ну, продовжуй думку , яким характеристикам? За МК не говорю бо не їздив.Bohdan писав: Сімка виграє ціною. ВСЕ! Більше ЖОДНОЇ переваги. Не існує жодної характеристики автомобіля, по якій сімка має перевагу над СК, не говорячи вже про МК.
Говорю за СК , авео ку-ку , для мене по всим існуючим характеристикам 01 Жигуль 75 року і рядом не стояв з тими мішками пластмасси, 07 якшо сток , аналогічно, про корчі мовчу, в них призначення інше,
Звичайно якшо машина доглянута , не збидлина , зшансонена, прокурена, сидіння не просмерджені свинями з села, машина цілком справна і має відмінний стан.
з пластику в мене в машині , та штука шо тримає зеркало, борода , дверні ручки, дефлектори. Стеля мяка, панель мяка, дверні карти мякі, двені батони мякі, як ніяк такого неприкритого пластику меньше салон тримаю суто в стоку, шаг в ліво - в право від стоку - розстріл.

Задній діван взагалі сказка, мякий шо капец, тут уж точно не поспориш.
це порівняно з моїм Жигулем , на якому я їздю частіше по злому ніж по доброму і в мене виходить 10-11 л , а тут чел тошнить і в нього те саме виходить. Лань кстаті теж прожора ше та, я аж здивувався шо з таким розходом , це перша машина в Україні по продажуBohdan писав: Це порівняно з стоковим жигулем???

твоя упередженність не дає тобі зрозуміти прості речі.Bohdan писав: Чувак, Авео і сімьорка, то як Мілевський і Мессі Вгадай ху іс ху І це не обговорюється. Просто машини з різних століть.
Не плутай НЕ МОДНІ речі з ПОГАНИМИ речами
На Авео я їздив цілих пів року туда - назад до Самбора і по області.

Ну скучна нікуда не їдуча бричка , трохи я б сказав тяжкувата з пластиковим гробом замісь передньої панелі Особливо там де бардачок

якшо ото витягнути з машини і поставити на землю то буде платмасова труна з баранкою з одного боку . А ше якшо згадати ті пупиришки навколо і всюди

порівняй

на любителя , мені більше сток подобаэться , хоча і так не погано

а тут шо не так ? взагалі повний сток

порівняно з сьогоднішніми пластмасовими горшками то взагалі якийсь люкс

від кондюка я простужуюся , сорі , та приблуда в моїй машині ніколи не буде , а якшо і буде то буде включена поки мене в машині немаBohdan писав:А кондюк для чого? То така суперсучасна опція в різних "пепелацах" встановлюється і дехто навіть примудряється її до комфорту приписати А ще всякі регулювання керма, підголовників, ременя безпеки, дзеркал і решта дивних речей, які на комфорт водія точно не впливають

решта просто придірки , схоже на якесь ниття .
Паски безпеки треба отакі , доречі собі хочу такі ставити.