Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Andriy-doker
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
кароче буде видно шо з того буде
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Був сьодня у прокуратурі міста, хтів зареєструвати заяву про скасування постанови ДАІ та нагоняї інспектору, а мені сказали що з жовтня 2014 року в прокуратури забрали право оскаржувати дії ДАІшників, тепер тільки або керівникові ДАІ, або суд.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
may, я тобы на хлопський розум пояснив.
- COMANDOR
а хіба раніше була така позитивна практика дій прокаратури?g0nzales писав:Був сьодня у прокуратурі міста, хтів зареєструвати заяву про скасування постанови ДАІ та нагоняї інспектору, а мені сказали що з жовтня 2014 року в прокуратури забрали право оскаржувати дії ДАІшників, тепер тільки або керівникові ДАІ, або суд.
Чесно, я більше ніж впевнений, що вони дупи би навіть не підняли оскаржувати дії мєнтів заради інтересів громадян)
Виключно через суд і не гай часу!
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
А я тобі академічно пояснив, що я в курсі!ugine31 писав:may, я тобы на хлопський розум пояснив.

Для Жигуля старше 5-ти років треба варіанти усі зважувати і намагатися оформляти найвигідніший.
Причому раз на раз не приходиться. Методику не завжди можна обійти...
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- g0nzales
В мене там троха специфіка з датами в постанові, раніше в темі описував.COMANDOR писав:Виключно через суд і не гай часу!
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Забий!g0nzales писав: специфіка з датами в постанові
Там не зовсім дурні сидять. 4-го грудня постанова не могла бути виписана, бо будній день був. Косяк неозброєним оком видно.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
- g0nzales
may, ще в п'ятницю спробую зустрітися із начальником в ДАІ. Якщо ніц не вийде, тоді в суд.
До речі, на рахунок прокуратури мені сказав знайомий, що саме прокуратура міста займалася раніше ДАІшниками, ні в районних, ні в області не було таких повноважень. А тепер і в міста забрали. Роботи стало меньше, натомість ЗП відчутно більше ...
До речі, на рахунок прокуратури мені сказав знайомий, що саме прокуратура міста займалася раніше ДАІшниками, ні в районних, ні в області не було таких повноважень. А тепер і в міста забрали. Роботи стало меньше, натомість ЗП відчутно більше ...
10 міліонів цей мусор вніс застави без будь - яких проблем, уявіть собі суми які він вибивав з людей за весь цей час, якщо сума в 10 млн для нього нет проблема:
За ДАІвця-корупціонера внесли заставу в 10 млн гривень

http://firstsocial.info/news/za-daivtsy ... mln-grivenНачальника управління ДАІ УМВС України в Полтавській області Петра Блажівського, якого затримали за хабар декілька тижнів тому, випустили під заставу.
10 мільйонів гривень готівкою сплатив брат Петра Блажівського Іван.
Петра Блажівського затримали 27 грудня в порядку статті 208 КПК України співробітники УСБУ в Полтавській області спільно з прокуратурою області після того, як 26 грудня він отримав хабар під час виконання службових обов’язків.
Брат затриманого, який вніс заставу, теж неодноразово працював на керівних посадах в структурі ДАІ. Останнім місцем його роботи стала посада начальника Управління ДАІ УМВС України в м.Севастополі. Він там працював з червня 2011 року і з початком відомих подій в Криму у минулому році пішов на лікарняне і не повернувся на роботу.
Тепер пенітенціарна служба зобов’язана виконати рішення суду і випустити Петра Блажівського.
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Сьогодні і мені виписали протокол за обгін . Перший раз за 10 років 

- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
то ж елементарно відмазатисьEnter писав: Сьогодні і мені виписали протокол за обгін . Перший раз за 10 років

Ну а що ви думали, Майдан пройшов і все - одразу мусора стануть нормальними ?
начальник розказує про план протоколів
начальник розказує про план протоколів
- soviet
- Ім'я:Міша
Цікаве відео, думаю варте уваги, дійсно, от як будувати правове суспільство, ніби і винуватий і водій (п'яний), проте бездіяльність ДАЇ + взагалі абсурдний факт, так - це виклик мусарами ОПГ, які приїхали зі зброєю, і в них були нашивки бат. Донбас, якщо дійсно - це був бат. "Донбас", то це взагалі абсурд і повне беззаконня з боку правоохоронних органів.
Таке враження, що будується ще більша поліцейська держава ніж була, ба, навіть не поліцейська, а - фіскально-поліцейська, тобто система так мутує, що тупо жах.
Таке враження, що будується ще більша поліцейська держава ніж була, ба, навіть не поліцейська, а - фіскально-поліцейська, тобто система так мутує, що тупо жах.
Памятаєте мудака мицака, який їздив із мигалками ?
Знову обявилось:

от же падлюка...
Знову обявилось:
Львів! Репост!
Бувший "царьок" та "володар" львівських доріг - Богдан Мицак, зібрався купувати собі нові погони - полковника. Завдаток вже оплачений, документи на Київ відправлені.
Формальною причиною підвищення в звані, буде являтися його сумнівне перебування в зоні АТО.
Ви запитаєте чому сумнівне? Відразу по приїзду группи львівських ДАІшників, серед яких був і Мицак, його колеги нам розповіли нюанси перебування Мицака в зоні АТО.
По приїзду в зону АТО, Мицак переодягнувся з військової форми в спортивний костюм, щоб не вирізнятися серед "ватніків", та відразу попрямував у готель, де і проводив практично весь свій час перебування в АТО.
У Львові, Мицак успішно почав освоювати комп'ютер на робочому місці. Його колеги періодично бачать відкриту Пас'янс-Косинку, та зауважують, що саме так проходить його більшість робочого часу.
Також, він не забув і про корупційні підзаробіткі, долучившись до однієї з невеликих корупційних схем, яка на сьогодні працює у ВДАІ м.Львова - ну... дрібничка, але для нього це приємно. Про саму схему ми розповімо незабаром.
6 лютого має відбутися судове слухання (апеляція) за позовом Богдана Мицака до активіста "ДК Львів" Круглова Сергія.
Ми спеціально не надавали розголосу судових слухань першої інстанції, щоб подивитися на природню поведінку судді. В результаті Мицаку (через адвоката) таки вдалося домовитися з суддею, яка частково задовільнила його позовні вимоги, в тому числі якимось дивом суд порахував що Круглов має з 6000 грн. які просив у нього Мицак, заплатити 1000 грн. за моральних страждання Мицака. І це незважаючи на те, що згідно законодавства України, чиновники не мають права вимагати відшкодування моральної шкоди.
Більш детально про це перше рішення ми напишемо незабаром.
Запрошуємо усіх прийти та підтримати нас. 6-го лютого на 10:00 год., Апеляційний суд Львівської обл., пл. Соборна, 7, суддя Богонюк. Третьою стороною у справі виступає телеканал ЗІК.

от же падлюка...
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Виродки на дорозі і весела розмова з мєнтами

- g0nzales
Початок історії:
viewtopic.php?p=1277340#p1277340
viewtopic.php?p=1278345#p1278345
В понеділок заніс заяву у ВДАІ міста, зареєстрував. Сьодня дзвонить тьотка якась, просить прийти поспілкуватися в управління
На місці жіночка представилася як начальник взводу, де той інспєктар трудися. Просила хід справі не давати, інспектор сам оплатить той штраф, від мене тільки зустрічна заява щоби не розглядали першу. В принципі можна було тиснути і далі, але мені воно не треба.
Запис розмови, звичайно, є
viewtopic.php?p=1277340#p1277340
viewtopic.php?p=1278345#p1278345
В понеділок заніс заяву у ВДАІ міста, зареєстрував. Сьодня дзвонить тьотка якась, просить прийти поспілкуватися в управління

На місці жіночка представилася як начальник взводу, де той інспєктар трудися. Просила хід справі не давати, інспектор сам оплатить той штраф, від мене тільки зустрічна заява щоби не розглядали першу. В принципі можна було тиснути і далі, але мені воно не треба.
Запис розмови, звичайно, є

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
в студіюg0nzales писав: Запис розмови, звичайно, є

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- topper

- g0nzales
Завтра викладу, коли закрию питанняtopper писав:в студіюg0nzales писав: Запис розмови, звичайно, є

- topper
та ладно, на словах вірю )g0nzales писав: Завтра викладу, коли закрию питання

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей