Я рахую, що двігло робити ВИЙДЕ ДОРОЩЕ !Doktor писав: що заваджає на укр нафту їздити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я рахую, що двігло робити ВИЙДЕ ДОРОЩЕ !Doktor писав: що заваджає на укр нафту їздити
вже краще тоді на АНП. Та треба їхати і затарюватись, якщо там дизель по 16грн. то різниця між ОККО в 3 грн. на літрі.Doktor писав: а що заваджає на укр нафту їздити
це одне і те саме, там однаковий бензинСвятослав писав: Доречі, що краще Укрнафта чи АНП по якості палива??
а для чого їздити на машині якщо справді такі доходи ?Святослав писав: особисто в мене зарплата 1600 грн. (600 аванс, 1000 зарплата), вистарчало тільки на заправку, (ше своєї сім"ї не маю) тепер хз на шо вистарчить. Як людям жити?
Комфорт-0, і х/з чи доїдеш туди, куди тре...vovka писав: Громадський транспорт в нас є, комфорт трохи не той,
та хйз.. їздив один час тролейбусами-трамваями.. Ще б їм швидкість підтянути то було б ідеально. На деяких маршрутах цілком нормальний засіб пересування.diesell писав: Комфорт-0, і х/з чи доїдеш туди, куди тре..
знаєш, з тими цінами на бензу з жовтня місяця, їжджу від сили 5-6 раз на місяць і то якшо реба дійсно або з багажем їду. решта все на маршрутках.Святослав писав: vovka, будем пробувати, важко пересідати якщо завжди на машині.
+1vovka писав: Святослав написав:
особисто в мене зарплата 1600 грн. (600 аванс, 1000 зарплата), вистарчало тільки на заправку, (ше своєї сім"ї не маю) тепер хз на шо вистарчить. Як людям жити?
а для чого їздити на машині якщо справді такі доходи ?
то ж не засіб першої необхідності..
без обід, в тебе ж був газ на Е-32diesell писав: НИКОГДА! Я противник газа.
на твій "мотоцикл" десь 400 еуро з балоном у нішу запаски. Конкретно залежить від виробника газової установки.Петро писав: яка ціна зараз шоб поставити ГБО ,я вже задумуюсь
+- 450-500Петро писав: яка ціна зараз шоб поставити ГБО ,я вже задумуюсь
Skoda Rapid 1.6 або меньше?Петро писав:яка ціна зараз шоб поставити ГБО,я вже задумуюсь
люди на 1.4 ставлять і довольні...Nonsys писав: Я би на 1.6 не ставив. Мінімум на 2.0.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей