Найшов єдне - viewtopic.php?p=1271696#p1271696

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Там знак "по смугам" стоїть.mikenat писав: Опыт не подсказывает сколько разметка "живет" на брусчатке такого оживленного перекрестка?
хтось на твоїй машині катається?Infernal One писав: Три часа ночі , якийсь чокнутий з прямотоком по моїй вулиці гасає туда сюда вже третій раз, тепер став прямо біля сусіда і шось вигазовує
Мдя...
100%, харить ппц, неможеш їхати, сиди вдома або вали на маршрутку!Liuskywalker писав: трошки сипонуло снігу і знов всі повзуть , як в штани наклали
Infernal One писав:Три часа ночі , якийсь чокнутий з прямотоком по моїй вулиці гасає туда сюда вже третій раз, тепер став прямо біля сусіда і шось вигазовує![]()
Мдя...
а ти де про гольф згадував?Infernal One писав:Kirik, в мене шо, Гольф ?
А я і не згадував. Лише сказав шо якийсь чокнутий під вікном вигазовує з прямотокомLEgEnDA писав: а ти де про гольф згадував?
А де я про мою машину згадував?Kirik писав: хтось на твоїй машині катається?
Тобто просто не горить? Нормальний водій може зрозуміти що в нього не зелене - досить було повернути голову вліво і подивитися на світлофор для пішоходів, там 100% мало буди їй зелене.ugine31 писав:там на світлофорі червоне не працює
+1pierce писав: ГАИ +38 032 238-40-27
А якщо мало грошей на моб.рахунку або неохота їх витрачати - дзвонити на 102 (безкоштовно) і просити, щоб з"єднали з черговою частиною ДАІpierce писав: Запишите телефон ГАИ +38 032 238-40-27.
Если вижу где-то, что в светофоре не работает какая-то секция, звоню на него и через пару часов/на след. день любуюсь полностью исправным светофором.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей