Bumax писав: П. 1,5

І де там про "АВАРІЙНУ СИТУАЦІЮ"?
П.С. Багато випадків знаєш про "де-юре - ви є винуватцями такого ДТП" по п.1.5?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Bumax писав: П. 1,5
http://vk.com/video_ext.php?oid=8671679 ... 145661bc5eBumax писав: Тобто де-юре - ви є винуватцями такого ДТП, якби вас там не підрізали...
Ти хоч усвідомлюєш, що в цьому пості ти втиснув дві майже діаметрально протилежні думки? [emoji12]Bumax писав:Згідно правил ПДД водії мають бути ВЗАЄМОвічливі, я вважаю якщо ти вимагаєш ввічлливості від людей - покажи приклад - пропусти людину яка поспішає, ти ж не знаєш чому він так робить...
Але "Я ГОЛОВНИЙ!!!" заполонює весь мозок, як когось можна пустити?
А згідно психології не пускати когось на дорозі - щось з розряду дитячих комплексів...
І ще в одній країні поліцейским так теж довго все попускали і тепер в них президент - Х@йло...
Вибір за вами куди рухатись... А все починається с того що ти нге пустив когось на дорозі :) В Європі у вас було колись щоб вас не пустили? А в Рашці?
Тобі термінологія принципова, чи ті 2 слова подобаються?І де там про "АВАРІЙНУ СИТУАЦІЮ"?
ХЗ я не юрист і не знаю чи були такі преценденти, але хіба це має значення? Ми ж по правилам не через штрафи їздимо, правда?П.С. Багато випадків знаєш про "де-юре - ви є винуватцями такого ДТП" по п.1.5?
то як?Liuskywalker писав: майже діаметрально протилежні
я сам в шоці, а воно таке велике і суне на менеmay писав: чого ж ти його не пропустив? Фацет поспішав... У тебе дитячі комплекси (с)?
Ось, пацани, вчіться - оце хороший водій :)topper писав: Я навпаки його таким чином спинив, бо попереду були дорожчі авто
то чого ж про "де-юре" розповсюджуєшся!?.Bumax писав: ХЗ я не юрист
Має значення!!! По цьому пункту взагалі водіїв практично не штрафують, не кажучи про визнання винуватцями у ДТП...Bumax писав:не знаю чи були такі преценденти, але хіба це має значення?
І останнєBumax писав: Ви взагалі розумієте що згідно правил ...
Дійсно - іноді краще жувати, ніж говорити...Розжую: згідно 1.5 виходить що неуникнення ДТП це те саме що скоєння.
В тих місцях він їхав від винниченка позаду мене, а перед перехрестям на пл.митній виїхав на зустрічну і почав мене тиснути але шось пішло не такBumax писав: в тих місцях в великих ванатжівок сліпа зона,
Висловлюючись простою мовою, юридично дуже важко (майже неможливо) довести навмисність дій.Bumax писав: людина яка навмисно не уникає ДТП
Не встиг телепортуватися? Буваєtopper писав: але шось пішло не так
Ну ось він менталітет :) Тобто за твоєю логікою проізжати кільце я теж можу як хош - бо ніхто нічого не доведе, чи не так?g0nzales писав: Доведіть, що я навмисно, якщо я матом того орла зправа не крив, не бібікав йому і пальцем середнім не маячив
А що не так з кільцем?Bumax писав: Тобто за твоєю логікою проізжати кільце я теж можу як хош
Мені все так - тут час від часу комусь шось в його проїзді не подобається....may писав: А що не так з кільцем?
Тоді чого дурне питаєш, якщо знаєш?Те, що ти маєш на увазі "виходить" по іншим положенням ПДД.
Поки ти з нього не захочеш виїхати - так, можеш як хош, бо на ньому ти головний. А як захош виїхати то або перестроюйся на зовнішній ряд, або при напролом і є шанс отримати у бочину :)Bumax писав: Ну ось він менталітет :) Тобто за твоєю логікою проізжати кільце я теж можу як хош - бо ніхто нічого не доведе, чи не так?
Bumax писав: Не плутай курку з яйце Розділ 1 ПДР це "загальні положення" - решта правил на них базуються...
Що? Ззів? [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Ти, виявляється, некомпетентний [emoji12] [emoji38] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість