Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: ОККО
До чого тут секрет?На Лукойлі такого жодного разу не було.Стоїть 4-е покоління,яке саме переходить з бензини на газ,коли двигун прогріється.Enter писав:borodatos, я тобі секрет відкрию,коли машина на газу і газ в пол з місця то машина буде'глохнути
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Роздуми стосовно ціни на бензин.
Інформація за рік
дата 22.01.14 – сама давня яка показує ціну на бензин в інтернеті, думаю що в період 12.01.14 – 22.01.14 змін не було, оскільки ціни на долар та нафту були стабільні.
22.01.14
Долар – 8,4 грн.
Бензин А-95 – 11,19 грн. (1,33 дол.)
Нафта Brent – 106,0 дол.
12.01.15
Долар – 16,25 (міжбанк) 19,0 грн. (готівка)
Бензин А-95 – 17,49 грн. (1,08 дол. міжбанк) (0,92 дол. готівка)
Нафта Brent – 50,1 дол. (сьогоднішнє падіння до 48 ще не враховуємо)
Отже,
По логіці ми повинні відштовхуватись від ціни на нафту, яка за рік втратила 47,3%
Відповідно ціна на бензин з 1,33 дол./літр має становити 0,7 дол./літр
Додамо ще додаткову «пісню» про акциз, мито, пенсійний фонд і т.д., але все ж таки 0,92-1,08 дол./літр занадто багато.
Навіть якщо погодимось на додаткових 10% і ціну в 0,77 дол./літр тоді будемо мати 12,51-14,63 грн./літр (нехай вже оператори ринку виберуть самі по якому курсу рахувати, я погоджусь навіть на реальних 19 грн./дол.)
P.S. Чи цікаві комусь акції типу виграй автомобіль? Отримай знижку 50коп. на літрі (чи 70 коп.)? бла-бла-бла . . .
Інформація за рік
дата 22.01.14 – сама давня яка показує ціну на бензин в інтернеті, думаю що в період 12.01.14 – 22.01.14 змін не було, оскільки ціни на долар та нафту були стабільні.
22.01.14
Долар – 8,4 грн.
Бензин А-95 – 11,19 грн. (1,33 дол.)
Нафта Brent – 106,0 дол.
12.01.15
Долар – 16,25 (міжбанк) 19,0 грн. (готівка)
Бензин А-95 – 17,49 грн. (1,08 дол. міжбанк) (0,92 дол. готівка)
Нафта Brent – 50,1 дол. (сьогоднішнє падіння до 48 ще не враховуємо)
Отже,
По логіці ми повинні відштовхуватись від ціни на нафту, яка за рік втратила 47,3%
Додамо ще додаткову «пісню» про акциз, мито, пенсійний фонд і т.д., але все ж таки 0,92-1,08 дол./літр занадто багато.
Навіть якщо погодимось на додаткових 10% і ціну в 0,77 дол./літр тоді будемо мати 12,51-14,63 грн./літр (нехай вже оператори ринку виберуть самі по якому курсу рахувати, я погоджусь навіть на реальних 19 грн./дол.)
P.S. Чи цікаві комусь акції типу виграй автомобіль? Отримай знижку 50коп. на літрі (чи 70 коп.)? бла-бла-бла . . .
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
Я так думаю наша ВРУ податки і тд залишила такі ж або навіть і підвищила, про це теж не треба забувати, бо як було ххх євро на тонну бензину так і залишилось або може і стало ххх + ххх євро, ну і міжбанк з своїми 16.5 смішний - попробуй купити по такому курсуvova_vp писав: Отже,

- xxfOxx
- Ім'я:fOx
нівякому разі не хотів образити, малось на увазі, що той курс смішний бо він "сферіческій конь в вакууме", а не реальний. П.С. про ціну теж вказав інфу, там не тільки ціна на нафту, а й податки і податки фіксовані наскільки я пам’ятаю, як варіант це порівняти ціни наприклад з Польщею, в переводі на грн, до падіння цін на нафту і після.vova_vp писав: Пропоную читати уважніше. Я вказав що готовий приймати реальний курс по 19 грню/дол.
- ОККО
- Контактна інформація:
Підтверджуємо, що 06.01.15 р. мийка при АЗК№31 вул. Ю.Липи (Чорновола) не працювала по технічних причинах з 12:00 год. до 14:00 год. у зв’язку з ремонтом редуктора обертання щітки.pavlo09 писав:Чому вчора на Науковій не працювала мийка? Було написано технічна перерва, запитав доки, сказали до завтра![]()
То дійсно були проблеми, чи лінь працювати?
Мийка при АЗК№64 у вказані дні теж частково простоювала через забиту каналізацію. Спочатку відкачували воду асенізатором, а пізніше спеціалізованою машиною, яка промиває труби під тиском. Візит на АЗК міг відбутися в період, коли послугу неможливо було надавати.
На даний час всі недоліки виправлено.
"Закину", якщо скажете що, де і коли...Thorn писав:ОККО, а про арктичний дизель що скажете?
фото документыв на нього закинете сюди?
Ну то може розкажіть, як же ж воно насправді...Felix писав: віриш братан, ти або не шариш шо говориш, або дико ржеш там за компом еоли то пишеш![]()
Чек з попередньої заправки Ви маєте надати у будь-якому випадку. Різниця у механізмі розрахунку. При заправці "до повного" прорахунок знижки відбувається після відстрілу і вона може віднятись одразу. При заправці на вказаний літраж/суму - механізм зворотній, тому знижка спрацює при наступній заправці.MAECTP0 писав:якщо я заправляюсь до повного то повинен надати чек з попедньої заправки щоб отримати знижку на цю.
якщо заливаю на первну сумму/літраж то щоб отримати знижку на цю заправку повинен надати чек з попереньої. В цьому різниця?
Цікаво (мені особисто) скільки користувачів думають так само. Навіть не беручи до уваги те, що ми платимо, щоб тут спілкуватись з клієнтами.pavlo09 писав:Краще забаньте його і закрийте цю тему!
Може провести голосування?
Шкода, якщо хтось про мене такої думки, але знову ж таки - кожен судить по собі. Мушу Вас розчарувати - ніякого розкриття "страшної правди" навіть у такому випадку не буде. Чи то за стільки часу роботи в компанії мене так і не посвятили, чи то все насправді прозоріше, ніж декому хотілося б уявляти у своїх конспірологічних фантазіях.Felix писав:а як завтра дядька переде з Окко в ДТЕК якійта - то нам рокаже від душі всьо нутро тої окковскої кантори![]()
З іншого боку, я достатньо наїздився з лабораторіями та на найрізноманітніші експертизи з різних випадків, щоб впевнено закликати клієнтів розбиратись до останнього (перш за все для них самих). Ця впевненість - з мого власного досвіду.
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
а що не ясно??? я ж написав...ОККО писав: фото документыв на нього закинете сюди?
"Закину", якщо скажете що, де і коли...

Воно 

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ні разу такого не було. тобто дві знижки одразу і ця й попередня?ОККО писав: Чек з попередньої заправки Ви маєте надати у будь-якому випадку. Різниця у механізмі розрахунку. При заправці "до повного" прорахунок знижки відбувається після відстрілу і вона може віднятись одразу.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ОККО
- Контактна інформація:
Так, якщо минулого разу Ви заправлялись на фіксований літраж/суму, а цього разу - до повного - мають спрацювати обидві знижки. Якщо цього не відбулось, будь ласка, відправте номер Вашої картки Фішка і дати заправок, щоб ми перевірили і в разі потреби відкоригували.MAECTP0 писав:ні разу такого не було. тобто дві знижки одразу і ця й попередня?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
ПП.ОККО писав: Якщо цього не відбулось, будь ласка, відправте номер Вашої картки Фішка і дати заправок, щоб ми перевірили і в разі потреби відкоригували.
перевірте. може я чогоьс не догледів.
також цікавить що в мене в кабінеті:
1. Відкладені бали 790. то чи не з останньої заправки але чого вони відкладені?
2.Дата нарахування Відкладені додаткові бали Відкладені бали
13.01.2015 Базове правило - пальне 395
13.01.2015 Базове правило для PullsDiesel 395
то дата коли вони вступлять в силу - 2 тижня з фактичного нарахування?
3. Знижки
Назва продукту Розмір знижки
Pulls Diesel 0.04
- MAECTP0
- Контактна інформація:
хоча ви навряд мені знижку повернете на банківську картку :)MAECTP0 писав: ПП.
перевірте. може я чогоьс не догледів
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
будете задовільняти свою особисту цікавість? будете проводити голосування, яке самі люб'язно пропонуєте?ОККО писав: Цікаво (мені особисто) скільки користувачів думають так само. Навіть не беручи до уваги те, що ми платимо, щоб тут спілкуватись з клієнтами.
Може провести голосування?
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- ОККО
- Контактна інформація:
В мене немає прав створювати голосування. Тому це скоріше питання до модераторів.Bumer писав:будете задовільняти свою особисту цікавість? будете проводити голосування, яке самі люб'язно пропонуєте?
При оплаті карткою MasterCard важливо, щоб розрахунок нею був, як при отриманні акційного чеку так і при його скануванні. А далі умови однакові - якщо заправка "до повного" - знижка врахується одразу, якщо ні - то при наступній заправці.kren писав:Скажить будь ласка, через який період нараховується знижка від MasterCard?
Якщо у Вас виникнуть ускладнення, будь ласка, відправте номер Вашої картка Фішка приватним повідомленням та коли саме Ви заправлялись - ми перевіримо.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
ОККО писав: А далі умови однакові - якщо заправка "до повного" - знижка врахується одразу

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей