Дякую - заспокоїв.vovka писав: то лєвий сайт.. якийсь переклад москальської статті
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Закордонний паспорт.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
-
- Ім'я:Pes
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Закордонний паспорт.
Ну а хто, що скаже про паспортний по вул. залізничній. чи є там зараз черги і як взагалі обдирають вони там?? 

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
db14, обдирають, треба відстоювати свої права і ставити їх на місце.
Work hard! Play hard!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Не про закордонний, але тоже державна кантора.
Був вчора в Жовкві у відділі Держкомзему.
Оформляєм деяку спадщину. Подали вже давно документи і вони 3 місяця вже їх тіпа роблять.. Ну воно не срочно.. але мама раз поїхала.. якась відмазка мол зачекайте хотя термін вже пройшов. Потім звонила туда кажуть мол треба їхати тоді тоді.
Ну ми приїхали.. Відстояли в черзі годину, а вони кажуть та ше нічо не готово.. кароче навіть кінь не валявся.. І знов чешуть про принтер поломався срака мотика.. хотя всякі "рішали" там бігають.
Ну ми трохи шуму підняли (так шоб вся черга чула) мол шо за фігня, хабаря хочете "європейці", чи в АТО половину на ротацію ? Давайте мол письмову відповідь якого фіга ше нічого не готово, будем звонити по всіх гарячих лініях :))) хйз чи помогло, но трохи принишкли, і через пару годин і принтер зремонтувався і документи з кадастровим номером нарешті видали.
Тяжко буде заставити той весь контингент нормально працювати.. Реформ непочатий край.
Треба пробувати відстоювати свої права, бо якшо ото мовчки платити за всякі довідки про несудимість і іншу лабуду, то всюда будуть обдирати і пудрити мозги.
Був вчора в Жовкві у відділі Держкомзему.
Оформляєм деяку спадщину. Подали вже давно документи і вони 3 місяця вже їх тіпа роблять.. Ну воно не срочно.. але мама раз поїхала.. якась відмазка мол зачекайте хотя термін вже пройшов. Потім звонила туда кажуть мол треба їхати тоді тоді.
Ну ми приїхали.. Відстояли в черзі годину, а вони кажуть та ше нічо не готово.. кароче навіть кінь не валявся.. І знов чешуть про принтер поломався срака мотика.. хотя всякі "рішали" там бігають.

Ну ми трохи шуму підняли (так шоб вся черга чула) мол шо за фігня, хабаря хочете "європейці", чи в АТО половину на ротацію ? Давайте мол письмову відповідь якого фіга ше нічого не готово, будем звонити по всіх гарячих лініях :))) хйз чи помогло, но трохи принишкли, і через пару годин і принтер зремонтувався і документи з кадастровим номером нарешті видали.
Тяжко буде заставити той весь контингент нормально працювати.. Реформ непочатий край.
Треба пробувати відстоювати свої права, бо якшо ото мовчки платити за всякі довідки про несудимість і іншу лабуду, то всюда будуть обдирати і пудрити мозги.
-
Просто чув що там ніби нормальне ставлення до людей але знайомий здавав то заплатив десь приблизно 550 грн. Теж там стояла кобіта біля терміналу в неї і оплачував. я прописаний в залізн. районі от думаю куди йти здавати чи то вже чекати біометричного((((
Тоже на так давно мучився із районним держкомземом і та сама історія, прийдіть через два тижні і так що разу, але якось одного дня набридло і я звернувся у гловне відділення (біля міленіума) через тиждень все зробили, це совкові структури, там все легко робитья коли є знайомий, коли даєш гроші, або коли "гримнеш кулаком",vovka писав: Тяжко буде заставити той весь контингент нормально працювати..
важко але впринципі нічого складного там немає, головне правильний підхід

Та напевне логічніше почекати місяць, ветаки буде безвізовий режим.db14 писав: то вже чекати біометричного(
-
кажуть, що біометричний буде суттєво дорожчий далеко на 15 Є як говорили і не 518 грн. а до безвізового режиму нам ще ой як далеко
дуже наівноMorozov писав: ветаки буде безвізовий режим.

A1 писав:дуже наівноMorozov писав: ветаки буде безвізовий режим.

чому ?
те він буде це факт, пиатння тільки наскільки скоро, влада каже травень а отже осінь цілком реальний термін.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
безвізовий буде тільки для біометричних паспортів
- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
а якщо я отримав в травні простий закордонник, то без візи не вийде їхати кудись далі? то шо треба новий закордонник (знов свіжі гроші) ???
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- Бодя
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 20 рази
romanbelyj писав: треба новий закордонник
та чому , роби візу та й всеromanbelyj писав: (знов свіжі гроші)

- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
десь в кінці 2015 року, скорше будемо до Польщі ганяти хіба шо по карточках MRG, якщо розширять з 30 до 50 км прикордонну зону.b_andriy писав: безвізовий буде тільки для біометричних паспортів
-
біометричний паспорт має бути такий самий як і теперішній паспорт, має бути тільки вживлений чіп. Звичайно якщо буде безвізовий тоді біометрія це обов"язкова умова!
Аваков розписав про ціни на паспорта, цікаво чи так і буде
http://uainfo.org/blognews/470465-prosc ... apsom.htmlP/S 1 – На поступившие вопросы по стоимости и срокам оформления новых биометрических паспортов – дам краткую информацию:
Новый биометрический паспорт (бланк с чипом) обойдется в 261 грн ( 15 евро по курсу на 29.12.2014) + госпошлина 170 грн + стоимость регистрационных услуг 87,15 грн. Всего 518 грн 15 коп
Таким образом, придя в одно из 679 отделений Миграционной службы, вы можете сдать все необходимые документы, оплатить 518,15 грн. и в течении 20 дней –получите новенький биометрический зарубежный паспорт.
Если торопитесь, то Вам оформят все в ускоренном темпе за 7 дней – по ставке двойной пошлины и регистрационных услуг, при той же стоимости бланка (261+ 340+ 174,3 = 775,3 грн)
Если Вы не хотите (нет времени, или обстоятельства) самостоятельно готовить пакет документов для получения паспорта – то можете обратится в одно из 18 отделений Государственного предприятия «Документ» - где по сути реализован прообраз будущего – единого окна и полного сервиса услуг ( все справки соберут и подготовят сами и пр. – и даже доставляют домой готовый паспорт при особых случаях). Нотариусы, юристы, фотографы и пр. – работают прямо в этих офисах. Там фиксированная дополнительная цена на заказанные вами сервисные услуги. Но, не выше 253грн.
Таким образом, предельная цена за новый биометрический паспорт - 775,3 + 253 = 1028,3 грн.
В зависимости от Ваших желаний и времени которое Вы готовы потратить на эту процедуру - вы можете получить новый паспорт за 20 или до 7 дней – за 518,15 грн или 775,3 грн или как максимум 1028,3 грн.
С понедельника Миграционная служба опубликует более подробно все цифры и тарифы по процедурам – для всеобщего обозрения и во избежание злоупотреблений.
P/S 2: На вопрос о цене биометрического бланка от ЕДАПС. Как отметил – сейчас бланк с чипом стоит 15 евро. ЕДАПС предлагал еще при министре МВД Захарченко цену бланка с чипом - 25 евро.
Доречі вім хто категорично проти відбитків пальців для цього паспорту варто знати що цього року для отримання шенгенської візи також вводять обовязкову процедуру з відбитками пальцівb_andriy писав:безвізовий буде тільки для біометричних паспортів
http://zaxid.net/news/showNews.do?v_ukr ... Id=1238404В українців вимагатимуть відбитки пальців для шенгенської візи
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
Ну сьогодні нарешті забрав свій пашпорт
Але почув цікаву новину, документів десь до весни приймати не будуть, бо чогось там нема. Хз чи правда 

- Yust
Документи на оформлення біометричних паспортів почнуть приймати 12 січняVusiko писав:Ну сьогодні нарешті забрав свій пашпортАле почув цікаву новину, документів десь до весни приймати не будуть, бо чогось там нема. Хз чи правда

http://www.unn.com.ua/uk/news/1424014-d ... tiv-nemaye
"Жодних затримок немає. В нас перенесено робочі дні у зв'язку з новорічними святами. Це по-перше. По-друге, понеділок в нас вихідний день в наших підрозділах. Завжди. В нас все готове. Сьогодні тестування системи. Завтра тестування каналів зв'язку остаточне вже. І з 12 числа ми вже починаємо приймати документи з самого ранку", - повідомив С.Гунько.
Як зазначив керівник прес-служби, оформити документи громадяни України зможуть у будь-якому відділенні ДМС без прив'язки до місця проживання. Термін оформлення документу становитиме 20 днів. Однак, біометричний паспорт можна буде оформити за прискореною процедурою у 7 робочих днів, сплативши подвійну вартість держмита та адміністративних послуг.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
Yust, та мова йшла і про звичацні також
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей