Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бали не знiмають,за 60л мали би дати два стакани...Sally писав:Sluva, блін от я лохануласьліпше би ти мені того не казав
а якщо я залию 60 л то буду мати 2 стаканчики чи треба на 2 чеки розбивати?а бали за то не знімають?
ато я хочу собі ліхтарика взяти
А там он дешевый всегда чего-то.Это не сети автозаправок а какой-то газстанции место.sheva_lviv писав:Іздив сьогодні в тернопільському напрямку заправка на розвилці газ УВАГА... 8.09 , думаю можливо цифра щось в них заклинила, але ціна дійсно така, далі UPG 8.20, а Укрнафта і далі рубає філіпа 8.50, про решта мовчу, ціни ви так знаєте.
може вони перші вже дійшли до того зниження, про яке писалося вище?оксана2013 писав: То зараз так впала
а яка ціна того гназу на Шевченка?оксана2013 писав: На Шевченка то не їх газ, просто на їх території. Про нього нічо незнаю, не заправлялась.
зараз незнаю. А раніше ціна була як на ВОГ, ОККОFelix писав: а яка ціна того гназу на Шевченка?
Залив там 10л.=87грн. то була заправка МАНГО здається Мостнафта, проїхав 52кмSmith Wesson писав: в Сокалі лише якийсь нонейм і то ціна біля 9-ти грн./л.
а знаєте що тут особливо цікаво?Dima писав:https://www.youtube.com/watch?v=9h9PD86JR4E
ЗаГАЗованість. Олександр Гуменюк для "Слідства.Інфо"
я про то саме вже писав...mathst писав:коли газ коштував в районі 9 грн/літр. в опті ціна була в районі 15тис./тонну, ціна впала до 10тис/тонну, а на заправках на 30коп.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей