Я думаю справа не в сцянні чи боязні, а в принциповості! Шоб народ звернув увагу на такі нюанси в пдр і лобіював змін на краще для водіїв. НМСК.Sally писав:вічна тема - проїзд кільцяякби половина водіїв так не сцяли від перестроювання на кільці, то не було би і проблеми
нащо взагалі виїжджати на складне перехрестя, якщо БОЇШСЯ його проїхати?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
- topper
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дор
і тим самим пригальмуй потік за собою. а хвіст того потоку перекриє якийсь вїзд і ....bossjara писав: виїздиш з лівої - пропусти праву
зайвий привід для корку і ДТП.
та нова редакція де рекомендується то все фігня. бо рекомендувалось воно давно якщо є голова.
Антон, я як би і не нив...
зверни увагу на розмітку на новому кільці Наукова-Кульпарків. Там зроблено так що зовнішня повинна з’їжджати. а як хоче поїхати далі то вже вона перелаштовується в іншу смугу і повинна пропустити.
Цікаво звідки ті нитіки до того додумались??? думаєш в наших на то мізків би вистарчило? сумніваюсь. Скоріш за все спіонерили ідею десь ззабугра.
Просто наші пересічні поки не побачуть таке в німця чи десь в Польщі то ні за що не подумають про логічність бо то тільки там є мудрі. Свої то сцикуни і нитіки

PS: ФЗ моде цей форум почитали, або якись активіст перекинув їм ідею на розгляд а тут її бакланить щоб потім за свою видати

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Контактна інформація:
topper писав: а в принциповості! Шоб народ звернув увагу на такі нюанси в пдр і лобіював змін на краще для водіїв

насмарк?topper писав: НМСК
- MAECTP0
- Контактна інформація:
обгрунтуй коли і як я порушив ПДР.bossjara писав: MAECTP0, якби заставили таких як ти виконувати пдр а не нити
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
MAECTP0, я не писав порушив, я написав виконувати. Є пдр - їдь так як написано. А не вигадуй як би було краще
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- bossjara
- Контактна інформація:
І виїзд на перехрестя якщо там може утворитись затор заборонений, тільки в нас чомусь всі на це ложили
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Топпер, я таки наполягаю на сцянні
Бо коло - це найлогічніша розв"язка, якби всі дотримувались правила в перші 2 повороти справа, решту зліва, то ніколи нікого не треба би було пропускати
якщо комусь важко це уявити, то рекомендую намалювати собі на папері і бавитись машинками дитячими
просто треба розвивати просторове уявлення, от і не буде проблем 

zubylo.lviv.ua
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Sally, так в правилах не заборонено їздити по-зовнішньому колу хоч цілий день без перестанку! Якшо інше не передбачене пдр, тобіш знаками і розміткою.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- MAECTP0
- Контактна інформація:
як то можна не пороушити - не виконоючи???bossjara писав: я не писав порушив, я написав виконувати
Гаразд. Де і коли я не виконав ПДР?
я так розумію ти кондюк літом не вмикаєш бо то не прописано в ПДР.bossjara писав: А не вигадуй як би було краще
і чого б воно мало утворитись??? все по ПДР: виїзд з кільця (поворот направо) з внутрішньої смуги, а рух по колу - по зовнішній.... й чого б тим заторам з’являтись???bossjara писав: І виїзд на перехрестя якщо там може утворитись затор заборонений
Туту ще хотіли впровадити щоб і поворот на ліво робити в крайню праву смугу...
Тут не поспориш - Вам видніше. Бачу Ви добре засвоїлиSally писав: Топпер, я таки наполягаю на сцянні
"якби в роті росли гриби..." от я й пропоную узаконити що права смуга для повороту на право. В принципі це теж що тут всі давно уявляють але не всі виконують.Sally писав: якби всі дотримувались правила в перші 2 повороти справа
мені видається, ти колтсь був прихильник цього? чи як?topper писав: в правилах не заборонено їздити по-зовнішньому колу хоч цілий день без перестанку!
-
- Ім'я:Михайло
Я хіба писав що якщо хтось забив на пдр, усі інші набувають право порушувати теж?bossjara писав:через таке імхо і маємо 90% аварійMihalych писав: imho, хто перший почав порушувати той і виненнема такого пункту в пдр
Якщо субару їде 60? дтп не відбувається, якщо відбувається - провина на тому хто повертав.
- bossjara
- Контактна інформація:
Mihalych, боже які ви всі, як малі діти. Або пишіть доступніше, або читайте без підтексту. Ітак що прочитав я
"Імхо(я так вважаю, на мій погляд) винен в дтп той, хто перший порушив(почав порушувати)"
Тобто другий бачачи шо перший порушує автоматом не уникає дтп, ібо хулє, я ж не винен. Так і є в 90% дтп. І ще таке правилотне прописанов пдр. Що я і написав. Про кільце споррти вже змучився, тому не буду, їздіть дальше як хочете. Тільки мені не попадайтесь
"Імхо(я так вважаю, на мій погляд) винен в дтп той, хто перший порушив(почав порушувати)"
Тобто другий бачачи шо перший порушує автоматом не уникає дтп, ібо хулє, я ж не винен. Так і є в 90% дтп. І ще таке правилотне прописанов пдр. Що я і написав. Про кільце споррти вже змучився, тому не буду, їздіть дальше як хочете. Тільки мені не попадайтесь
- bossjara
- Контактна інформація:
Маестро, якби ти просто виконував придумані до тебе і без тебе ПДР, а не вносив свої пропозиції, то було б краще. Те саме що і вище, тільки іншими словами. Так доступніше?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Антон, якщо ті ПДР такі досоналі то чого весь час нові редакції виходять?
- bossjara
- Контактна інформація:
Та то капєц. Я що писав що вони досконалі? Шо в вас ща мулька всьо перекручувати і додумувати. Хочеш вносити зміни - йди в ВР чи ше куда, де ті правила приймають. Невже ти не зрозумієш ніяк, що молодий водій не буле вишукувати в пдр як їхати через кільце, прочитає авторитетного форумчанина, що він каже що так краще їхати. І потім буде впевненим шо він був правий коли не пропустмв машину справа. І це лише один приклал з 10 можливих. Бльо, в моєму оточенні з 10 професійних водіїв зі стажом аж 1 знав яу проїхати кільце по пдр. Бо десь, колись, хтось і взаналі такьв автошколіьвчили
- MAECTP0
- Контактна інформація:
bossjara писав: що молодий водій не буле вишукувати в пдр як їхати через кільце, прочитає авторитетного форумчанина,..., в моєму оточенні з 10 професійних водіїв зі стажом аж 1 знав яу проїхати кільце по пдр

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Так само як водії з 10+ річним стажом іздять "по привичці", а не читаючи знаки/розмітку, бьют ся в груди і кричать, що знають ПДР, хоча останній раз читали їх ще за совєтівbossjara писав: в моєму оточенні з 10 професійних водіїв зі стажом аж 1 знав яу проїхати кільце по пдр

Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- bossjara
- Контактна інформація:
бо кожен їздить так як хоче/дроче/зручно/вчили/інструктор казали на науці/тато робить/а фулі ітак нікому не мішаю
і йдуть початки такого від отаких от пропозицій і коментарів на форумах
та тема з кільцем є невичерпна, і завжди буде два різних погляди як БУЛОБИ правильно, але наразі правильно так, як написано і крапка! то питання закрили майже рік тому, тільки дехто ніяк не заспокоїться
і йдуть початки такого від отаких от пропозицій і коментарів на форумах
та тема з кільцем є невичерпна, і завжди буде два різних погляди як БУЛОБИ правильно, але наразі правильно так, як написано і крапка! то питання закрили майже рік тому, тільки дехто ніяк не заспокоїться
- bossjara
- Контактна інформація:
до речі, а поясніть мені хтось ту розмітку на кількці наукової
там три смуги йдуть до кільця, на кільці - 2 смуги. і получається якшо їхати з середньої то попадаєш на кільці якраз на розділювальну лінію між двома смугами кільця. як там мають діяти три машини шо заїжджають на кільце?
там три смуги йдуть до кільця, на кільці - 2 смуги. і получається якшо їхати з середньої то попадаєш на кільці якраз на розділювальну лінію між двома смугами кільця. як там мають діяти три машини шо заїжджають на кільце?
- Sally
в правилах не заборонено, їзди кругами хоч цілий день :) але я про логіку. якщо ті, хто їде далі ніж перші 2 повороти будуть завжди заїжджати в ліву смугу, то ніхто ніколи не буде нікому перекривати шлях. ловкость рук і нікакова машейнічєстваtopper писав:Sally, так в правилах не заборонено їздити по-зовнішньому колу хоч цілий день без перестанку! Якшо інше не передбачене пдр, тобіш знаками і розміткою.

Востаннє редагувалось Нед, 18 січня 2015, 23:41 користувачем Sally, всього редагувалось 1 раз.
zubylo.lviv.ua
- Sally
bossjara, я щось з того боку ніколи не їхала, була би вдячна за фотку, бо я не поняла, як це можна попасти на розділювальну на кільці. зате не можу зрозуміти розмітку біля скрині в бік від центру, там їдеш собі по середній смузі і тут бац і ти вже на розділювальній лінії
я чогось не розумію чи таки лижі не їдуть?

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей