я тут для Infernal One найшов конкурента на бмв щоб поганятисяBogdan.lviv писав: " проти іномарок"

обженеш?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тут для Infernal One найшов конкурента на бмв щоб поганятисяBogdan.lviv писав: " проти іномарок"
так ти признаєш все таки, шо іномарки ламаються в кілька разів рідше ніж жигуль ? огоInfernal One писав: Але казати , шо "ось, тепер я купив іномарку і став "святий" то теж перебор, бо лометься все і не треба теж перебільшувати.
а хріна лисого!!!Dexter писав:так ти признаєш все таки, шо іномарки ламаються в кілька разів рідше ніж жигуль ? огоInfernal One писав: Але казати , шо "ось, тепер я купив іномарку і став "святий" то теж перебор, бо лометься все і не треба теж перебільшувати.
то типу, прототип Смарту 60-х років-kesheme- писав:обженеш?
Якшо ця "нормальна іномарка" їздить по Germany.andriy320e30 писав:то і так ясно .суть в тому о нормальна іномарка набагато менше ламається ніж жигуль якшо пробіг і роки одинакові, бо там деталь в 3-4 рази довше відходжує.
нашо рівняти, тут не в порівнянні діло, якшо почати вбивати круту іномарку так, як я іноді знищую свій Жигуль, то , .... довго вона не протягне. Мало того, щєй мозок винесе.andriy320e30 писав:але нерозумію як можна жигуль до іномарки рівняти
Infernal One писав: а хріна лисого!!!
постав на любу машину китайські запчастини і побачиш, шо вона тобі заспіває.
так само - постав на любу машину НЕ Китай і все буде ОК.
І при чому тут Жигуль, чи не Жигуль?
Infernal One писав: Dexter написав:
Infernal One написав:
Але казати , шо "ось, тепер я купив іномарку і став "святий" то теж перебор, бо лометься все і не треба теж перебільшувати.
так ти признаєш все таки, шо іномарки ламаються в кілька разів рідше ніж жигуль ? ого
а хріна лисого!!!
Тобі треба точну цифру?Dexter писав: добре, спитаю по іншому:
в скільки разів частіше ламаються іномарки ніж ваз ? тільки без відмазок про китайські запчастини
виявляється требаT5-R писав: кому н@хер треба з.ч. до руского металолому в штатах?
Пруф лінк будь-ласка, по якому продалась ВАЗ 2103 за 10.000 доларів в Америці,Infernal One писав:виявляється требаT5-R писав: кому н@хер треба з.ч. до руского металолому в штатах?
мене більше всього зацікавив той факт, шо 2103 в Штатах коштує 10000 долларіввиявляється я ше дешево взяв
![]()
а перефарбувати машину -3000-4500$
T5-R писав:Пруф лінк будь-ласка, по якому продалась ВАЗ 2103 за 10.000 доларів в Америці,
ціну ж не я там намалювавInfernal One писав:піща для размишленія
до10,500$?! Are you out of your mind?!
I want to buy your car. message me
В америці мустанг перших випусків теж 50к вартує._Oliko_ писав:Ну от, хтось в 12 році продавав 3-ку за $11,500. Цікаво, чи продав і за скільки ...
Бо коменти всякі:
віддо10,500$?! Are you out of your mind?!I want to buy your car. message me
http://www.ladausa.net/forum/viewtopic.php?t=2660
Хоч і дивно, але в них така машина точно рідкість, якщо вірити словам, що в них 4 трійки на цілу Америку. Тому і ціна така. Американці би тоже дивувались, коли б їм сказати, що в нас старого мустанга в хорошому стані можна десь за $50 000 взяти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей