знайомий ставив на кадета 2,0 .Kost писав:і також готується до установки мотора 1.8 інжектор..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
знайомий ставив на кадета 2,0 .Kost писав:і також готується до установки мотора 1.8 інжектор..
во-во. думаю але і на тому буде пхнути окKost писав: ітак не для драгу готується)
Може краще, спочатку "буде вся машина шкуритись і шпаклюватись, готовитись до покраски", а потім двигун ставити?Kost писав:після встановлення буде вся машина шкуритись і шпаклюватись, готовитись до покраски... вот тут і виникає питання, треба поради..
Мені якщо чесно тих два варіанти не дуже, через те що дах і стояки світлого кольору, а рамки вікон і трикутник на задньому вікні чорні от вони і псують всю картину. Для верху пасує темний колір, але так як коричневий сам по собі темний, то краще малювати всю машину в коричневий і не морочити собі голову! Або попробуй накидати низ в якийсь приємний кавовий(світліший), верх в коричневий.Kost писав:хочу покрасити в два кольори.. порадьте який можна підібрати до коричневого і як можна помалювати, то ручки, сам дах..
в мене поки два варіанта є, викладу фотки, скажете як краще.. і також свої ідеї, якшо є, пишіть. малював на фотках на скору руку, не пинати за якість)))
моторний відсік вже пофарбований, тому там нічо не буде фарбуватись і шкуритись, тому мотор не забрудниться. а мотор треба перед покраскою для того щоб доїхати до місця, де буде машина фарбуватись.Yelik писав:Може краще, спочатку "буде вся машина шкуритись і шпаклюватись, готовитись до покраски", а потім двигун ставити?
+1 , так , на мою думку , буде найкраще виглядатиKost писав:робота Яревіча:)
а шо я... я нічо... я тут не причомKost писав:робота Яревіча:)
Ярік, мож оформити?mik писав:а як на рахунок верх - темно вишневий а низ - коричневий?
молодці, я ще того мотора таким чистим не бачив...Kost писав:Ярік, мож оформити?mik писав:а як на рахунок верх - темно вишневий а низ - коричневий?![]()
![]()
Доречі, за мотор дякую mikу, надіюсь все з ним ок
вчора з Магнусом той мотор відмили то стану майже нового)) потратили на то дві банки засобу для миття двигуна і пів дня бігання кругом нього з кархером)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей