тільки питання виникає в тому, що якщо дата правильна, то він профукав термін оскарження
Maniak716 писав: з одного боку маєш 100% виграшний суд, а з іншого хз як заставити цей суд прийняти в тебе заяву
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Maniak716 писав: з одного боку маєш 100% виграшний суд, а з іншого хз як заставити цей суд прийняти в тебе заяву
bossjara писав: в нас шо не можна через місяць постанову оскаржити?
Трохи не так.bossjara писав: в криміналі мають доказати твою вину, а в адмінці ти маєш довести шо не верблюд. хоча може я й помиляюсь
Та за цілий день троха замахався, ще і їхав з нічного сеану в Кінг-кросі.Maniak716 писав: але як ти все це відразу прохлопав хз
Власне думаю що так і буде. Я ще би зрозумів дату 04.01.2014, я тоже буває перші дні нового року по привичці пишу старий, але січень переплутати з груднем, і не 1 раз, то не помилка, а - фальсифікація. По ідеї за таке як мінімум догана.bossjara писав: я думаю шо адекватний нач сам скасує ту постанову, а якшо неадекватний - то в суд
Пост, що цитуєш, до кінця читавManiak716 писав:як він це докаже якщо підмахнув з такою датою протокол і постанову???may писав: В позові пишеш, що усе відбувалося 04.01.2015, інспектор вніс в документи неправильну дату
9.6. Складені протоколи про адміністративні правопорушення,may писав: Можеш в ДАІ перевірити - там повинні матеріали реєструватися.
Тепер будеш знати, що знак діє цілу добу, а неg0nzales писав: шкода тільки свого часу що доведеться витратити...
g0nzales писав: Мені чомусь гадалося, що центр закритий з 8 ранку до 23 вечора
А в якому документі написано, що протокол про порушення ПДР має право складати тільки інспектор ДАІ?may писав: ну і з ППС/ДПС треба розбиратися. Бо складання цього протоколу ППСником - порушення закону.
КУпАПTAXI писав: А в якому документі написано, що протокол про порушення ПДР має право складати тільки інспектор ДАІ?
читав, але ти мені поясни як він з журналів де реєструють ці постанови отримає виписку чи копію, щоб додати її як доказ до поз. заяви??? в них на любий запит одна відповідь - для внутрішнього використання і тп, так що поки він буде писати запити і заяви, то йому вже лист з виконавчої прийдеmay писав: Пост, що цитуєш, до кінця читав![]()
Maniak716 писав: в них на любий запит одна відповідь - для внутрішнього використання і тп
я як потерпілий, з постарждалих я був, мене швидка забрала, маю пробелми з связками в коліні, і струсмозгу...may писав: Andriy-doker, ти винуватець чи потерпілий? І до чого слідчий? Якісь тілесні ушкодження є
СК винуватця повинна відшкодувати ремонт авто (по висновку експерта) і шкоду здоров'ю (по зібраним паперам). Можна іще відсудити моральну шкоду. Якщо тілесні тягнуть на кримінал, то винуватець буде зацікавлений заплатити, щоб справу закрили.Andriy-doker писав: поясніть шо до чого, як поводитись, як то всьо походить
з тими страховими,і всяке таке....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей