Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
St-ART, з таким ростом долара і спадом цін на авто (нагле бу) змісту скоро з того закону не буде
- Ska_Vit
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
тоже так думаюandreyclk писав: St-ART, з таким ростом долара і спадом цін на авто (нагле бу) змісту скоро з того закону не буде

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
andreyclk, хотіли ціни на авто такі як в Польщі - скоро їх отримаєм 

Work hard! Play hard!
- Vasyl13
Представники делегацій України та Польщі підписали протокол, який стосується зони малого прикордонного руху між Україною та Польщею.
Про це повідомляє агенція УНІАН.
Зміни до угоди про малий прикордонний рух розширюють можливість його використання українськими громадянами.
"Головними змінами, які впроваджуються протоколом, є розширення переліку адміністративно-територіальних одиниць з українського боку на 4 населених пункти, збільшення безперервного перебування громадян сторін у прикордонній зоні іншої держави до 90 днів кожного разу з дати перетину кордону", - розповіли агенції у посольстві України в Польщі.
Крім того, буде скасована оплата за видачу другого та наступного дозволів на перетин кордону.
В свою чергу президент Петро Порошенко після переговорів з польським колегою Броніславом Комаровським заявив, що цією можливістю зможуть скористатися майже мільйон українців.
"Ми говорили про розширення малого прикордонного руху. Доступ сьогодні до малого прикордонного руху будуть мати майже 1 млн українців", – цитує слова Порошенка "Інтерфакс-Україна".
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Польща почала видавати українцям дворічні туристичні візи.
Про лібералізацією візового режиму між Польщею та Україною заявляв посол України в Польщі Андрій Дещиця, зокрема, він повідомляв про початок консультацій щодо розширенння зони малого прикордонного руху до 50+ км.
Європейська правда.
Про це повідомляє агенція УНІАН.
Зміни до угоди про малий прикордонний рух розширюють можливість його використання українськими громадянами.
"Головними змінами, які впроваджуються протоколом, є розширення переліку адміністративно-територіальних одиниць з українського боку на 4 населених пункти, збільшення безперервного перебування громадян сторін у прикордонній зоні іншої держави до 90 днів кожного разу з дати перетину кордону", - розповіли агенції у посольстві України в Польщі.
Крім того, буде скасована оплата за видачу другого та наступного дозволів на перетин кордону.
В свою чергу президент Петро Порошенко після переговорів з польським колегою Броніславом Комаровським заявив, що цією можливістю зможуть скористатися майже мільйон українців.
"Ми говорили про розширення малого прикордонного руху. Доступ сьогодні до малого прикордонного руху будуть мати майже 1 млн українців", – цитує слова Порошенка "Інтерфакс-Україна".
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Польща почала видавати українцям дворічні туристичні візи.
Про лібералізацією візового режиму між Польщею та Україною заявляв посол України в Польщі Андрій Дещиця, зокрема, він повідомляв про початок консультацій щодо розширенння зони малого прикордонного руху до 50+ км.
Європейська правда.
-
- Ім'я:иван
Ну ,що, про 30 днів можна забути.Крім того на нормальні авто уряд ввів такі податки що мама дарагая !
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
pik, хто сказав, що можна забути?
-
доки буде корпорація богдан .....St-ART писав:pik, хто сказав, що можна забути?
- St-ART
andreyclk, імовірність велика, але ми ще не здалися. Та і не зациклюємося лише на інозменій реєстрації, проблем стало ж це більше з тими новими акцизами і податками.
А, і остання інформація по темі (ще не перевірена, завтра буду знати 100%) - від сьогодні в Польщі на співвласника не реєструють автомобіль без карти побиту. Перевіряємо інформацію, шукаємо виходи/варіанти.
А, і остання інформація по темі (ще не перевірена, завтра буду знати 100%) - від сьогодні в Польщі на співвласника не реєструють автомобіль без карти побиту. Перевіряємо інформацію, шукаємо виходи/варіанти.
- Dexter
курва, та Васадзе з своїми ланосами був золотою людиною, порівняно з теперішніми рилами біля кормушкиSt-ART писав: А, і остання інформація по темі (ще не перевірена, завтра буду знати 100%) - від сьогодні в Польщі на співвласника не реєструють автомобіль без карти побиту. Перевіряємо інформацію, шукаємо виходи/варіанти.
Work hard! Play hard!
- St-ART
Dexter, та і не кажи. Цинізм і зверхність аж зашкалює. Лиш тепер в них є чим прикриватися - патріотизмом і АТО. А хто виступає проти них - проплаченими агентами кремля називають і в АТО відправляють.
- AndriyLD
- Подякували: 3 рази
St-ART, і для чого полякам таке робити? через черги на кордоні? так будуть в інших європейських країнах реєструвати на співвласників і транзитом пхати через ту ж Польщу...
- St-ART
AndriyLD, бо в тому ж Ярославі машин зареєстровано в 5 разів більше, ніж населення. Так само в Перемишлі. Плюс 90% сигарет везеться саме на таких машинах українцями. На скільки є інформація, то заборонили лише в 30-кілометровій зоні. Поки перевіряємо інформацію, аел імовірність, що таки правда, дуже і дуже велика. І не у всіх країнах дозволено просто так реєструвати машину. Ну і знову ж таки - в кого є віза, тому не проблема з'їздити в Словаччину чи Естонію по машину, але в тих папіросників у більшості картки MRG. І поїхати навіть далі 30км вглиб Польщі для них - то вже ризик. Тому, можливо, щось логічне в тому є. Детальніше напишу, як будемо вже точно знати.
-
St-ART, як писалось на тодному форумі янукович і азаров будуть згадуватись в нас як Україна в золоті часи
З нинішніми темпами податків і інфляції так і виходить.
Васадзе вже [цензура] ,порох свій автобізнес буде кришувати до останього а лохи будуть кричати так і має бути,нафега ті перероблені трафіки ми будем боглан 2110 по 150тис грн краще купляти
Якби в нас не було 80-90 % лохів-рабів ситуація б була інша
Не у владі проблема а в народі!!!

З нинішніми темпами податків і інфляції так і виходить.
Васадзе вже [цензура] ,порох свій автобізнес буде кришувати до останього а лохи будуть кричати так і має бути,нафега ті перероблені трафіки ми будем боглан 2110 по 150тис грн краще купляти
Якби в нас не було 80-90 % лохів-рабів ситуація б була інша
- St-ART
Трохи жорстоко сформульовано, але таки правда... В неділю біля ВР було кілька сотень людей, які виступали проти підняття мит і акцизів. Нас провокаторами і агентами кремля називали. Всі іншим виходить пофіг, всіх все влаштовує. Максимум то можуть коментар гнівний в соцмережах чи форумах написати. Печально.andreyclk писав: Якби в нас не було 80-90 % лохів-рабів ситуація б була інша
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Я так бачу, скоро москалі будуть в себе на автофорумах створювати теми "авто на українських номерах плюси і мінуси"
А якщо серйзно, то десь читав, що у тій же Грузії ситуація краща. Наприклад БМВ Ху5 можна купити за 8-10 тис.

А якщо серйзно, то десь читав, що у тій же Грузії ситуація краща. Наприклад БМВ Ху5 можна купити за 8-10 тис.

- MEGASinK
- Ім'я:Sergiy
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
так і є. один з форумчан там і купив свого часу х5 за такі грошіSpeedo писав: А якщо серйзно, то десь читав, що у тій же Грузії ситуація краща. Наприклад БМВ Ху5 можна купити за 8-10 тис.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Бачив недавно Х5 чорний на грузинських номерах, Гурам собі новий привіз ?MEGASinK писав: так і є. один з форумчан там і купив свого часу х5 за такі гроші
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Dexter
в чому сіль твоєї шутєєчки? в росії ціни на старші авто нижчі ніж у насSpeedo писав: Я так бачу, скоро москалі будуть в себе на автофорумах створювати теми "авто на українських номерах плюси і мінуси"![]()
там не ситуація краща, там розтаможка людська, нерозумію твого здивуванняSpeedo писав: А якщо серйзно, то десь читав, що у тій же Грузії ситуація краща. Наприклад БМВ Ху5 можна купити за 8-10 тис.![]()
Work hard! Play hard!
- MEGASinK
- Ім'я:Sergiy
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
хз. ну тобто не бмв х3,а не знаю ))topper писав: Бачив недавно Х5 чорний на грузинських номерах, Гурам собі новий привіз ?
- BVJ
привізtopper писав:Бачив недавно Х5 чорний на грузинських номерах, Гурам собі новий привіз ?MEGASinK писав: так і є. один з форумчан там і купив свого часу х5 за такі гроші
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей