Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Форум веб-автобазару
- avtobazar
- Ім'я:Taras
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Планую запустити Львівський веб-автобазар(http://www.avtobazar.lviv.ua). Він зараз на стадії програмування. Сильно щось вже не зміниш. Але так як він для всіх автолюбителів Львова, то хотілося б вислухати Ваші думки щодо його функціонування, побажання, поради. Наприклад, чи потрібна реєстрація для подачі оголошення. Якщо ні, то як боротися з ботами, професійними промоутерами, флудерами? І т.д. Для цього вже запустили forum.avtobazar.lviv.ua. Чекаю.
I believe
- Axmet
Re: Форум веб-автобазару
имхо не регистрация, а какая нибудь защита,ввод кода рисованого, и тд.
есть же такая куйня,что надо прописью отвечать на вопросы по таблице умножения.и тому подобное
есть же такая куйня,что надо прописью отвечать на вопросы по таблице умножения.и тому подобное
- avtobazar
- Контактна інформація:
але для людей то не проблема. і будуть срати всякою порнухою.. в оголошеннях. а шо це за діло, коли серйозна людина зайде шукати авто, а там така .... а регістрація відкине частину потенційних відвідувачів, але трохи спине флудерів. мені так здається.. а що ще цікавого на сатєгу можна замутити? особливого, щоб не як всі автобазари(крім того що він Львівськи)й
I believe
- moomnad
якщо шукати машину то реги не треба, а от виставити оголошення то варто пройти реєстрацію( нік, місто, маіл) тобто продавати машину то ти потратиш дві хвилини, це не є проблема.avtobazar писав: коли серйозна людина зайде шукати авто, а там така .... а регістрація відкине частину потенційних відвідувачів,

Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- avtobazar
- Контактна інформація:
але в принципі якщо в описі вкажуть звідки та машина(в межах зах. регіону), то думаю не видалятиму такі оголошення
I believe
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей