п.с. Про бочки і масло на розлив: як заробляют гроші - переливають дешеве масло в бочку від дорогого, продають як дороге. Ніхто з нас не відрізнить - ні ми, ні той хто нам продає. Такі справи.

Не питайте мене звідки інфа, без коментарів ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це ще не найгірший варіант.rubilnik писав: лиєш хз що
rubilnik писав: ну якшо така п"янка, то раджу лити всякі тнк
коли нема аргументів, починаються всякі стьоби)Thorn писав:Kritik, нычим, це все розвод, береш саме дешеве ы все, бажано мынеральне! ы про замыну масла розвод, треба мыняти не частыше 40000км!!! це все придумали виробники масла ы власники сто, щоб люди купували дороще ы приызжали по частыше!
я як купив свою Калину, в неї Вова Магтергрід, тоже лив Мотюль...Liuskywalker писав:Чьорд, а я якраз подумував той мотюль спробувати, а тут люди з нього спригують...
Знач залишуся я на своєму Лікві [emoji12]
Ziro-cool писав: мотор ше живий і їздить кожен день. масла під"їдає десь до 0.5-0.7 л на 10к км.
якы стьоби?Kritik писав: коли нема аргументів, починаються всякі стьоби)
Kritik писав: я за ті самі гроші взяв 5в40 повну синтетику Neste, з кращими характеристиками...
Та пофіг на то всьо. Наразі зік.BOXER писав: UncleSam, чому не арал, ти питав про нього? є у Львові перевірений постачальник.
різниця в тому , що я Лікві купив ще вдвічі дешевшеBOXER писав: Liuskywalker, так власне шо різниці х-ня ціла...
тому шо половина гонщиків на 300V їздять.і всі хочуть мотул(правда мінералку) щоб косити під нихFelix писав: але чо іменно мотул?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей