вот-вот, я дуже довольнаSluva писав: люди на 1.4 ставлять і довольні...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вот-вот, я дуже довольнаSluva писав: люди на 1.4 ставлять і довольні...
як таке може бути?Spesh писав: В мене друг їздить на 3.5 на газу а яна 1.3 дизелі, а по витратах на пальне при нинішній ціні дизеля виходить майже на те саме
давай порахуєм.Felix писав: а шоб 3.5 - шось я не шарю
а шо там ше хтось заправляється ?andrew писав: Лукойл 95 вже по 18,99 грн
повністю підтримую!!!pikach00 писав: Та й не таксіст я щоб перейматись розходом
як ти рахував?tery писав: я газову установку відібю через декілька років з такими пробігами...
tery писав: при умові що машину не буду міняти.
а відсутність запаски? Чи колесо, яке валяється в багажнику, а не лежить на потрібному місці...T5-R писав: наявність ГБО ще дає психологічний ахвект
ну це ж рішаємоMyself писав: а відсутність запаски? Чи колесо, яке валяється в багажнику, а не лежить на потрібному місці...
також так думав, але 75% в Польщі їздить на газу на моделі, яка мене цікавить і всі задоволеніtery писав: або хонду газ ставити це пошло))))
просто їздити можна не сперечаюся )))A1 писав: також так думав, але 75% в Польщі їздить на газу на моделі, яка мене цікавить і всі задоволені
в мене запаска на задній дверціMyself писав: а відсутність запаски? Чи колесо, яке валяється в багажнику, а не лежить на потрібному місці...
в мене 1в1, може по трасі десь на літру більше і то далеко не факт.tery писав: розхід газу десь на 2л все таки більший за розхід бензину..
гонщик детектедtery писав: просто їздити можна не сперечаюся
Такому дизелю давно пора капіталку робити, так як з такими витратами палива він як мінімум 1літру масла на 100км. має брати.T5-R писав: 1.3 дизель -7л
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей