Так а що у нього з посвідченням? Він ще ППС чи вже ДПС?g0nzales писав: На місці жіночка представилася як начальник взводу, де той інспєктар трудися.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так а що у нього з посвідченням? Він ще ППС чи вже ДПС?g0nzales писав: На місці жіночка представилася як начальник взводу, де той інспєктар трудися.
До речі цікаве питання. Буду бачити сьодня - запитаю.may писав:Так а що у нього з посвідченням? Він ще ППС чи вже ДПС?g0nzales писав: На місці жіночка представилася як начальник взводу, де той інспєктар трудися.
Те, що було вчораtopper писав:в студіюg0nzales писав: Запис розмови, звичайно, є
Нажаль так і не взнав, забувся запитатиmay писав:Так а що у нього з посвідченням? Він ще ППС чи вже ДПС?
респект,а шо ті ЛЮДИ маюьб бправо так робит сплачувати за тебештраф,винен по любому ти,тойсть штраф виписаний на тебе?g0nzales писав: Завершення історії ...
Сьогодні подзво
а в чому проблема, ти ж оплачуєш комунальні, а квитанція може бути виписана на твоїх батьків/жінку/арендодавців квартири :) державі, та і взагалі будь кому пофіг хто за тебе платить - головне щоб було оплаченоDNK писав: а шо ті ЛЮДИ маюьб бправо так робит сплачувати за тебештраф,винен по любому ти,тойсть штраф виписаний на тебе?
мужикg0nzales писав: Питання закрив
+1 , на що це впливає ?Maniak716 писав: pikach00, а на що той вісяк шкодить, карму чи печінку?
Так, виходить штраф на мені, тільки я його не платив. Але то таке, ні на що особливо не впливає.DNK писав: винен по любому ти,тойсть штраф виписаний на тебе?
Власне в цьому і була ціль. Правда, якби заява пішла в рух, інспектору би по шапці дали серьозніше, але не мав бажання тим займатися (тре було би контролювати всі етапи).ugine31 писав:гарно інспектора покарав
В принципі так би і було, якби вони "задню" не включили.Maniak716 писав: чесно не вірив що так все легко закінчиться
АякжеLiuskywalker писав: надіюсь ти взяв той чек собі чи хоча б копію
Думаю що так і є, рубаючи капусту він ті копійки відіб'є миттєво. Мене наразі "гріє" факт, що інспектор впаяв максимально можливий штраф, і сам же його заплатив. Висяк в базі ... думаю то не страшно, адмінпорушення не критичне.pikach00 писав:Інспектору пофіг на то бабло, для нього то копійки. А ти будеш мати висяк на себе і них в базі
ха-ха, ще 2 протоколи і можуть забрати права як злісному порушнику, сам таке проходивg0nzales писав: Але то таке, ні на що особливо не впливає.
Десь прописана законодавчо така норма?pikach00 писав:ха-ха, ще 2 протоколи і можуть забрати права як злісному порушнику, сам таке проходивg0nzales писав: Але то таке, ні на що особливо не впливає.
http://zaxid.net/news/showNews.do?refor ... Id=1337368Всіх співробітників ДАІ звільнять, – Згуладзе
Суспільство — Оксана Руда, сьогодні , 14:33 89 0
У зв’язку з реформи Державтоінспекції, всі чинні співробітники ДАІ будуть звільнені. Про це у понеділок, 19 січня, заявила на брифінгу перший заступник голови Міністерства внутрішніх справ України Ека Згуладзе, передає РБК-Україна.
«Буде повністю реорганізована ДАІ, і на її базі буде створена патрульна служба з більшими повноваженнями», – заявила Згуладзе.
Вона зазначила, що всі співробітники ДАІ будуть звільнені, і буде оголошено відкритий конкурс, в якому зможуть взяти участь всі бажаючі. Заявки на участь у конкурсі будуть прийматися до 6 лютого, навчання розпочнеться в перший тиждень березня. Навчання триватиме приблизно три місяці. Також передбачена стипендія – в середньому 2 тис. грн.
Як повідомлялось, реформування МВС розпочнеться з об'єднання ДАІ і ППС.
Arsen Avakov
1 год. ·
З Богом!
Ми починаємо процес створення нової патрульної служби МВС. Конкурсний відбір, навчання, тести і в переддень літа матимемо в Києві нову патрульну поліцію.
ДАІ буде ліквідовано. Частина їх функцій візьме на себе патрульна поліція. МРЕВ в їх нинішньому вигляді буде ліквідовано - буде нова система (про це дамо інформацію окремо).
Сотні досвідчених людей мені сказали, чому не треба поспішати і змінювати існуючу систему ДАІ. Але я знаю, чому потрібно діяти негайно! І Ви знаєте! А коли так - вперед!
Ми стартуємо і працюємо за планом. Включайтеся - розраховуємо на Вашу підтримку !!!
журналюгиоштрафував водія на 340 грн нібито за проїзд під заборонний знак 3.1 (т.зв. «цегла»).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей