти, приміряти, відрізати і зварити то все докупи, але шось ніхто з тим побавитись не має бажання.
Пробіг 162 тис.Замінив термостат, думав що це процедура надовго, бо по регламенту там ого-го роботи, але один хороший майстер це все зробив за 40 хв без лишніх матюків. Термостат був відкритий, відповідно машинка не прогрівалась, а на трасі то взагалі остивала

Щоб замінити шарові треба зніти підрамник, і відповідно підвішати радіатор, а далі зняти ричаги і випресувати старі і запресувати нові. а тяга прикипіла так що ледь зірвали.
Заодно замінив задні тормозні колодки, ручнік тепер хапає ще краще

Тепер з рідної ходової лишились тільки опори, задні стойки і пружини, все решта замінено, не так вже і погано як для 160 тис пробігу

Але проблема одна таки залишилась, накрилась передня стойка яку міняли не та давно, але надіюсь на днях по гарантії поміняють і я знову буду кататись в повній тиші

З доробок:
Поставив екран в панель, і підключив туди Т2, покатався так, і поняв шо воно мені [цензура] таке не треба, думав туда КарПК присобачити, але неоправдано дорого і забагато мороки, все рівно воно в Мегані не надто функціональним получиться, вирішив для себе шо планшет там буде саме оно, правда як з камерою заднього виду буде поки не придумав, та і планшет ще наразі під питанням. Присобачив ЮСБ в магнітолу, точніше не я а Олег maisteroleg, за що йому окреме дякую. Познущався в черговий раз з задніх фонарів, були діоди тільки в правій фарі, як експеримент, але мене вони схарили і я переробив все по феншую на дві, поставив резистори, за що знову ж таки дякую Олегу, і вони навіть мигають правильно. Зара ще в планах перероити габарити і задній хід, тому в пошуках лінз для діодів, але лінзи потріні 15 мм в діаметрі, бо ті що продають тільки 21-22
Так як видалось трохи часу і захворав на ЛЕД манію, то одразу поставив діоди в підсвітку номера і в багажник. Кароч критикуйте, радьте, і т.п.
П.С. Пневма не вмерла, на неї наразі нехватка часу і троха фінансів, а ще треба когось хто зварганить мені кріплення для подушок задніх, фактично все маю, треба тільки зняти пружини, відміряти, приміряти, відрізати і зварити то все докупи, але шось ніхто з тим побавитись не має бажання.
- Ростик1
А-ха
А я одразу про планшет говорив
, зарас цитату пошукаю 

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Ростик1, та я одразу писав, що це тимчасове рішення, експеримент, кажу ж, думав за карПК, але збився, хоч на ньому і можна дещо цікаве реалізувати, але поки навіть пробувати не буде, перше пневма, потім вже планшет і т.п.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
перша фотка дуже круто вийшла!!! а ті діоди, то канєшно круто, але вдень їх погано видно, ну точно гірше ніж звичайну лямпу. хоча буває по-різному, але все ж таки в сонячну погоду їх погано видно...
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Подякували: 10 рази
AnGeL, так він ж лінзи хоче ставити і всьо такоє, так що гірше видно не буде думаю
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Всьо нормуль, вдень видно як і вночі, а лінзи для заднього ходу.AnGeL писав:перша фотка дуже круто вийшла!!! а ті діоди, то канєшно круто, але вдень їх погано видно, ну точно гірше ніж звичайну лямпу. хоча буває по-різному, але все ж таки в сонячну погоду їх погано видно...
П.с. фотка зроблена на сонці, як на мене то видно гуд
- Denja
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Jarevych, Опиши детальніше шо ти там зварити надумав, бо забагато змісту в одне речення вклав
Мож буду мати натхнення і допоможу.

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Кароч, треба підняти машину, зняти пружини і на їх місце зварити кріплення під подушки, для цього треба крім брекетів 2 пластина з діаметром по 80 мм і 2 труби, трубу треба під певним кутом пілорізати і приварити до брекета і пластини, зверху все має стати само по собіDenja писав:Jarevych, Опиши детальніше шо ти там зварити надумав, бо забагато змісту в одне речення вклавМож буду мати натхнення і допоможу.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
після того опису:Denja писав: Опиши детальніше шо ти там зварити надумав, бо забагато змісту в одне речення вклав Мож буду мати натхнення і допоможу.
тобі простіше буде доробити мої накладкиJarevych писав: треба підняти машину, зняти пружини і на їх місце зварити кріплення під подушки, для цього треба крім брекетів 2 пластина з діаметром по 80 мм і 2 труби, трубу треба під певним кутом пілорізати і приварити до брекета і пластини,

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Jarevych, і тут я зрозумів, шо стільки натхнення в мене не влізе... 

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Які ще наклалки?Sluva писав:після того опису:Denja писав: Опиши детальніше шо ти там зварити надумав, бо забагато змісту в одне речення вклав Мож буду мати натхнення і допоможу.тобі простіше буде доробити мої накладкиJarevych писав: треба підняти машину, зняти пружини і на їх місце зварити кріплення під подушки, для цього треба крім брекетів 2 пластина з діаметром по 80 мм і 2 труби, трубу треба під певним кутом пілорізати і приварити до брекета і пластини,
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Jarevych, можу домовитись з тим чуваком який мені пнєвму ставив - він тобі і підкаже і зробить то шо треба і візьме зовсім не дорого.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей