Він зараз скаже що в твоїй новій машині дуже старий паливний фільтрThorn писав:ОККО, а про арктичний дизель що скажете?
святкове диво?![]()
фото документыв на нього закинете сюди?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Він зараз скаже що в твоїй новій машині дуже старий паливний фільтрThorn писав:ОККО, а про арктичний дизель що скажете?
святкове диво?![]()
фото документыв на нього закинете сюди?
ОККО писав: При заправці "до повного" є технічна можливість надати знижку одразу,
якщо я заправляюсь до повного то повинен надати чек з попедньої заправки щоб отримати знижку на цю.MAECTP0 писав: тоді яка різниця між заправкою "до повного", коли для неї треба також чек з попередньої заправки???ОККО писав: Завжди використовується акційний чек з попередньої заправки. Якщо Ви його надали оператору і заправляєтесь до повного баку - знижка буде нарахована вже на цю заправку.
індівідуально про дядька ніхто погано не каже - даже наабарот хароше говорятРостик1 писав: там дуже нормальний дядько сидить.
pavlo09 писав: закуп подешевів майже в два рази, а він "розказує" про пару лишніх $ податку...
шо шо але тут я би на Окко не наїджав... хай пацани поїдуть до газовщиківborodatos писав:Працюю на великій транспортній фірмі,і нещодавно вся фірма перейшла з цибульки на ОККО. На всіх легкових що їздять на бензині,встановлений газ. Так от,у двох моїх співробітників що їздять на газу машини почали глохнути при переключенні на газ,а коли їдеш і різко добавляєш газу - світиться чек. Питання: чому на двох різних машинах однакові симптоми,яких до цього часу не було?
А чо в мене такого нема?Enter писав:borodatos, я тобі секрет відкрию,коли машина на газу і газ в пол з місця то машина буде'глохнути
Ну я після установки варіатора досить часто газ в підлогу на Гбо роблю і ніц не глохне...Enter писав:Sluva, та ти їзди на машині а не дрочи на ґаз і економію![]()
![]()
відкатаєш сам кути запалення то можеш ставитиFelix писав: ти мене апять начінаєш валнавати
вон макс написав шо він собі поставив , катнув, і кінчив від ефекта і шо всьо просто ільогкоSluva писав:відкатаєш сам кути запалення то можеш ставитиFelix писав: ти мене апять начінаєш валнаватипотенціал мінімальний є,але на мегорезультат не розраховуй
Ну бо Макс сів з компом і напарником в машину і погнав на трасу щоб в двіженії відкатати собі кути...Felix писав: вон макс написав шо він собі поставив , катнув, і кінчив від ефекта і шо всьо просто ільогко
з чого ти це взяв?Enter писав: я тобі секрет відкрию,коли машина на газу і газ в пол з місця то машина буде'глохнути
Бо ти не їздиш,а дрочиш на газ і економію [emoji3]LEgEnDA писав:з чого ти це взяв?Enter писав: я тобі секрет відкрию,коли машина на газу і газ в пол з місця то машина буде'глохнути
В мене коли з холостих дати в пол то мінімальний провальчик присутній, якого нема на бензині... Але він майде не відчутний... Чому має глохнути?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 0 гостей