То ти зря :evil:zapppp писав:deleted
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Карбюратор – вне закона?
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
На мою думку всьо правильно, подивіться в кого з конвеєра сходять карбюраторні машини?? Правильно в Москалів і в нас! Хоча там не дураки. Основна зборка і продаж карб машин рос. виробництва тут на Україні(ГАЗ,ВАЗ)
:
А наші [цензура] для того шоб одосконалювати навпаки туплять(Диво Сенс).
А такий крок спонукований до того що ми йдем в Євро, а там є певні вимоги, от і виникаєзакономірність.
АЛЕ!!!! В тій же Польші є карбюраторних машин трохи менше ніж внас але вони є!! І вних діє той закон! І ті машини їздять нормально по дорогах і проходять ТО.
На скільки я розумію, той закон тільки велика дупа для виробників, невміють самі нормально думати, то їх влада спонукає ЗАКОННО! а пересічним власникам ВАЗ , ГАЗ, і іномарок 20 років нема шо переживати

А наші [цензура] для того шоб одосконалювати навпаки туплять(Диво Сенс).
А такий крок спонукований до того що ми йдем в Євро, а там є певні вимоги, от і виникаєзакономірність.
АЛЕ!!!! В тій же Польші є карбюраторних машин трохи менше ніж внас але вони є!! І вних діє той закон! І ті машини їздять нормально по дорогах і проходять ТО.
На скільки я розумію, той закон тільки велика дупа для виробників, невміють самі нормально думати, то їх влада спонукає ЗАКОННО! а пересічним власникам ВАЗ , ГАЗ, і іномарок 20 років нема шо переживати
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість